Modelism - RHC Forum: Despre aberatii si aberationisti - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Despre aberatii si aberationisti -sau cum sa NU bagam in seama aurolacii

#1 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 07 January 2007 - 02:52 AM

Am promis ca nu mai scriu in subiectul Sifilitico-Fluturistic al lui BufNila-si nu ma cheama Non Profesor sa nu ma tin de cuvant-, asa ca va propun un loc de vomitat in cinstea lui, a UE si a altora care ne zgarie creierii si constiinta.
Primul premiat, Valterashu, ca a scris ca el -O.B.Nila-poa' sa scrie ce vrea el, ca noi... adica... decat sa ne pierdem timpul, macar sa nu o facem pe subiectul lui, ca sa nu mai zica/creada ca l-am baga in seama. Daca mai scrie altul in subiectul lui, ca el sa-i ramana numele! Ei bine, o sa vedeti ca se va aplauda de unul singur...
Scuipati-l aici, nu ca sa-l protejam, ci ca sa demonstram ca pentru noi e niminea!

Premiul 1 bis, Olaf, ca a pierdut atata timp din viata lui de familist si mai ales de machetist (si astia, din cauza accidentelor groaznice si a riscurilor la care sunt supusi din cauza hobbyului lor, au viata chiar valoroasa!) ;)
Premiul 1 tris, Dexterashu, ca nu i-a sarit la gat mascariciului, in tineretea lui nevinovata (a lu' Dex!)

Pentru mentiuni, munciti!

Ei, acum vine rolul meu si aduc aminte valoroasei audiente de laudele imprastiate si onoarea simtita pe sira spinarii de 2 mari contributori ai acestui forum (asta din ce am bagat eu de seama): S69 si Silfax. Voi doi ati cazut pe spate la primele posturi ale vomitatului. Poate ca ati avut dreptate, pe vremea impuscatului, probabil ca simptomele erau mai putin exacerbate ca acuma; probabil ca de la tinutul armelor in mana sau de la drumul pe mare i se trage (desi si Marinelu' a fost pe mare si uite, ca nu i-a daunat mai rau decat era). Spun simptomele, desi e buba rau, pentru ca din putinul citit de mine despre stimabilul OBnila (ie-te, ca am inventat si eu un nume!), sunt putini cei care rezista insistentelor de-a dreptul bolnave ale dumnealui. Il dai afara pe usa si intra pe geam...se crede consilier si incearca sa ne convinga sa ne facem imagini(bre, ca stiu ca esti p-aicea, de "sa nu-ti faci chip cioplit" ai auzit?); inventeaza cuvinte in interiorul legii, desi el e un outlaw al firii.
Ei, dar m-am luat cu vorba si cu varsaturile si am uitat sa spun de ce i-am citat pe cei doi, pe care eu, in felul meu, il iubesc: voi doi, care i-ati dat la inceput nas nu v-ati mai aratat de mult; oare v-ati lamurit si voi? Am senzatia ca da...

Va astept cu meduza in mana!

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 07 January 2007 - 02:55 AM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#2 Useril este offline   ciobelix 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 297
  • Inregistrat: 12-March 06

Postat 07 January 2007 - 09:34 AM

a...ops:D greseala mea..n-am dormit toata noaptea ...se vede...credeam ca te iei aiurea de oameni..:D imi cer solemn scuze.... in scris, triplu exemplar daca vrei...imi pare rau pt chestiile care leam spus...am crezut ca te iei de ei... :D de asta mi se zice si tembelix.. ;) ;) nu mai fac:D

Aceasta postare a fost editata de ciobelix: 07 January 2007 - 09:57 AM

ciobelicz neboonu trage cu tunu
0

#3 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2007 - 09:45 AM

S-a marcat!

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 09 January 2007 - 08:35 AM

0

#4 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 935
  • Inregistrat: 15-March 06

Postat 07 January 2007 - 08:36 PM

Citat din subiectul "mama":

Citeaza

tigrule...

Ba, tu ma faci animal?!?

PS
N-am copyright pe replica, am plagiat-o si eu de pe alte forumuri... -_-
www.redsky.ro
0

#5 Useril este offline   Spitaludenebuni 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 71
  • Inregistrat: 08-January 07

Postat 09 January 2007 - 12:43 AM

Prin anii 80' cand multi dintre voi nustiu ce faceau da cre'ca se plictiseau rau de tot ca nu aveau lumina zilei in vizor sau zgariau nisipu' cu ce aveau si ei pe'acolo ,io si calu meu mai gaseam asa cate ceva de citit intre doua prasile'n cultura toamnei ,si cum in colhozu nostru(un fel de C.A.P.)mai distractiv de citit nu era decat Scanteia si almanahele Anticipatia,am dat de individu' Bufnila zis daca nu cumva ma'nseala memoria si Ovidiu,refula si el pe'acolo ca tot omu' plictisit.Si cand m-am saturat de "almanahe" am luat vreo doo antologii sf tot cam de pe vremea aia unde cu totu si cu totu intamplator am dat iar de individu' cu pricina.M-am cam enervat ,ca stilul lui pe langa maestrii genului era cam pueril,greu digerabil,asa un fel de poezie sf ,mai mult fantastica dar sfatuindu-ma cu calu meu am zis sa-i trecem tupeu cu vederea(adica,am citit-o si pe asta,proba pentru nervii mei).Acum,fie vorba intre voi ,spuma intelectualitatii modelistice,dupa ce vor putrezi aeroplanele voastre,(CE ramane ?),ca la Bufnila ,ca vreti sau nu vreti ramane tiparit acolo,poate chiar trecut pe suport electronic pentru posteritate,cu toate ca dupa parerea mea nu merita,dar ramane in Euroconu' romanesc,cine va mai cunoaste grozaviile voastre modelistice.Si mai presus de orice cine dreaq va da dreptu de a judeca pe cineva ...........pe care si de care nu aveti habar.Nu va obligat nimeni sa-l abordati ,sa-l cititi,a fost doar o provocare,poate chiar o deschidere spre un alt orizont,sa ganditi altfel decat de facto.
PS
Calu meu i'oripilat
PS 2 scuza-ti
Io's incepator ,am 3 mesaje,daca i-au ENLARGE PILS devin MEGAMEMBRU ?

Aceasta postare a fost editata de Spitaludenebuni: 09 January 2007 - 12:52 AM

0

#6 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 January 2007 - 08:41 AM

Spitaludenebuni, la 9 Jan 2007, 01:43, a spus:

a fost doar o provocare

Am raspuns la provocare, el de fapt asta si dorea, ca de cand ai plecat cu calu' si i-ai spart dintii, se plictiseste ingrozitor.

ps...nu devii megamembru, da-i-le lu' calu' tau, pe el poate il mai ajuta.

0

#7 Useril este offline   Calu2 

• Zbor cu orice navo auto velo sport
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 757
  • Inregistrat: 28-May 05

Postat 09 January 2007 - 12:06 PM

BogdanStancu, la 9 Jan 2007, 08:41, a spus:

Spitaludenebuni, la 9 Jan 2007, 01:43, a spus:

a fost doar o provocare

Am raspuns la provocare, el de fapt asta si dorea, ca de cand ai plecat cu calu' si i-ai spart dintii, se plictiseste ingrozitor.

ps...nu devii megamembru, da-i-le lu' calu' tau, pe el poate il mai ajuta.

Buey ...? ce aveti cu mine mah?... B)
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...
0

#8 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 09 January 2007 - 01:26 PM

chiar asa, mai calule, io acu' mi-am dat seama ca tu ai lipsa citiva dinti...da', chiar "de sfecla", ma?...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#9 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 January 2007 - 04:40 PM

Nu, Calule2, nu era vorba despre tine, tu esti bland si -credem noi- maiinteligent decat caluluspitaludenebuni.

Pe de alta parte, tin sa remarc noua aparitie bufonica a personajului pe care, asa cum va spuneam nu numai eu, il dai afara pe usa si intra pe geam. Iar daca il dai afara pe geam, smulgandu-i promisiunea ca sta cuminte in cusca lui, revine suparat -tot el- ca i se da atentie.

0

#10 Useril este offline   Spitaludenebuni 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 09 January 2007 - 06:34 PM

BogdanStancu, la 9 Jan 2007, 16:40, a spus:

Nu, Calule2, nu era vorba despre tine, tu esti bland si -credem noi- maiinteligent decat caluluspitaludenebuni.

Pe de alta parte, tin sa remarc noua aparitie bufonica a personajului pe care, asa cum va spuneam nu numai eu, il dai afara pe usa si intra pe geam. Iar daca il dai afara pe geam, smulgandu-i promisiunea ca sta cuminte in cusca lui, revine suparat -tot el- ca i se da atentie.

Amice Stancu,pai asta-i cam ca'n bancu cu centauru' si vanatoru' "pi mini m-ai impuscat da' cu calu' ce-ai avut?"
Acu' ,fie vorma intre noi ,nici fleru' nu te da afara din casa,dar asta e;nu le poti avea pe toate!
0

#11 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 January 2007 - 07:20 PM

Nu amice Spitalu, pi tini nu ti-mpusc, ti las sa ti chinui. B)

0

#12 Useril este offline   Crios 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 08-September 03

Postat 09 January 2007 - 07:52 PM

Spitaludenebuni, la 9 Jan 2007, 00:43, a spus:

Prin anii 80' cand multi dintre voi nustiu ce faceau da cre'ca se plictiseau rau de tot ca nu aveau lumina zilei in vizor sau zgariau nisipu' cu ce aveau si ei pe'acolo ,io si calu meu mai gaseam asa cate ceva de citit intre doua prasile'n cultura toamnei ,si cum in colhozu nostru(un fel de C.A.P.)mai distractiv de citit nu era decat Scanteia si almanahele Anticipatia,am dat de individu' Bufnila zis daca nu cumva ma'nseala memoria si Ovidiu,refula si el pe'acolo ca tot omu' plictisit.

Multumes frumos! Nu mai tineam minte de ce mi-am aruncat anticipat almanahele :lol: .
Mi-a parut rau pe urma ca n-am mai avut Regii nisipurilor, Picnic la marginea drumului si altele, dar una peste alta pot spune ca a meritat.
Bafta!
0

#13 Useril este offline   victordegalati 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 15-May 04
  • Interests:shipmodels

Postat 09 January 2007 - 08:09 PM

de Regii nisipurilor mi-aduc aminte si acum cu placere,a fost totusi ceva deosebit pentru timpurile de atunci,si cred ca daca rescolesc prin magazia din subsol o mai gasesc si acum
0

#14 Useril este offline   Spitaludenebuni 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 09 January 2007 - 08:29 PM

victordegalati, la 9 Jan 2007, 20:09, a spus:

de Regii nisipurilor mi-aduc aminte si acum cu placere,a fost totusi ceva deosebit pentru timpurile de atunci,si cred ca daca rescolesc prin magazia din subsol o mai gasesc si acum

Da di Calauza(Stalker) ci dom moderator ,ca tari mult o rumegat calu meu din almanahu ala;Nnici Sfarsitul eternitatii no fost rau,da so prostit calu de la ea si vroia sai cumpar lift......Greu l-am comvins sa renunte,de-o ramas cu nostalgii.
0

#15 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 January 2007 - 03:28 PM

Inchid cu durere in suflet subiectul si va invit sa continuam discutiile in subiectul despre cresterea si ingrijirea meduzelor.

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu