Se poate si mai rau, in detrimentul altora... Numai forta conteaza? Din pacate cred ca pentru noi oamenii cea mai complicata si importanta problema este TIMPUL. Cred ca la asta ar trebui sa ne raportam. Degeaba obtin 10.000 grade Celsius pentru 0,0000001s ca tot ma lasa rece in podul palmei. Pricepi aluzia.
Aproape ca nu am curajul sa sfatuiesc sa nu luati de bun tot ce-i pus pe net. Sigur n-am curajul...
Putin offtopic:
Imi plac mult ideile din acest subiect si urmaresc totul cu pasiune. Dar nu e chiar asa simplu ca la aritmetica. "Mi-am luat un teren undeva departe si vreau sa-mi fac o casa, sa-mi fie bine si sa nu depind de una sau de alta". Daca am fi singuri ar fi OK. Dar nu suntem si multe lucruri cer sacrificii. Cu energia se rezolva asa ca in subiectele de aici. Dar ce te faci cu RESTUL? Ce te faci cu un copil care trebuie sa mearga la scoala, sa vada ceva, sa creasca si sa acumuleze cunostinte, sa bla, bla, bla...? Ce te faci cand o sa ai de facut o injectie cuiva bolnav si afara e zapada de 1 m? Sau cand, cum si cat de des ajungi la un magazin? Cum si cand poti primi o scrisoare sau o veste? Cand si cum ajunge cineva la tine? Si pot pune sute de intrebari ciudate... Apropo, sotia e vesela si fericita de conditii? De TOATE conditiile!
Eu am o astfel de casa, am locuit in ea si va spun cu siguranta ca nu se pune in modul asta problema. Energia e o infima parte din problemele reale. Trebuiesc bani ENORM de multi pentru a fi OK in conditiile alea. Omul nu e facut sa traiasca asa. Asta nu inseamna ca nu poate. Am scris astea cateva randuri cu o singura intentie: Analizati din TOATE punctele de vedere viitoarea investitie nu numai d.p.d.v. energetic. Ca fac socoteli si spun ca-mi trebuiesc 8000 euro sa cumpar panouri, mai adaug permanent o masina disponibila pe acel drum in ORICE conditii, mai adaug combusibilul si timpul pierdut cu orice pas care trebuie facut (eu, copilul sau nevasta) spre "ceilalti" (scoala, magazin, posta, dispensar, primarie, gara, vecini, cinematograf, etc) si mai am multe de adaugat si tot nu e gata. Perimetrul trebuie ingradit, pazit, curtea trebuie ingrijita. Orice pensula de vopsea de dat pe ceva sau cui de batut inseamna mult timp pierdut si multa munca. Si asta costa bani. Imi place cand cineva spune: "vreau sa gasesc o solutie sa nu mai depind energetic de altii" dar asta sa nu fie din cauza distantei care-l leaga de ceilalti sau de stalpul de curent.
Scuze pentru interventie, posibil sa fie de la frigul de afara...
@p990i, merge treaba cu HDD-ul?
Aceasta postare a fost editata de bitex: 05 February 2007 - 12:52 AM