August 2009
Postat 02 August 2009 - 03:24 AM
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Postat 02 August 2009 - 11:21 AM
Aici am realizat ca poate zbura chiar mai bine ca acromasterul si ca nu am de ce sa-mi fie frica de modelele medii/mari... urmeaza ravenul :rolleyes:
Oricum grosul de sambata acuma urmeaza... sa termine Acitam montajul si acolo sa vedeti zbor :angry2:
Postat 03 August 2009 - 05:43 AM
Nu m-a lasat Cristi sa-l inmormantez cum se cuvine si l-a dus de urgenta in spitalul din camera sa incercand o resuscitare... din pacate l-am declarat io mort inainte de a mai zice ceva modelul si am comandat altul, mai falnic si mai frumos...
Iaca si ultimele sale momente:
http://www.youtube.c...h?v=o5qSg_2jd-g
Pe scurt, SHIT happends... are rost sa va zic cauza acestui crash? :)
Numai bine,
Calin
Postat 03 August 2009 - 05:54 AM
Regele a murit. Traiasca regele.
Postat 03 August 2009 - 06:27 AM
Postat 03 August 2009 - 08:21 AM
desi cele 3D sunt mult mai spectaculoase. Si cele F3A au frumusetea lor si desi par
usor de facut , este foarte greu de realizat o evolutie perfecta !
F3A-urile evolueaza la inaltime mult superioara si daca se intampla ceva
cu motorul mai apuci sa il aterizezi !
Postat 03 August 2009 - 08:27 AM
Zicea cineva bine la un moment dat... daca vrei sa faci hover fa-l ori FOARTE SUS ori FOARTE JOS... daca era foarte sus il scoteam (l-am mai scos odata mai demult) si daca era foarte jos daunele erau mult mai mici...
Postat 03 August 2009 - 09:43 AM
adyc, la Aug 3 2009, 07:27 AM, a spus:
Nu e chiar asa nea Adi, era un nerv care se mai zbatea ce vedeai tu :). Modelul e prea firav si mai mult ca sigur ca a avut plumb pe spate daca avea 26 MVVS, deci reparatia pe fata cerea si mai mult plumb pe spate, si iesea un tanc zburator, mai bine unu nou :), din cate il stiu pe Calin e pretentios cu gramele. :)
"I have always said i'd rather crash a pretty plane than fly an ugly one..." Dave F.
Postat 03 August 2009 - 05:25 PM
typer, la Aug 3 2009, 10:43 AM, a spus:
Fa-ma mama mare si prost sa-mi zica copiii "nene" ....pentru cuvantul asta dai o bere rece !
Despre model, ce sa zic, e reparabil si cu putina imaginatie il poate intarii pe ici pe colo si il poate scoate chiar mai usor..totul depinde de cum vezi lucrurile!
Spor la treaba Acitam1 .
Postat 08 August 2009 - 09:26 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 08 August 2009 - 09:29 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 08 August 2009 - 09:30 PM
Postat 08 August 2009 - 11:59 PM
Postat 09 August 2009 - 12:51 PM
allen_g30, la Aug 8 2009, 10:26 PM, a spus:
Ca de obicei, pozele lui Allen ne enerveaza!
Iar pe mine, astea m-au enervat suplimentar!
"Salivand" la pozele postate, imi dau seama ca LeCeDe-ul meu e murar.
Parca e plin de zoaie.
Iau o carpa usor umeda si-l sterg.
Parca nu mai e murdar.
Dau pe poza urmatoare.
Iar il vad ca e murdar.
Iar il sterg.
Parca nu mai e murdar.
Dau pe poza urmatoare.
Iar il vad ca e murdar....
Etc... Zic: "al naibii zoaie!"
Era sa ajung la acetona sau/si shmirghel...
Abia dupa niste iteratii imi dau seama ca parsivul asta de Allen, ne-a pus la grea incercare, folosind la aparat obiectivul ala ce-l tine de obicei sub scaunul soferului, pe presh, fara capacul de protectie!
Mai da-i si tu nene, din cand in cand, macar o clatire cu apa caldutza, sa se mai duca metanolu' ala intarit de pe lentila!
Daca nu ma crezi ca e murdar, uite o poza la care am accentuat io gunoaiele:
Uff! Bine ca nu am scrijelit monitorul!