la palat ceva miscari de trupe???
Postat 25 September 2008 - 10:27 PM
Asa cum am fost si eu la inceput ajutat pana am invatat cat de cat , asa te voi ajuta si eu pe tine.
Tu sa iei masina si vedem .
Daca mai ai si alte intrebari , scrie-mi pe Mi sau pe yahoo mess , sa lasam aici discutiile despre intalnirile la palat .
Tu sa iei masina si vedem .
Daca mai ai si alte intrebari , scrie-mi pe Mi sau pe yahoo mess , sa lasam aici discutiile despre intalnirile la palat .
REVO 3.3 modelul nou #5308 !
Postat 26 September 2008 - 07:43 PM
wk asta rondul de la palat e ocupat......e un fel de festival nu stiu exact. am fosat azi pe acolo si montau baietii corturi mese scena etc.
daca merge cineva la off-road as veni si eu ca nu am fost niciodata, acum depinde si de vreme ca s-ar putea sa ploua
daca merge cineva la off-road as veni si eu ca nu am fost niciodata, acum depinde si de vreme ca s-ar putea sa ploua
Postat 26 September 2008 - 08:33 PM
maine prezenti, eu si roland, pe la pranz
Postat 27 September 2008 - 03:53 PM
Am fost la pista si nu era nimeni pe la 12 , am coborat la pista on-road si era Miez ,dan71,SAM, mai erau cativa dar nu le stiu numele imi cer scuze .
A fost o distractie pe cinste mai putin la sfarsit , dan71 si SAM stiu de ce . :rolleyes:
A fost o distractie pe cinste mai putin la sfarsit , dan71 si SAM stiu de ce . :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de brutusanf: 27 September 2008 - 03:54 PM
REVO 3.3 modelul nou #5308 !
Postat 27 September 2008 - 03:57 PM
da imi imaginez ce misto este sa te dai cu mt pe asfalt in fine fiecare cu preferintele lui
Postat 27 September 2008 - 04:09 PM
Eu am incercat si "pe aratura" de 2 ori insa am iesit de fiecare data cu bete si crengute la bascule, arcuri si o data in jenti. asa ca am revenit " pe sosea".
Aici la un viraj in viteza am dat-o peste cap de 2 ori in aer si aterizarea a fost cam dura pentru bascula :unsure:
Inca trebuie sa ma obisnuiesc cu franarea usoara la viraje :rolleyes: .
O sa adaugam si ceva din pozele facute de mine si Sam azi seara sau maine.
drive safe :D
Aici la un viraj in viteza am dat-o peste cap de 2 ori in aer si aterizarea a fost cam dura pentru bascula :unsure:
Inca trebuie sa ma obisnuiesc cu franarea usoara la viraje :rolleyes: .
O sa adaugam si ceva din pozele facute de mine si Sam azi seara sau maine.
drive safe :D
You can go faster... I can go anywhere !
Postat 27 September 2008 - 04:10 PM
roland_fzj, la Sep 27 2008, 04:57 PM, a spus:
da imi imaginez ce misto este sa te dai cu mt pe asfalt in fine fiecare cu preferintele lui
ai dreptate roland, dar acolo am vazut lume....si nu am mai urcat la off-road, care nici nu prea stiu unde e sincer
o sa vin si eu acolo data viitoare dar intai tre sa-mi cumpar bascula si amortizor