Modelism - RHC Forum: Rezultate 1/12 & 1/10 TC - Arad 2003 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Rezultate 1/12 & 1/10 TC - Arad 2003

#1 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 08 August 2003 - 11:22 AM

Am intarziat un pic cu informatii despre desfasurarea concursului de la Arad, asa
ca deja majoritatea stiti deja ce s-a intamplat.
Oricum, astea sunt rezultatele finale, si cateva poze :

1:12 EB Seniori
1. Faur Cristian - CSM PAB Arad
2. Mihai Paul - PC Pucioasa
3. Faur Fanel-Vasile - CSM PAB Arad

1:12 EB Juniori
1. Bulai Andrei - PC Pucioasa
2. Necula Alexandru - PC Pucioasa
3. Rustioru Bogdan - CS Cimentul Bicaz

1:12 Track Seniori
2. Faur Fanel-Vasile - CSM PAB Arad
3. Mihai Paul - PC PUcioasa

1:12 Track Juniori
1. Rustioru Bogdan - CS Cimentul Bicaz
2. Faur Ioana-Alexandra - CSM PAB Arad
3. Necula Alexandru - PC Pucioasa

1:10 E Touring
2. Faur Fanel-Vasile - CSM PAB Arad
3. Ionescu Bogdan - CM Bucuresti

Multumim d-lui Calin Muresan (VIK POWER) pentru traseu si d-nei Cristina
Georgescu - GIANPI EXIM Bucuresti (trofeesportive@xnet.ro) pentru cupe.

Cristian Faur

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Arad_1_12_1_10_Touring___2003_191.jpg

Hobbyland Racing Team Arad
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
0

#2 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2003 - 11:24 AM

...munca de echipa (Andrei).

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Arad_1_12_1_10_Touring___2003_218.jpg

0

#3 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2003 - 11:26 AM

...organizare...efort de familie.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Arad_1_12_1_10_Touring___2003_353.jpg

0

#4 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2003 - 11:28 AM

Bogdanel - a venit, s-a simtit bine, si a plecat cu o cupa acasa.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Arad_1_12_1_10_Touring___2003_314.jpg

0

#5 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip
  • Postari: 189
  • Inregistrat: 04-March 02

Postat 08 August 2003 - 01:27 PM

Buna ziua,

Va rog, daca se poate un clasament mai detaliat care sa cuprinda si turele efectuate de fiecare concurent.
0

#6 Useril este offline   URK 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 163

Postat 10 August 2003 - 12:45 PM

.

.

Aceasta postare a fost editata de URK: 13 August 2003 - 06:13 PM

URK
0

#7 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 10 August 2003 - 02:46 PM

Draga Stefan, am sa-ti raspund eu in legatura cu "dinozaurii".
Proba de 1/12 EB intr-adevar nu mai exista in multe locuri in Europa. Dupa parerea mea este insa o proba excelenta pentru antrenament, pentru formarea deprinderilor de pilotaj RC.
Sper sa apara "moda" si la Bucuresti.
Pentru disparitia probei din calendarul Federatiei ma voi opune total ! Ceea ce este insa depasit este faptul ca seniorii, mai ales cei cu rezultate, odata trecuti intr-o "clasa superioara" (titluri, probe mai evoluate, maestrii, etc) sa NU MAI AIBA ACCES la aceasta proba. Gasesc ca este total INEGAL ca un automodelist experimentat sa participe alaturi de "incepatori". In toata lumea exista licente: A si B si cei din "liga superioara" nu mai au voie sa participe in cea inferioara.
Parerea mea este ca 1/12 ar trebui sa ramana o proba pentru juniori. Chiar si 1/12 on-road este o clasa d eintrare in automodelismul RC, avand costuri scazute.
Pentru 2004 am sa propun Federatiei anumite "miscari":
-refacerea totala a regulamentelor si publicarea TIPARITA a acestora (cu detalii de la A la Z)
-introducerea de clase 1/12 si 1/10 monomarca cu sasiuri foarte ieftine pentru incepatori
-introducerea claselor de electrice cu motoare stock (max 10-15 euro)
-dezvoltarea claselor 1/10 touring si 1/10 si 1/8 termice cu un calendar bogat.
-achizitionarea sistemului AMB de cronometrarea
-stabilirera unei politici de construire, reparare sau ingrijire a pistelor de auto din toata tara.
Cred ca idei si propuneri trebuie sa vina de la toate lumea, si o sedinta largita, desfasurata civilizat, ar conduce la un an competitional 2004 mai bun.

Pana atunci va rog frumos, haide-ti sa mai lasam la o parte "amicitiile " si intepaturile. La cati suntem, daca ne mai si "gadilam" cu cuvinte jignitoare, nu vad ce iese bine. Ironia si gluma este una, dar in ultima vreme se intrece masura. Hai sa fim si prieteni !
0

#8 Useril este offline   Corsair4FU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1020

Postat 10 August 2003 - 07:27 PM

Citeaza

-introducerea de clase 1/12 si 1/10 monomarca cu sasiuri foarte ieftine pentru incepatori

termenul " monomarca " poate fi intins si interpretat sau dupa interese de piata ( producator, importator ... ), exact definit. Apar interese economice si presiune sau incercari de influentare ( " amicitii " definite in cifre sau sponzorizare tacuta ) a celor ce produc, importa, ofera, asupra celor ce definesc si hataresc ce inseamna " monomarca ". Shasiul ieftin este ieftin pina ajunge sa fie prescris pentru participare la competitii.

sau poate ma insel ......

CF4U

Aceasta postare a fost editata de Corsair4FU: 10 August 2003 - 08:42 PM

Mesterica, pe ce pune mina strica.
0

#9 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 10 August 2003 - 08:05 PM

Ba ai dreptate, nu te inseli deloc. Dar eu zic ca prezumtia de "nevinovatie" ar trebui sa existe. Un Campionat monomarca evident trebuie sponsorizat de un importator. Evident stabilit si un pret promotional deoarece toate produsele sunt vandute de el.
Este un bun mijloc de reclama pentru vanzator si un ajutor pentru incepatori, devreme ce pretul ar trebui sa fie mult mai mic decat in cazul vanzarii unei singure bucatii.
Exemplu concret, ca sa fie mai clar. Sa zicem sasiul de termica SG, care costa sa zicem 300$, ar putea costa (poate ?!) un 230$ in cazul unei vanzari de masa. Poate ma insel, poate cei care se ocupa de comercializare ar putea sa-si manifeste opinia.
In orice caz, ideea ar fi de inaugurat o clasa foarte ieftina (eu zic electrica), poate 1/10 on-road, un sasiu simplu, cu un motor Mabuchi 540, un pack de 1700Mah (costa la unele magazine aprox.20$) un variator mecanic si o statie simpla cu 2 canale (max.50$). Cu totul ar costa max.200$, cea ce ar fi un super pret pentru incepatori. Iar participarea intr-un campionat unde toate masinile sunt identice, ar stimula enorm, iar pilotii talentati s-ar remarca usor.
Manusa este aruncata, importatori SARITI !!!

Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 10 August 2003 - 08:07 PM

0

#10 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 August 2003 - 08:31 PM

Sunt de acord cu ideea lui Lucian privind campionatele monomarca.
In schimb, de ce sa limitezi 1/12 la incepatori ? Si la aceasta clasa se alearga Camp.european si mondial, la fel de "tari" ca la celelalte clase. Iar modele nu sunt deloc ieftine (un Corally SP12G3 costa aproape la fel de mult ca si un Corally C10, iar restul de componente...).
Iar 1/12 EB ??? Lauda ??? Acolo se vad pilotii, nu pe o pista cu 2 linii drepte. Mai mult, primii 4 care au alergat
la 1/12 EB, atat la juniori cat si la seniori, au alergat cu Corally SP12G2 sau SP12G3. Acolo nu modelul a facut diferenta.
Revin la "lauda" : am publicat rezultatele, iar cui nu-i plac, sa alerge pentru a fi acolo, pe locul 1.

Cristian Faur,
0

#11 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 10 August 2003 - 09:15 PM

Stefane nu te inteleg deloc.La fel cum ai vorbit(boicotat) despre prima etapa de 1/8 fara sa sti nici un amanunt, acuma vorbesti despre niste clase care nu le-ai vazut in viata ta si nu te-au deranjat cu nimic.Nu stiu cine te alimenteaza cu atitea chesti neadevarate.
Daca vrei sa sti 1/12 este o clasa foarte dificila din cauza dimensiunilor masinilor iar cine piloteaza ceste "bijuteri" este un mare pilot.Incearca 1/12 si dupaia treci la alte clase sa vezi diferenta si apoi scrie.

Bog
0

#12 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 10 August 2003 - 11:36 PM

Rafael a organizat cu succes un concurs scolar de 1 iunie, unde in calitate de importator a pus la dispozitie modele pt concurenti, cu premii de la locul 1 la 3, cate un kit complet 1/10.

Domnule Faur incep sa devin obraznic, ma obligati din nou sa va reamintesc, nu toata lumea vede premii, diplome, tricouri cu manecute fabricate inainte de '89 sau mai stiu eu ce.
Linia de separatie corecta ar fi cam asta:
Bolnavi sau Pasionati!
Am intalnit la RR oameni pe care i-am vazut prima data, la fel la Pucioasa, da nimeni nu se lauda intruna cum o faceti dv. ... devine obositor sa ma uit pe forum la o poza in care apar cupe...

Din punctul meu de vedere un lucru este clar: federatia hotaraste unde ce si cum, cu pretentii sau fara nu sunt in masura sa judec...ok. Mergem la concursuri sau nu.

Revin si spun, cred ca incepe sa va fie teama de concurenta, clar. Nu exista subiect postat in care sa nu va autoperiati. Daca aveti ceva de comunicat sau daca doriti sa comunicati cu cineva treceti la subiect, da fara atata impertinenta autoritara in domeniu.

ps lasa, lasa, lasa lasa-nee...lasa-neee....
0

#13 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 August 2003 - 08:42 AM

...........nu e cazu.

Of-of mai-mai........
0

#14 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 11 August 2003 - 09:21 AM

@######

Citeaza

Domnule Faur incep sa devin obraznic, ma obligati din nou sa va reamintesc, nu toata lumea vede premii, diplome, tricouri cu manecute fabricate inainte de '89 sau mai stiu eu ce.

...e doar "complex de superioritate" care le e caracteristic celor din "vechea garda".
@Hobbyland

Citeaza

Revin la "lauda" : am publicat rezultatele, iar cui nu-i plac, sa alerge pentru a fi acolo, pe locul 1.

Rog si eu sa se termine cu grandomania, si cu ifosele de vesnic campion! Un campion adevarat trebuie sa stie sa se comporte bine si in afara pistei....

Aceasta postare a fost editata de Vivi: 11 August 2003 - 09:21 AM

0

#15 Useril este offline   URK 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 12 August 2003 - 09:21 PM

Pentru Bogdanel:

Te voi ruga cu respect si -inca- rabdare sa nu-mi mai raspunzi si sa nu-mi mai comentezi mesajele niciodata. Nu ai calitatea morala sa faci asa ceva in fata mea. In primul rand te rog sa nu uiti ca singura relatie amicala care ne-a legat cumva candva, s-a sfarsit prin a ma minti si evita. Ma refer aici la intamplarea cu variatorul. In al doi-lea rand te rog sa remarci ca exista o diferenta de varsta intre noi, iar datorita aducatiei (si aici ma refer cu precadere la cei 7 ani de-acasa) am avut grija sa-mi periez si sa-mi cenzurez expresiile si cuvintele folosite. In concluzie fa un efort si imagineaza-ti ca nu mai exist pe acest forum. Mai trebuie sa-ti atrag atentia ca viata mea nu a inceput odata cu pista de la Palatul Copiilor si cred ca am vazut la viata mea mult mai multe lucruri decat ti-ai imaginat tu candva. Gata!

Pentru Lucian:

Ma bucur ca ai inteles ce vroiam sa spun. Dar, nici o clipa nu am vrut sa jignesc pe cineva. Tendentios? Da, am fost; insa cred ca am fost si foarte explicit, asa cum vad ca remarca si Vivi.

Daca deranjez pe cineva cu obraznici si/sau trivialitati, va rog sa-mi atrageti atentia. Poate in pasiunea mea sar calu' (desi ma consider un om echilibrat). Poate este cazul sa ma autoexclud de pe acest forum. Slava Domnului - pot disputa si fata-n fata cu cineva daca am ceva de spus, nu trebuie sa ma ascund in spatele unui PC.

Ce-ar mai fi de zis? Din nefericire nu mare lucru...

Totusi,

Multa bafta tuturor,

URK (Stefan PROFIR)

Aceasta postare a fost editata de URK: 12 August 2003 - 09:31 PM

0

#16 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2003 - 07:39 AM

Stefane (ma bucur ca incepeti sa semnati si cu numele voastre adevarate), pozele cu cupe nu erau ale
noastre, erau cupele puse in joc anul asta si anul trecut la concursul de la Arad.
Lucian, mie imi pare rau ca-mi pierd vremea scriind pe acest forum. Cred ca voi inceta si ne vom "auzi" doar
la competitii.

Cristian Faur
Hobbyland Racin Team Arad
0

#17 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 13 August 2003 - 02:00 PM

URK, la 12 Aug 2003, 21:21, a spus:

Pentru Bogdanel:

Te voi ruga cu respect si -inca- rabdare sa nu-mi mai raspunzi si sa nu-mi mai comentezi mesajele niciodata. Nu ai calitatea morala sa faci asa ceva in fata mea. In primul rand te rog sa nu uiti ca singura relatie amicala care ne-a legat cumva candva, s-a sfarsit prin a ma minti si evita. Ma refer aici la intamplarea cu variatorul. In al doi-lea rand te rog sa remarci ca exista o diferenta de varsta intre noi, iar datorita aducatiei (si aici ma refer cu precadere la cei 7 ani de-acasa) am avut grija sa-mi periez si sa-mi cenzurez expresiile si cuvintele folosite. In concluzie fa un efort si imagineaza-ti ca nu mai exist pe acest forum. Mai trebuie sa-ti atrag atentia ca viata mea nu a inceput odata cu pista de la Palatul Copiilor si cred ca am vazut la viata mea mult mai multe lucruri decat ti-ai imaginat tu candva. Gata!

Pentru Lucian:

Ma bucur ca ai inteles ce vroiam sa spun. Dar, nici o clipa nu am vrut sa jignesc pe cineva. Tendentios? Da, am fost; insa cred ca am fost si foarte explicit, asa cum vad ca remarca si Vivi.

Daca deranjez pe cineva cu obraznici si/sau trivialitati, va rog sa-mi atrageti atentia. Poate in pasiunea mea sar calu' (desi ma consider un om echilibrat). Poate este cazul sa ma autoexclud de pe acest forum. Slava Domnului - pot disputa si fata-n fata cu cineva daca am ceva de spus, nu trebuie sa ma ascund in spatele unui PC.

Ce-ar mai fi de zis? Din nefericire nu mare lucru...

Totusi,

Multa bafta tuturor,

URK (Stefan PROFIR)

Discutiile de acest gen ar fi trebuit purtate pe MI...indiferent de situatie, acest mesaj ar fi trebuit sa ajunga la tomberon...dar se pare ca cei ce hotarasc, practica discriminari!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#18 Useril este offline   URK 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2003 - 06:25 PM

Fi te rog mai explicit Marinare. Cu ce te-am deranjat?
Discriminari in ce sens?
Ma cunosti? Sti ce fel de om sunt?

Numai bine,

Stefan
URK
0

#19 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2003 - 08:13 PM

Sunt de acord cu Marinaru'.
0

#20 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 14 August 2003 - 07:14 AM

in conditiile in care manifestarile lui bogdanel au devenit deja un fenomen care deranjeaza pe multi, consider ca interventia lui URK este in asentimentul multora, de aceea ma alatur si eu lui URK si-ti atrag acum atentia, bogdanele, ca sigur nu vrei sa stii cum ma "umflu ca riul dupa ploaie"! nu e o amenintare, dar trebuie sa te puna totusi cineva la punct, nu sintem o ceata de timpiti sa-ti permiti tu atitea!PUNCT!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#21 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804

Postat 14 August 2003 - 10:23 AM

Bogdan, tu in general esti de acord cu ceea ce iti convine, fie ca problema a fost subiectiv sau obiectiv pusa!Nu ai capacitatea sa judeci lucrurile asa cum trebuie.
Mai mult, esti un profitor si un mincinos ordinar!
In concluzie, evita-ne!
RHCForum - Webmaster
0

#22 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 14 August 2003 - 11:19 AM

of... iar s-a ajuns la paruiala....
(macar de-ar fi pe bune.. sa terminam mai repede.
O palma peste ceafa face cat 100 de cuvinte...)

hai sa revenim la chestii tehnice, la chestii politice... dar nu la atacuri la persoana.
(chiar daca uneori parca ar fi justificate....)

daca cineva deranjeaza vorbind aiurea, eu zic ca se face singur penibil, fara sa mai merite sa-l punem la punct verbal.

Plus ca, aici pe forum.. NE VEDE O LUME INTREAGA.
Hai sa ne paruim la pista, unde numai noi sa stim ce
rufe murdare avem de spalat. Ca vin oamenii pe forumul
modelistic si...

va rog eu...

alexella
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#23 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 14 August 2003 - 10:48 PM

Nici nu stiu cum sa incep, am fost agresiv in limbaj, nu sunt in masura sa spun cum ar trebui facut sau organizat un concurs, campionat sau cateva ture duminica...
Da pe bune, referitor la Bogdanel eu zic ca nu are rost sa-l punem la colt, chiar daca mi-a contestat toate comentariile facute fara a explica si de ce, asta crede ca trebuie sa faca, ok, asta o sa primeasca, in general cam ce semeni aia si culegi.

Vine cineva sambata pe la pista?

ps Dl Cristian Faur, o mica rectificare la : "mie imi pare rau ca-mi pierd vremea scriind pe acest forum" ; nu de alta da riscati sa va creati si mai multi amici. Bafta la concusul de la Gratz-Austria!
0

#24 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 15 August 2003 - 08:01 AM

sambata la pista?

sambata, m-as duce la Baneasa, consurs de FSR-uri....
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#25 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 15 August 2003 - 09:04 AM

Am fost ieri pe acolo si am vazut ceva barcutze la lucru! Uimitor, pot zice!!! Sigur ma prezint sambata-duminica pe acolo.

Cristi, bafta multa in Austria! Personal cred ca, la 150 concurenti, e bine si sa te clasezi in final si in prima jumatate!

Bogdanel... Hmmm........ Pe el il "rezolvam" pe viu mai bine....

Certurile... Iar Hmmmm... Mi s-a cam luat de ele.... Fiecare cu ale sale, dar e bine sa nu mai facem diferentieri intre "noii-veniti" si "batrani"... Tot respectul pentru cei ce au premii, dar, de exemplu, si Cristi Marin are o tona de premii/medalii/cupe/diplome pe acasa, dar nu l-am auzit nici macar o clipa sa se tot laude cu ele.......

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 15 August 2003 - 09:06 AM

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#26 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 15 August 2003 - 08:00 PM

E..., nu chiar o tona... ca m-am retras la timp :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif :( :(
2 fast 4 you 2
0

#27 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 August 2003 - 10:22 PM

Alexella: stiu de concurs, am fost ieri si am vazut cum se pregateau concurenti, eu ma refeream fix la pista, sper ca nu ai luat-o si tu razna...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu