Modelism - RHC Forum: la palat - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »

la palat ceva miscari de trupe???

#1771 Useril este offline   XJ39 El'Diablo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 30-September 08
  • Interests:Automodelism

Postat 29 May 2009 - 12:13 AM

de curiozitate e cineva p-aici cu mt buggy truggy care ar face cateva ture pe pista de ski sambata ?
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
0

#1772 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 961
  • Inregistrat: 26-October 08

Postat 29 May 2009 - 12:16 AM

Vezi postareaXJ39 El'Diablo, la May 29 2009, 01:13 AM, a spus:

de curiozitate e cineva p-aici cu mt buggy truggy care ar face cateva ture pe pista de ski sambata ?

atentie!!! desi pare ok, partia de ski ascunde multi bolovani. hobao meu a scos o bordura intreaga din pamant acum vreo 2 saptamani...

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
0

#1773 Useril este offline   alex-revo97 

• ex alex-ansmannterrier
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 22-September 08
  • Interests:Automodelism , Karting , calculator , fete , telefoane , etc .

Postat 29 May 2009 - 08:17 AM

Si eu mi-am rupt basculele fata dreapta acolo intr-un mare bolovan ascutit ;) ... Si m-am dat cu REVO dar tie XJ39 El'Diablo chiar nu-ti recomand sa te dai cu slashu ca il faci praf .
In cautare de posesori crawlere 1/10 , 1/8 electrice ! :)
0

#1774 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2285
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 29 May 2009 - 09:22 AM

Poate apar si eu sambata sau duminica, ca cu on road-ul nu am apucat sa ma dau deloc anul acesta.
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#1775 Useril este offline   Dani 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 308
  • Inregistrat: 20-January 09
  • Interests:RC, IT , AUTO

Postat 29 May 2009 - 09:38 AM

e nasoala rau partia de ski sunt bolovani ascutiti rupi ce ai pe sub masina imediat chiar si cu MT-ul.
HPI Sprint 2 Sport DRIFT
0

#1776 Useril este offline   XJ39 El'Diablo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 30-September 08

Postat 29 May 2009 - 12:22 PM

eu m-am dat pe partea mai cu pietris si era destul de ok daca erai un pic atent la "aia mari" , pe onroad nu prea am ce face sa slash-ul se rastoarna in curbe pe asfalt si se mai si tocesc rotile express , cand oi avea bani imi iau adaptoare de hex de 17 mm si-mi pun roti de asfalt de 1/8 si un antiroll bar dar pana atunci mai e.
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
0

#1777 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 May 2009 - 12:32 PM

Vezi postareaXJ39 El'Diablo, la May 29 2009, 01:22 PM, a spus:

eu m-am dat pe partea mai cu pietris si era destul de ok daca erai un pic atent la "aia mari" , pe onroad nu prea am ce face sa slash-ul se rastoarna in curbe pe asfalt si se mai si tocesc rotile express , cand oi avea bani imi iau adaptoare de hex de 17 mm si-mi pun roti de asfalt de 1/8 si un antiroll bar dar pana atunci mai e.

in stanga partiei de ski este ce a mai ramas din fosta pista off-road. iti recomand sa te dai acolo. atentie ca intre cele doua jumpuri e un fier.

0

#1778 Useril este offline   -caTo- 

• Girls in your town for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:discussion

Postat 30 May 2009 - 11:02 AM

Vine cineva azi la pista on-road???? Daca DA la ce ora???
0

#1779 Useril este offline   mad_max_f_z_m 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 247
  • Inregistrat: 28-February 09

Postat 30 May 2009 - 11:20 AM

Vezi postarea-caTo-, la May 30 2009, 12:02 PM, a spus:

Vine cineva azi la pista on-road???? Daca DA la ce ora???

eu acum plec, in 10 minute ajung, va astept colo, si apropo, cine vine azi imi aduce si mie, cine are niste lipici de jante?Raman dator.
0

#1780 Useril este offline   Dan71 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1390
  • Inregistrat: 27-March 08
  • Interests:Gasoline big scale and crawler

Postat 30 May 2009 - 11:29 AM

Plec si eu in 10-15 min o sa ajung cam pe la 13:30 dar nu stau mult ca nu am combustibil.

You can go faster... I can go anywhere !

0

#1781 Useril este offline   Old 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 78
  • Inregistrat: 20-April 09

Postat 03 June 2009 - 09:32 PM

Prieteni....asta seara am trecut cu bicicleta pe la Palat...stau aproape si ....
Si acolo...surpriza....o multime de oameni , in frunte cu nenea Piedone , care se plimba ca voda prin loboda cu o masinuta de tuns iarba , executau o serie de treburi care pareau frumoase...tundeau copacii , maturau , etc....
Si ca netotul , ma apuc sa il intreb pe Piedone , daca se tine de promisiunea facuta de a reamenaja pistele...si on-ul si off-ul...
Le-am masurat cu piciorul , a aprobat , l-a chemat pe responsabilul de la spatii verzi , a dat ceva ordine pe acolo...
Tocmai eram eu fericit...."mama, ce o sa fie....or sa vina baietii aici gramada..." , cand scoate perla...." o sa ramaneti insa fara pista de asfalt..."
: Pai adineauri mi-ati promis...."
"Baiatule, am aranjat cu un lant de supermarket-uri....le cedez spatiul asta sa faca alta pista de karting...or sa o amenajeze ei ..."
"Pai...."
"PAI EI VIN CU BANII SI EU MA ALEG CU PARCUL AMENAJAT..."
Si mi-a intors spatele si a plecat...:blush:(((
De aici inteleg ca o sa ramana doar pista de offroad....cea de asfalt , va fi cedata cica....fiindca a aratat gardurile alea care erau sprea palat si care erau demontate deja si a spus ca de la aleea principala si pana la gardul spre Vacaresti va fi cedat totul...si se vor face si ceva gratare la iarba verde....:)((
Asa ca ...intradevar ar trebui gasit ceva sigur...ca la palat...
Acum 100 ani , oamenii scosesera o vorba , referitor la cedarea teritoriilor ...:)))
La palat , la palat/s-a scos tara la mezat...
0

#1782 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 June 2009 - 09:53 PM

Vezi postareaOld, la Jun 3 2009, 10:32 PM, a spus:

Prieteni....asta seara am trecut cu bicicleta pe la Palat...stau aproape si ....
Si acolo...surpriza....o multime de oameni , in frunte cu nenea Piedone , care se plimba ca voda prin loboda cu o masinuta de tuns iarba , executau o serie de treburi care pareau frumoase...tundeau copacii , maturau , etc....
Si ca netotul , ma apuc sa il intreb pe Piedone , daca se tine de promisiunea facuta de a reamenaja pistele...si on-ul si off-ul...
Le-am masurat cu piciorul , a aprobat , l-a chemat pe responsabilul de la spatii verzi , a dat ceva ordine pe acolo...
Tocmai eram eu fericit...."mama, ce o sa fie....or sa vina baietii aici gramada..." , cand scoate perla...." o sa ramaneti insa fara pista de asfalt..."
: Pai adineauri mi-ati promis...."
"Baiatule, am aranjat cu un lant de supermarket-uri....le cedez spatiul asta sa faca alta pista de karting...or sa o amenajeze ei ..."
"Pai...."
"PAI EI VIN CU BANII SI EU MA ALEG CU PARCUL AMENAJAT..."
Si mi-a intors spatele si a plecat...:blush:(((
De aici inteleg ca o sa ramana doar pista de offroad....cea de asfalt , va fi cedata cica....fiindca a aratat gardurile alea care erau sprea palat si care erau demontate deja si a spus ca de la aleea principala si pana la gardul spre Vacaresti va fi cedat totul...si se vor face si ceva gratare la iarba verde....:)((
Asa ca ...intradevar ar trebui gasit ceva sigur...ca la palat...
Acum 100 ani , oamenii scosesera o vorba , referitor la cedarea teritoriilor ...:)))
La palat , la palat/s-a scos tara la mezat...

Nasol.... Imi inchipuiam ca asa o sa faca. Pista de onroad costa foarte mult sa o contruiesti de la 0. Chiar daca nu ar fi marturisit asta acum, tot nu o facea si nu trebuia sa dea cu ochii de deviz pt ca e destul de usor de apreciat ordinul de marime al cheltuielilor ce le presupune doar asfaltarea, nu mai vorbim de restul amenajarilor.

Shit !
TEL. 0726.191.725
0

#1783 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 June 2009 - 02:18 PM

@ old: discutia despre pista de la palat are un topic separat. ar fi trebuit sa postezi acolo aceste informatii... http://www.rhc.ro/fo...showtopic=23387

0

#1784 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 04 June 2009 - 04:10 PM

Discutii si vorbe sunt multe, pana la urma omu ala face ce vrea acolo ca e parcul lui.
In orice caz discutii au fost pe cale oficiala cu viceprimarul si ne-a asigurat ca va face si pentru noi ceva, cum? in ce fel? unde? sunt detalii care inca nu s-au stabilit cu exactitate.
Oricum din toata treaba asta, singura veste rea este pentru cei care se dau cum vor ei, "bisericute" pe la palat, acest lucru nu se va mai intampla vom avea spatiul nostru ingradit cu niste reguli de bun simt sens de rulaj frecvente.
0

#1785 Useril este offline   stefan-truggy 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 18-January 09
  • Interests:motociclism automodelism

Postat 04 June 2009 - 04:14 PM

Mi se pare corect!
Pana la urma important este sa ne amenajeze ceva special pt. automodele
0

#1786 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 June 2009 - 04:14 PM

Vezi postareaFlo234, la Jun 4 2009, 05:10 PM, a spus:

Discutii si vorbe sunt multe, pana la urma omu ala face ce vrea acolo ca e parcul lui.

o mica corectura... faptul ca e primar nu inseamna ca a cumparat parcul :)
doamne'ajuta cu pista, oriunde ar fi ea relocata, ca tare m-am intristat cand am vazut postul lui old.

0

#1787 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 June 2009 - 04:20 PM

Vezi postareaporcofon, la Jun 4 2009, 05:14 PM, a spus:

o mica corectura... faptul ca e primar nu inseamna ca a cumparat parcul :)
doamne'ajuta cu pista, oriunde ar fi ea relocata, ca tare m-am intristat cand am vazut postul lui old.

Hai sa detaliez substratul frazei mele.
Parcul este proprietatea primariei deci primaria implict primarul il amenajeaza cum vor ei atat timp cat nu ii schimba domeniul de activitate si anume cel de parc nu prea avem ce face.
Singura varianta ar fi sa ne strangem multi (si mai mult de 100 nu suntem) si sa ne apucam cu petitii si alte cele dar consider ca sunt inutile atat timp cat avem confirmare ca se va face ceva.

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 04 June 2009 - 04:21 PM

0

#1788 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 June 2009 - 04:36 PM

Vezi postareaFlo234, la Jun 4 2009, 05:20 PM, a spus:

Hai sa detaliez substratul frazei mele.
Parcul este proprietatea primariei deci primaria implict primarul il amenajeaza cum vor ei atat timp cat nu ii schimba domeniul de activitate si anume cel de parc nu prea avem ce face.
Singura varianta ar fi sa ne strangem multi (si mai mult de 100 nu suntem) si sa ne apucam cu petitii si alte cele dar consider ca sunt inutile atat timp cat avem confirmare ca se va face ceva.

am inteles ce ai vrut sa spui flo, doar ca suna... extrem. recunsc ca nici corectura mea nu a fost mai de centru, ca sa zic asa :)
in principiu, primarul are dreptate sa urmeze calea "banilor". nu il condamn pentru asta. in special pentru ca demersuri pentru amenajarea de piste automodelistice ar trebui, dupa parerea mea, sa faca federatia si/sau cluburile.
tot respectul pentru motorsport racing team ca depune eforturi pentru realizarea acestor piste!

0

#1789 Useril este offline   Parosenie 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 155
  • Inregistrat: 26-January 09

Postat 04 June 2009 - 10:32 PM

Cum mai oameni buni sa dai din parc ca sa faci inca un supermarket?Primarul asta chiar nu intelege ca suntem satui de atatea supermarketuri care au sufocat Bucurestiul?Supermarket in parc...cine a mai auzit asa ceva?Si cum sa dai din parc eu asta nu inteleg....dupa ce ca spatiile verzi din Bucuresti tind spre zero!Acum o saptamana vine Piedone singur si ne zice ca face pista de onroad,bai nene nu l-a pus nimeni sa zica,a fost proprie initiativa si dupa cateva zile face supermarket.Hai ca m-am lamurit si cu Piedone asta!Dezamagire totala din partea mea...

Aceasta postare a fost editata de Parosenie: 04 June 2009 - 10:36 PM

0

#1790 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 June 2009 - 10:36 PM

Vezi postareaParosenie, la Jun 4 2009, 11:32 PM, a spus:

Cum mai oameni buni sa dai din parc ca sa faci inca un supermarket?Primarul asta chiar nu intelege ca suntem satui de atatea supermarketuri care au sufocat Bucurestiul?Si cum sa dai din parc eu asta nu inteleg....dupa ce ca spatiile verzi din Bucuresti tind spre zero!Acum o saptamana vine Piedone singur si ne zice ca face pista de onroad,bai nene nu l-a pus nimeni sa zica,a fost proprie initiativa si dupa cateva zile face supermarket.Hai ca m-am lamurit si cu Piedone asta!Dezamagire totala din partea mea...

nu cred ca s-a inteles bine... eu unul am inteles ca un supermarket vrea sa faca o pista de karting acolo... nu ca s-ar face supermarketul in sine.

0

#1791 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2009 - 03:35 AM

Porcofon are dreptate. Sunt exact discutile si afirmatile care nu ne ajuta.Macar aveti rabdarea sa cititi ce se scrie.
0

#1792 Useril este offline   Old 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 78
  • Inregistrat: 20-April 09

Postat 05 June 2009 - 09:56 AM

Discutia cu Piedone a fost urmatoarea...
A afirmat ca o buna bucata din parc , partea care ne intereseaza pe noi , a fost (va fi) cedata unor lanturi de magazine care se vor ocupa de ea, in sensul ca....vor amenaja o pista de karting , alta decat aceea deja existanta , pe locul vechii piste de on road...vor pune bancute , vor vindecate ceva , si isi vor face publicitate acolo...etc...ca erau 3-4 insi acolo si isi luau unul altuia vorba din gura....
Pe o bucata de iarba , si a aratat cu un gest laaaaaaaaaarg....va construi gratare fixe, "sa vina lumea sa se bucure de iarba si sa isi faca mici...", a mai zis Piedone...ca poate nu eram satui de manele si de gunoaie , si de "cetateni"...:rolleyes:)))
De fapt , sincer sa fiu , si Piedone , ca si restul , are un talent sa te invaluie , sa te duca unde vrea el , dar fara sa dea un raspuns precis...
Talente ...doar vin alegerile...:()))

Discutia cu Piedone a fost urmatoarea...
A afirmat ca o buna bucata din parc , partea care ne intereseaza pe noi , a fost (va fi) cedata unor lanturi de magazine care se vor ocupa de ea, in sensul ca....vor amenaja o pista de karting , alta decat aceea deja existanta , pe locul vechii piste de on road...vor pune bancute , vor vindecate ceva , si isi vor face publicitate acolo...etc...ca erau 3-4 insi acolo si isi luau unul altuia vorba din gura....
Pe o bucata de iarba , si a aratat cu un gest laaaaaaaaaarg....va construi gratare fixe, "sa vina lumea sa se bucure de iarba si sa isi faca mici...", a mai zis Piedone...ca poate nu eram satui de manele si de gunoaie , si de "cetateni"...:D)))
De fapt , sincer sa fiu , si Piedone , ca si restul , are un talent sa te invaluie , sa te duca unde vrea el , dar fara sa dea un raspuns precis...
Talente ...doar vin alegerile...:))))
0

#1793 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2009 - 10:44 AM

Old, risti sa te repeti :rolleyes: (scuze, nu m-am putut abtine).
Reorganizarea parcului cred ca ne intereseaza mai putin, sau deloc. Important e ca se va face pista.
Unde, cum si in ce fel? Vom afla. O discutie in parc nu este nici pe departe relevanta.

0

#1794 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2009 - 11:52 AM

Vezi postareaporcofon, la Jun 5 2009, 11:44 AM, a spus:

Important e ca se va face pista.
Unde, cum si in ce fel? Vom afla. O discutie in parc nu este nici pe departe relevanta.

Cand se va face ? Asta este intrebarea cea mai importanta.
Raspunsul il stiti cu totii dar nu vreti sa recunoasteti: not in this life !

Macar sa mai apucam inca un weekend la pista...
TEL. 0726.191.725
0

#1795 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2009 - 12:00 PM

Atitudinea asta desprinsa parca din povestea cu drobul de sare a lui Creanga nu cred ca ajuta la nimic.

0

#1796 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2009 - 12:06 PM

E o conspiratie.Daca iti spunem va trebui sa te omoram :rolleyes:.
Nu se stie, o pista implica o amenajare deci o sumedenie de variabile in calculul datei finalizarii dar sigur "in this life"
vezi si eu stiu sa vobesc engleza dar prefer limba materna.
Nu este nimic pe hartie cand se va afla ceva se va anunta.
Sambata, duminca nu cred ca o sa dispara pista de acolo deci putem sa mergem linistiti.

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 05 June 2009 - 12:07 PM

0

#1797 Useril este offline   Dan71 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2009 - 09:36 PM

Pina una alta maine careva la on road?
Eu o sa apar pe la 12.

0

#1798 Useril este offline   mad_max_f_z_m 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 247
  • Inregistrat: 28-February 09

Postat 05 June 2009 - 11:37 PM

Cred ca ma voi conforma si eu dar mai pe dupamasa, ca nu mai am multa zeama, cred ca de maxin 3 rezervoare.
0

#1799 Useril este offline   Dan71 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 June 2009 - 08:39 PM

Maine ca suntem liberi cineva pe la 12?

0

#1800 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 June 2009 - 08:51 PM

Vezi postareaDan71, la Jun 7 2009, 09:39 PM, a spus:

Maine ca suntem liberi cineva pe la 12?

Eu, probabil pe la 12 - 13. Cu 1/10, onroad si offroad. Stau ca 2 ore.
TEL. 0726.191.725
0

Arata acest topic

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »

Raspuns rapid