Modelism - RHC Forum: HELP!!! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

HELP!!! o problema legata de viteza

#1 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 12-January 07

Postat 21 January 2007 - 05:47 PM

mc!

Aceasta postare a fost editata de Sooby: 24 January 2007 - 06:26 PM

0

#2 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 21 January 2007 - 06:04 PM

Masinutza ta este o jucarie RC secventiala, adica cu comenzi de tipu' TOT sau NIMIC si ceea ce vrei tu este o comanda ... PROPORTIONALA ! :o Asta intra la alta categorie. Diferenta dintre ele este la modul de executie al comenzilor de directie si de actionare a motoarelor. La ce ai tu, ai comenzile TOT/NIMIC, adica motoarele de la actionare tractiune si directie primesc toata tensiunea cand apesi pe butonele. La cele PROP, comenzile sunt direct proportionale cu unghiul de comanda al stick-urilor din statie. :angry: :D

Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#3 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 January 2007 - 06:25 PM

Multumesc oricum..Deci astept pana luna viitoare..sa-mi iau ceva misto (cu motor termic)ce-mi recomandati?
10X
0

#4 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 January 2007 - 06:34 PM

a si inca o intrebare.!am o bormasina cu acumulator 12 v as putea sa-i fac un mecanism si sa-i pun motoru ala cu acumulatoru ala(acu acumulatoru e de 9,6 v cu 700 mAh)si ala de la bormasina e f puternic..si mar interesa o schimbare deasta..k si-asa de cand am luato am modificat tot la ea. poate pun si niste poze cu jucaria..dak imi permiteti..mai peste o saptamana.multumesc inca o data..si astept raspuns.si dak pot va rog sa-mi spuneti si dak e cazu sa se arda receptoru sau cine stie ce din masinuta(sunt incepator).mersi multtt!
0

#5 Useril este offline   costinbv 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 345
  • Inregistrat: 27-September 06

Postat 21 January 2007 - 07:29 PM

Sooby, la 21 Jan 2007, 18:25, a spus:

Multumesc oricum..Deci astept pana luna viitoare..sa-mi iau ceva misto (cu motor termic)ce-mi recomandati?
10X

depinde de cati bani dispui.......dupa parerea mea (daca ai in jur de 500$)poti sa-ti iei un savage x ss sau un revo 3.3(dar acestea sunt pt cei cu experienta) daca doresti ceva pt incepatori poti sati iei o masinuta de le tower hobbies....dinasta am avuto si io ......este exceptionala si costa doar 200$..iti trebuie doar nitro methanole 16% si glow starter....

linku este http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...&I=LXVH99**&P=7

Cius,
Costin
0

#6 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 January 2007 - 07:35 PM

multumesc mult "costinbv" dispun de bani.nu e problema cati..ci sa fie ceva frumos si meritos.he
0

#7 Useril este offline   costinbv 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 21 January 2007 - 07:38 PM

daca ai bani atunci:
-poti sa-ti iei savage x ss pt FUN...FUN...FUN......doar pt distracitie
-sau poti sati iei revo 3.3 pt competitii deoarece are stabilitate mare si multa putere
0

#8 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 January 2007 - 07:48 PM

oki. o sa ma mai gandesc dintre cele 3 (sau ultimele 2).ORICUM MERSI.dsar nu poti sa-mi dai niste sfaturi la masinuta care o am..e electrica!dak ii schimb motoru de 12 v si acumulatoru tot de 12 v se arde ceva de la receptor?acu e de 9,6 v!multumesc anticipat
0

#9 Useril este offline   costinbv 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 21 January 2007 - 08:37 PM

Sooby, la 21 Jan 2007, 17:47, a spus:

Salutare pt modelisti!!!
Nu de mult timp am achizitionat si eu pentru inceput o mainuta cu motor electric.Un moster truck de marimi acceptabile 44x30x27cm.Asa!!si am o intrebare.Cum pot face cand apas pe "buton" inainte sa mearga doar cat de tare apas eu (specificatii :frecventa 27 MHz , rc tip "pistol"deala sincer nushtiu cum se numeste mai exact tipul rc-ului!)si directia dak as putea sa o fac la fel ..adik , cand invart de roata aia de la rc sa se schimbe sensul doar cat invart de roata..!!pls ajutatima,..putere are cat de cat pt o masinuta..pleaca pe 2 roti.Bina inteles ca inceput mi-am luat masinuta aia.dar vreau sa achizitionez pana luna care vine o masinuta cu motor termic...dar tre sa ma mai documentez..!va rog dk stiti sa ma ajutati.(sunt incepator)si scuze dak am postat in locul nepotrivit acest mesaj.Cu stima Bogdan! a si tipul masinii e un Blaze Splendor! :o

tie iti trebe servo si automat iti trebe si radiocomanda cu 2 canale
0

#10 Useril este offline   costinbv 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 21 January 2007 - 08:40 PM

Sooby, la 21 Jan 2007, 19:48, a spus:

oki. o sa ma mai gandesc dintre cele 3 (sau ultimele 2).ORICUM MERSI.dsar nu poti sa-mi dai niste sfaturi la masinuta care o am..e electrica!dak ii schimb motoru de 12 v si acumulatoru tot de 12 v se arde ceva de la receptor?acu e de 9,6 v!multumesc anticipat

depinde de marime dar nu cred ca se va potrivi transmisiei si risti sati tocesti rotitele pt ca sunt sigur ca e o jucarie de agrement nu un model
0

#11 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 January 2007 - 09:15 PM

ok!
0

#12 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 January 2007 - 09:21 PM

mai da link-urile care mi le-ai dat de unde vin comenzile (din afara)? k am ce da bani la vama!sau din romania?daca sunt din afara da-mi niste linkuri de unde pot sa comand din romania!10x si vreu ceva moster truck.!
0

#13 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 January 2007 - 09:33 PM

vreau o masina stil asa:si te rog poti sa-mi spui cat costa si de unde o iau (din romania in special) B)

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-3-1169408034.jpg

0

#14 Useril este offline   catalin_tm 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 172
  • Inregistrat: 09-June 06

Postat 21 January 2007 - 09:40 PM

Sooby, la 21 Jan 2007, 18:25, a spus:

10X

iti vand io una cu 5 milioane, multe piese de rezerva, trebuie doar refacuta partea spate la o roata. e o ocazie buna zic eu B)
0

#15 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 January 2007 - 10:07 PM

pai ai poze cu ea? dak da posteaza niste poze!sa vad poate ma gandesc si la oferta ta!!dak poti posteaza acu!multa bafta si ce trebuie facuta la roata spate?
0

#16 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 222
  • Inregistrat: 13-September 05

Postat 22 January 2007 - 10:44 AM

Acolo in poza sunt 2 x Savage + 1 x Revo.
0

#17 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 January 2007 - 06:27 PM

pai tiziku1care din alea 3 o ai?savage sau revo? si ce defectiune are la roata spate..poti sa-mi explici.rc ce tip e.. cate canale.?motoru de cta e?
etc.mai multe detalii despre ea k mar interesa sigur si ceva poze..chiar te rog..,k dupaia vb de vanzare!oki?astept mesaj sau intra pe id meu de mess!Sooby_Mafia@yahoo.com ..mersi
0

#18 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2007 - 08:32 PM

Eu am savage 21 cu motor de savage 25. Singurele diferente intre savage 21 si 25 sunt:
1) Savage 21 are arcurile mai moi si sunt rosii iar la 25 sunt mai tari si au culoarea neagra.
2) Carcasa la savage 21 este cu mov iar la 25 este cu rosu
3) Motorul de savage 25 este mai puternic si anume de 4.1cc fata de 3.5 cc de la savage 21.

Momentan am rupt doar un pinion de la reverse si o planetara si nu am zis nimic de roata.
Cele din poza nu stiu pe cate canale sunt...oricum minim 2 canale ( daca au reverse sunt pe 3 canale) si anume:
1) Canalul 1: Acceleratie/frana
2) Canalul 2: Stanga/dreapta
3) Canalul 3: Fata/spate

Sincer sa fiu la revo nu ma pricep dar iti pot spune ca Revo-ul standard are motor de 3.3 cc.
Revo este mai bun la curse (are stabilitate si agilitate mult mai mare) iar Savage-ul este f. rezistent (nu am reusit sa rup nimic la suspensie) si rezista fff. bine la acrobatii(sarituri de toate tipurile).

Aceasta postare a fost editata de tiziku1: 22 January 2007 - 08:34 PM

0

#19 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 January 2007 - 08:38 PM

pai am bagat id de mess la mine in lista numa sa-mi dati accept..si discutam bani si altele.si cand am facut rost de bani (cat de repede) va dau adresa si o iau.oki?
cel mai bine vorbim pe YM.Mult noroc
0

#20 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2007 - 08:39 PM

Nu e de vanzare .
0

#21 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 January 2007 - 08:46 PM

aaa pai "catalin tm" a spus k vinde cu 5 milioane.nu "tiziku1".
si pe el il astept sa vorbim despre masina.
textu lui:"iti vand io una cu 5 milioane, multe piese de rezerva, trebuie doar refacuta partea spate la o roata. e o ocazie buna zic eu "
0

#22 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 January 2007 - 08:48 PM

eu vreau o masina tot asa ceva gen savage 21 cum ai tiziku1 .cam cat e...de unde o pot lua?
0

#23 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 January 2007 - 08:50 PM

gata am vazut masina lu catalin tm..nu-mi trebe deaia..eu vreau un savage 21-25 ma poate ajuta si pe mine cineva..cat costa de unde o iau (preferabil romania).si multe altele despre ea!?
0

#24 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 January 2007 - 08:57 PM

Sooby, la 21 Jan 2007, 17:47, a spus:

cine imi da si mie o idee cum sa fac o directie la o masinuta din aluminiu dur?nu-mi vine prin cap o schema de directie k motoare am 12v puternice.anume pentru masinute am si rc 40 MHz cu receptor cu tot si un motoras pentru directie ..vreau sa o fac 4x4 .imi da-ti vreo idee sau o schita?cum sa o fac?10x
si nu ma credeti prea sonat..k vreau si eu sa-mi fac una cu propriile maini.cadru e gata.suspensii am cumparat.masinuta vreau sa o fac electrica.deja va-ti prins..Multumesc inca o data!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif :D

va rog!
0

#25 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 22 January 2007 - 10:36 PM

daca vrei si ai banutii merita sa iti ei o masina noua Revo3.3 sau Savage pe care tl le pot aduce eu la comanda ! din US! daca te hotarasti in max 2 sapt vine ! noua RTR! mariangunman007@yahoo.com
0

#26 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 22 January 2007 - 10:37 PM

Eu am REVO 3.3 si e CRIMINALA MASINA!!
0

#27 Useril este offline   Sooby 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 January 2007 - 10:46 PM

oki "gun man" pai mai stau putin ca am mai primit niste oferte"si sa ma mai uit putin ca nu e ceva nimic sa cheltui o gramada $$$$!am sa ma gandesc si la oferta ta!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu