Primul premiat, Valterashu, ca a scris ca el -O.B.Nila-poa' sa scrie ce vrea el, ca noi... adica... decat sa ne pierdem timpul, macar sa nu o facem pe subiectul lui, ca sa nu mai zica/creada ca l-am baga in seama. Daca mai scrie altul in subiectul lui, ca el sa-i ramana numele! Ei bine, o sa vedeti ca se va aplauda de unul singur...
Scuipati-l aici, nu ca sa-l protejam, ci ca sa demonstram ca pentru noi e niminea!
Premiul 1 bis, Olaf, ca a pierdut atata timp din viata lui de familist si mai ales de machetist (si astia, din cauza accidentelor groaznice si a riscurilor la care sunt supusi din cauza hobbyului lor, au viata chiar valoroasa!) ;)
Premiul 1 tris, Dexterashu, ca nu i-a sarit la gat mascariciului, in tineretea lui nevinovata (a lu' Dex!)
Pentru mentiuni, munciti!
Ei, acum vine rolul meu si aduc aminte valoroasei audiente de laudele imprastiate si onoarea simtita pe sira spinarii de 2 mari contributori ai acestui forum (asta din ce am bagat eu de seama): S69 si Silfax. Voi doi ati cazut pe spate la primele posturi ale vomitatului. Poate ca ati avut dreptate, pe vremea impuscatului, probabil ca simptomele erau mai putin exacerbate ca acuma; probabil ca de la tinutul armelor in mana sau de la drumul pe mare i se trage (desi si Marinelu' a fost pe mare si uite, ca nu i-a daunat mai rau decat era). Spun simptomele, desi e buba rau, pentru ca din putinul citit de mine despre stimabilul OBnila (ie-te, ca am inventat si eu un nume!), sunt putini cei care rezista insistentelor de-a dreptul bolnave ale dumnealui. Il dai afara pe usa si intra pe geam...se crede consilier si incearca sa ne convinga sa ne facem imagini(bre, ca stiu ca esti p-aicea, de "sa nu-ti faci chip cioplit" ai auzit?); inventeaza cuvinte in interiorul legii, desi el e un outlaw al firii.
Ei, dar m-am luat cu vorba si cu varsaturile si am uitat sa spun de ce i-am citat pe cei doi, pe care eu, in felul meu, il iubesc: voi doi, care i-ati dat la inceput nas nu v-ati mai aratat de mult; oare v-ati lamurit si voi? Am senzatia ca da...
Va astept cu meduza in mana!
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 07 January 2007 - 02:55 AM