salut
stie cineva daca la acest variator se poate dezectiva modul dymanic brake ?
am o statie t 2pl futaba si as dori sa folosesc functia abs, dar nu functioneaza corect cu variatorul
multumesc !
Pagina 1 din 1
rookie turbo
Postat 27 January 2007 - 10:28 AM
ok, hai sa-ti explic ce inseamna ''dynamic brake'' la variaroru robbe :
deci cand dai comanda de frana, o treime din cursa pe care o dai tu se transforma in reverse dupa circa o sec, deci practic variatorul ii da motorului un curent invers pt a opri motorul fortzat, (si deci consuma si frana curent)
si eu daca vreau sa folosesc functia abs la telecomanda, aceasta da impulsuri, si variatorul pleaca in reverse, dar cu impulsuri ca la abs
io vreau sa stiu daca se programeaza cumva variatorul, ca ori nu inteleg eu procedura din carte, ori nu scrie...
astept opinii
ps: nu stiu daca m-am exprimat bine, dar asa cred eu ca functioneaza
deci cand dai comanda de frana, o treime din cursa pe care o dai tu se transforma in reverse dupa circa o sec, deci practic variatorul ii da motorului un curent invers pt a opri motorul fortzat, (si deci consuma si frana curent)
si eu daca vreau sa folosesc functia abs la telecomanda, aceasta da impulsuri, si variatorul pleaca in reverse, dar cu impulsuri ca la abs
io vreau sa stiu daca se programeaza cumva variatorul, ca ori nu inteleg eu procedura din carte, ori nu scrie...
astept opinii
ps: nu stiu daca m-am exprimat bine, dar asa cred eu ca functioneaza
Postat 27 January 2007 - 07:20 PM
scuza-ma daca te-am suparat cand te-am rugat sa-mi explici si mie dar nu sunt asea de experimentat pt ca am doar 14 ani si eu ma pricep la motoare termice (nitro si petrol)
sorry dar acum am inteles..
mersi..
Succes,
Costin.
sorry dar acum am inteles..
mersi..
Succes,
Costin.
Aceasta postare a fost editata de costinbv: 27 January 2007 - 07:21 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1