sanson kit de la artesania latina
Postat 07 December 2006 - 10:27 PM
in sfarsit a ajuns si kit-ul mult asteptat
la vama postala o proasta a vazut repede factura si mi-a zis .opa ai de plata sa sti .asta dupa ce unu din vames sau postas ce draq e a zis ca ma costa 15 mii de lei asa ca am dat 1 200 000
deci sa incepem
acesta este modelul sanson
la vama postala o proasta a vazut repede factura si mi-a zis .opa ai de plata sa sti .asta dupa ce unu din vames sau postas ce draq e a zis ca ma costa 15 mii de lei asa ca am dat 1 200 000
deci sa incepem
acesta este modelul sanson
Nu`mi da`ti sfaturi stiu sa gresesc si singur
Postat 07 December 2006 - 10:40 PM
din pacate calitatea pozelor devine foarte proasta atunci cand le micsorez sper sa rezolv cumva si le voi posta atunci ,eu folosesc irfan view ,credeti ca pot sa folosesc si altceva cu mai mult succesc? pozele sunt facute cu un aparat foto si o poza are in jur a 1 mb .
Postat 07 December 2006 - 11:03 PM
acum sa va spun si problemele intampinate.
eu dorec sa o fac rc dar.recomandarile de montare a kitului spun ca trebuie lipita puntea inainte de a incepe montarea baghetelor pe coaste.astfel eu nu mai am acces la motor si toate cele.
intentionaz sa sectionez aceasta portiune cu negru care reprezinta motorul si axul motorului .
dar problema este ca nu voi avea acces la el deloc. sa zicem sa accumulatorul si servo le gasesc loc dar ma tem de o supraincalzire .
si nu stiu daca se merita .
astept propuneri de a rezolva intrun fel acest lucru .
va multumesc
in curand noi poze
eu dorec sa o fac rc dar.recomandarile de montare a kitului spun ca trebuie lipita puntea inainte de a incepe montarea baghetelor pe coaste.astfel eu nu mai am acces la motor si toate cele.
intentionaz sa sectionez aceasta portiune cu negru care reprezinta motorul si axul motorului .
dar problema este ca nu voi avea acces la el deloc. sa zicem sa accumulatorul si servo le gasesc loc dar ma tem de o supraincalzire .
si nu stiu daca se merita .
astept propuneri de a rezolva intrun fel acest lucru .
va multumesc
in curand noi poze
Imagini atasate
Postat 08 December 2006 - 08:58 AM
Salut,
Felicitari!!! e fain modelul tau, si banuiesc ca nu a fost chiar asa de scump.
Daca vroiai sa il faci navigant trebuia sa te gandesti de la inceput, se poate face, doar ca trebuie gandit inainte, stiu ca nerabdarea e mare, dar..............inca nu e tarziu, mai poti sa il faci. Poti acoperi coastele pana la linia de plutire si sa iti faci dimensiunile de gabarit ale cabinei pe care sa o si pozitionezi pe model - apoi decupezi si tai coastele si "chila" ptr. a-ti face un mic acces in cala navei. Apoi urmeaza montarea axului, pozitionarea motorului si a sistemului RC.
Stima,
Sorin
Felicitari!!! e fain modelul tau, si banuiesc ca nu a fost chiar asa de scump.
Daca vroiai sa il faci navigant trebuia sa te gandesti de la inceput, se poate face, doar ca trebuie gandit inainte, stiu ca nerabdarea e mare, dar..............inca nu e tarziu, mai poti sa il faci. Poti acoperi coastele pana la linia de plutire si sa iti faci dimensiunile de gabarit ale cabinei pe care sa o si pozitionezi pe model - apoi decupezi si tai coastele si "chila" ptr. a-ti face un mic acces in cala navei. Apoi urmeaza montarea axului, pozitionarea motorului si a sistemului RC.
Stima,
Sorin
Postat 08 December 2006 - 01:04 PM
O rugaminte pentru toti cei care lucreaza pe kit-uri: faceti o evaluare a kit-ului si puneti-o forum, eventual descrieti problemele intampinate.
In acest fel, o persoana tentata sa achizitioneze un asemenea pachet, isi pot face o idee.
In acest fel, o persoana tentata sa achizitioneze un asemenea pachet, isi pot face o idee.
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
Postat 08 December 2006 - 01:15 PM
Felicitari Claudiu, dar te-ai cam grabit...
Eu as fi luat intai coastele si le-as fi decupat la interior, la fel si chila, asa incat sa rezulte un spatiu gol in interiorul navei. Ai fi avut mult mai mult loc pentru motor, componente pentru telecomanda etc.
Vezi poate mai reusesti acum sa decupezi interiorul coastelor cu un flex mic, desi o sa fie mult mai greu dupa lipire.
Eu as fi luat intai coastele si le-as fi decupat la interior, la fel si chila, asa incat sa rezulte un spatiu gol in interiorul navei. Ai fi avut mult mai mult loc pentru motor, componente pentru telecomanda etc.
Vezi poate mai reusesti acum sa decupezi interiorul coastelor cu un flex mic, desi o sa fie mult mai greu dupa lipire.
<a href="http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic=8657" target="_blank">Remorcher cu aburi</a>
Postat 08 December 2006 - 10:00 PM
elicea este din plastic
nu stiu sa masor o elice dar are diametrul de 3 cm si gaura unde trebuie sa intre axul este de fi 3
kitul este cumparat de la astia
toate piesele sunt foarte ingrijit prelucrate .chiar nu am nici o nemu;tumire .deocamdata
nu stiu sa masor o elice dar are diametrul de 3 cm si gaura unde trebuie sa intre axul este de fi 3
kitul este cumparat de la astia
toate piesele sunt foarte ingrijit prelucrate .chiar nu am nici o nemu;tumire .deocamdata
Postat 08 December 2006 - 11:26 PM
nu are filet si materialul este destul de tare .nu e casant din cate imi dau seama dar nici flexibil .se poate da filet foarte bine in interior
daca puteti sa ma ajutati sa imi spuneti cam ce mi-ar trebui pentru a o face rc vas fi recunoscator.
am o statie futaba 4 canale cu receptor binenteles dar doar atat .
am nevoie de servouri ,cabluri [deocamdata nu stiu de care] un pack de acumulatori desi cred ca ias putea pune pe cei ce se gasesc in comert .1,2 v 1600 am din cate stiu
daca puteti sa ma ajutati sa imi spuneti cam ce mi-ar trebui pentru a o face rc vas fi recunoscator.
am o statie futaba 4 canale cu receptor binenteles dar doar atat .
am nevoie de servouri ,cabluri [deocamdata nu stiu de care] un pack de acumulatori desi cred ca ias putea pune pe cei ce se gasesc in comert .1,2 v 1600 am din cate stiu
Postat 08 December 2006 - 11:33 PM
este chiar cea cu 3 pale fi 30 pas 25 mm sens rotatie dreapta cred .cea care se gaseste la concurenta.desi nu prea e concurenta caci nu are cu cine ,deoarece nu stiu daca rhc se va mai deschide vreodata.doamne ajuta caci avem nevoie de produse