servourile folosite sunt peste tot Hyperion ds09amd pentru ca au cuplu mare si sunt usoare.
motorul pe care l-am dorit initial a fost un leopard C500 fabricat in china cu un reductor de la reisenauer, impreuna cu 6 celule de 2650 mah, combinatia desi se potrivea la centraj, s-a dovedit in final fiind prea puternica si prea grea, asa ca m-am hotarat sa o schimb cu un motor mai usor Peggy Pepper tot cu reductor 6:1 si cu elice de 20x13, cu o putere undeva la iesire undeva la 800W si un amperaj de 50-60 A.
din pacate e prea complicat mecanismul de upload al pozelor, dar le gasiti aici
toate conexiunile sunt cu mufe mpx, totul plug and play, din pacate conectorul central care leaga aripa de fuselaj e o banala mufa Dsub cu 15 pini de 3 lei. dupa ce am lipit toate cablurile si mufele am primit un conector identic dar pentru uz industrial, cu pini auriti, si care costa in jur de 50 ron. sper sa nu am probleme...
regulatorul are integrat un bec de 18A, dar de siguranta am instalat si un scorpion backup guard care practic e o baterie lipo de 500 mah de 2 celule care se cupleaza la un canal liber, iar in cazul in care bec ul cedeaza, preia alimentarea transmitatorului si a servourilor.
informatii mai multe gasiti si pe acest forum, dar in limba germana.
Aceasta postare a fost editata de steelnox: 24 March 2015 - 01:45 PM