Pagina 1 din 1
Comanda Tower Hobbies
Postat 24 January 2007 - 05:21 PM
mi s-a intamplat sa imi intarzie cam in aceeiasi perioada. adica dupa sarbatorile de iarna. in cel mai rau caz daca nu ajunge, coletul este asigurat si iti vei putea recupera banii sau bunurile.
stai linistit sunt baieti seriosi.
stai linistit sunt baieti seriosi.
Sal'tare
Nu sunt complet inutil cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
Nu sunt complet inutil cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
Postat 24 January 2007 - 10:14 PM
Salut,
Va rog sa scrieti din experienta voastra cu comenzile pe astfel de site-uri. Costuri suplimentare, vama, recomandari, exemple, modalitati de plata etc.
Va asigur ca sunt foarte multi interesati (s-a discutat si pe alt forum).
Multumim.
Va rog sa scrieti din experienta voastra cu comenzile pe astfel de site-uri. Costuri suplimentare, vama, recomandari, exemple, modalitati de plata etc.
Va asigur ca sunt foarte multi interesati (s-a discutat si pe alt forum).
Multumim.
Sonic Low Wing
Multiplex AcroMaster
Multiplex EasyCub
Graupner MC-19 40 Mhz/2,4 Ghz (JETI)
Multiplex AcroMaster
Multiplex EasyCub
Graupner MC-19 40 Mhz/2,4 Ghz (JETI)
Postat 25 January 2007 - 07:17 PM
..si eu sunt interesat de acest subiect, mai exact ce trebuie sa mai platesc dupa ce primesc coletul ?
Respectiv, platesc:
Coletul (cu cardul, adica masinutza, avion etc.)
Transportul (tot in momentul achitarii coletului, international air, surface etc.)
Vama = ?
alte costuri = ?
...astept raspuns (nu numai eu) de la cineva care a facut comanda, vreau sa parcurg toate etapele legal, fara sa ma intzeleg eu cu postaritza sau...
Respectiv, platesc:
Coletul (cu cardul, adica masinutza, avion etc.)
Transportul (tot in momentul achitarii coletului, international air, surface etc.)
Vama = ?
alte costuri = ?
...astept raspuns (nu numai eu) de la cineva care a facut comanda, vreau sa parcurg toate etapele legal, fara sa ma intzeleg eu cu postaritza sau...
It is the culmination of all those little things that make a difference in the end. I'n love with the REVO 3.3
Postat 30 January 2007 - 08:45 PM
Eu cred ca sunt cel mai patit dintre toti pt ca am trecut prin urmatoarea experienta cu baietii de la tower: am o dat comanda pe 30 nov 2006 cu transport International Air. Intrucat comanda a fost mare, au plecat din State 2 colete pe data de 01 dec 2006. Pe 21 dec 2006 m-am prezentat la posta, dar surpriza, sosise un singur colet. Le-am dat mail cu rugamintea sa-mi dea TRACE No pt cel de-al 2-lea colet, care nu a ajuns in RO nici pana in ziua de azi. Reclamartia o poti face dupa 45 zile de la data plecarii coletului din State, asa ca pe fix 15 ian 2007 i-am sunat si le-am zis de problema mea. Au verificat, mi-au zis ca e imposibil sa dea de urma lui si m-au intrabat daca vreu sa-mi retrimita comanda pierduta sau sa fac o noua comanda, contravaloarea coletului pierdut inclusiv a transportului acestuia fiind suportata de ei. Am optat pt o noua comanda pt ca intre timp am luat din RO cateva produse ce se regaseau in coletul pierdut. Dupa ce am dat comanda cu transport TOT International Air, surpriza: mi-au bagat pe gat UPS-ul, bineinteles, diferenta si-au tras-o de pe cardul meu, i-am sunat din nou si s-au scuzat ca asta e politica lor pt adresele la care s-au pierdut coletele. Produsele au venit in 5 zile, am mai platit TVA pt TOATA suma (contravaloare colet + UPS) plus taxe vamale. Eu consider ca nu e OK politica lor, pt ca transportul pierdut nici macar nu a intrat in RO, deci e vina transportatorului, nu vad de ce trebuie sa platesc eu pt asta. Si colac peste pupaza mi-au trimis o instiintare ca orice comanda data cu destinatie adresa mea se va trimite automat cu UPS, asta in conditiile in care in 2 luni le-am dat aproape 2000$.
Concluzie: eu nu mai vreau sa aud de ei!!!
Concluzie: eu nu mai vreau sa aud de ei!!!
Postat 31 January 2007 - 11:41 AM
Mi-am luat gandul de la el... Ieri s-au facut 60 zile de cand a plecat. Spun ca sunt bulangii, pt ca sunt convins ca ei si-au recuperat banii de la asigurari
Arata acest topic
Pagina 1 din 1