wabo1,
TornadoMobile ti-a scris acest mesaj de pe site-ul http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php.
Salut eu suntun mebru nou in acest forum si ceia ce vreau eu nu prea are legatura cu ce subiecte sunt!Ce as vrea de la tine e un ID de messenger ca sa te intreg cateva chestii de topirea si prelucrarea plasticului daca se poate!!TE ROG MULT sau poate ma poti trimite la altcineva!!Te rog mult
Pagina 1 din 1
asta am primit prin MI, doar nu sunt moderator tare ciudat lucruile astea
Postat 28 November 2006 - 05:53 PM
Probabil utilizatorul respectiv a tras concluzia din discutiile de pe forum ca tu te-ai pricepe la topirea plasticului si vroia sa te intrebe mai mult. Sau poate cunosti pe cineva care te-a invatat si pe tine si ar putea sa-l invete si pe el. Observi ca vrea doar pe cineva care sa-l invete nu vrea neaparat id-ul tau.
Intr-adevar foarte ciudat lucru sa vrea cineva sa invete, majoritatea stiu tot.
Inca o data ai dovedit lipsa de bun simt prin publicarea unui mesaj personal dar aceasta este deja o caracteristica a ta, nu e prima oara, nu va fi nici ultima.
Intr-adevar foarte ciudat lucru sa vrea cineva sa invete, majoritatea stiu tot.
Inca o data ai dovedit lipsa de bun simt prin publicarea unui mesaj personal dar aceasta este deja o caracteristica a ta, nu e prima oara, nu va fi nici ultima.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1