Modelism - RHC Forum: Mig 21 Cazut - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Mig 21 Cazut

#31 Useril este offline   olly 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 676
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 26 November 2006 - 11:40 AM

byteworks, la 26 Nov 2006, 10:26, a spus:

Ultimul omagiu lui Dan Ghica.

byteworks...felicitari...numai tu si cu domnii Trelea ati spalat onoarea "celor ce comanda", care nu au trimis nici un avion care sa treaca odata pe deasupra multimii, in semn de respect fata de cel ce si-a pierdut viata pentru ca ei nu sunt in stare sa rezolve problema "sicrielor zburatoare..."
de la bacau faceau pana la radauti cam 20 minute....da creca e prea scump combustibilul...cum am mai spus..nu se merita sa mori erou in romania...
<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
0

#32 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 26 November 2006 - 11:45 AM

olly, la 26 Nov 2006, 11:40, a spus:

byteworks, la 26 Nov 2006, 10:26, a spus:

Ultimul omagiu lui Dan Ghica.

byteworks...felicitari...numai tu si cu domnii Trelea ati spalat onoarea "celor ce comanda", ...

Imi pare rau ca am un asemenea trist prilej sa va felicit @byteworks si Trelea ! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Aveti respectul meu !

Stima, :lol:
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#33 Useril este offline   Cypy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 342
  • Inregistrat: 06-July 05

Postat 26 November 2006 - 01:47 PM

@byteworks da-mi voie sa te felicit si eu pe tine si pe domnul Trelea pentru gestul care a fost exceptional dar si ptr zborul superb :lol: . Inca o data felicitari.

Daca mai ai niste poze de ieri sunt nerabdator sa le vad.
<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
0

#34 Useril este offline   byteworks 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 01-April 06

Postat 27 November 2006 - 09:24 AM

De la treceri mai am o singura poza, n-am avut pasager si e destul de greu sa manevrezi la joasa inaltime, sa mentii esalonarea si sa faci si poze.
Cit despre neimplicarea armatei, motivatia a fost ca restul tarii era in ceata si nu s-a putut decola - dar militarii au sosit pe Suceava cu un AN26 si au plecat la Radauti cu autocarul, asa ca nu pot spune cit de adevarat este.

http://www.easyvitools.com/aerial_pictures/Dan_Ghica_b.jpg
0

#35 Useril este offline   Mamutel 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 700
  • Inregistrat: 18-March 04

Postat 27 November 2006 - 01:15 PM

nu pot comenta nimica de ce si cum s-a intamplat ....
unele comentarii mi se par ca de tzatze.... altele au perfecta dreptate.... dar sunt departe de adevarul subiectului initiat.
tot ce vreau e sa-mi fac meseriacat mai bine cu putinta, atata tot iar daca o fi sa crap, nu ma plangeti , ca am murit fericit... am facut ce am vrut si ce mi-a placut... iar de ajuns ... am ajuns acolo....!
0

#36 Useril este offline   setal 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 27 November 2006 - 01:17 PM

felicitari...celor care au facut gestul asta....foarte frumos.....si de admirat.......in rest nu va mai aberati ca nu e frumos si nici nu se cuvine in momente din astea.........adevarul e altul.........out.
0

#37 Useril este offline   Cagliostro 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 04-July 06

Postat 28 November 2006 - 11:51 AM

Nu pot sa va spun exact de ce nu a venit armata pe sus. Totusi un domn general (nu conteaza numele) a avut amabilitatea sa treaca pista de la aeroport sa dea mana si cu mine si cu Cosmin inainte de zborul peste oras, si chiar a vrut sa ne plateasca. Cei din cadrul armatei in frunte cu toti generalii au fost f multumiti de zborurile noastre si eu cred ca asta a contat cel mai mult, faptul ca s-a adus un ultim omagiu si din avion (chiar daca nu era un mig ). Ca lamurire va pot spune ca in urma convorbirilor mele cu turnul de control de la Salcea, cei de la Bacau chiar nu au putut sa se ridice din cauza cetii, si tot timpul au vrut sa stie in ce moment incepem sa survolam orasul. Deci raman totusi la ideea ca au incercat si nu au putut. In rest sa auzim de bine si la cat mai putine misiuni de genul asta. Radu T.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu