Micro (Pulse) Jet Engines / Busters modele reactive
Postat 31 October 2003 - 06:55 PM
RETRAG:
"bitex... esti printre cei multi care gandesc asa..."
GATA! am sa fac o lista si probabil o sa ne intalnim in poli la facultatea de mecanica intr'o sanmbata sau vineri. trbuie, insa, sa'mi dati putin ragaz sa pun cap la cap ce ar trebiu sa mai fac la avionul meu si am sa va trimit M.I. - uri. Pana atunci dau o fuga la celalalt calculator caci tocmai ce fac o analiza structurala.....
Bafta!
"bitex... esti printre cei multi care gandesc asa..."
GATA! am sa fac o lista si probabil o sa ne intalnim in poli la facultatea de mecanica intr'o sanmbata sau vineri. trbuie, insa, sa'mi dati putin ragaz sa pun cap la cap ce ar trebiu sa mai fac la avionul meu si am sa va trimit M.I. - uri. Pana atunci dau o fuga la celalalt calculator caci tocmai ce fac o analiza structurala.....
Bafta!
Postat 13 November 2003 - 10:29 AM
bai daca vrei sa faci un uav din cate stiu eu asta e folosit pt supraveghere iar daca vrei sa faci un ce zboara cu vreo 1400 pe ora nu stiu ce o sa mai vezi tu la viteza aia si apoi ce vrei tu sa construiesti e practic o bomba mare care seamana cu un tomawhack si nu stiu ce guvern o sa-ti dea acordu sa-i dai drumu prin aer
Postat 15 November 2003 - 02:19 PM
Una este sa lansezi un rachetomodel si alta o bomba cu jet ! :)
Postat 14 November 2005 - 08:06 AM
razvix, la 15 Nov 2003, 14:19, a spus:
Una este sa lansezi un rachetomodel si alta o bomba cu jet ! :D
Salutari!
Ce s-a mai intamplat cu incercarea de proiect? :o s-a mai adunat lumea in Politehnica?
Nici nu stiu daca initiatorul proiectului mai frecventeaza forumul.
MIG-29
Postat 14 November 2005 - 09:45 AM
Salut
frecventez
momentan vreau sa construiesc un model mai mic. pentru asta am investit ceva bani si in iarna asta am sa zbor un model din balsa cu EDF (kontronik). Am luat un kit pentru a vedea cum construiesc ei... putina reinginerie. Hm despre "Politehnica"... nu stiu prea multe.... eu am terminat in Brasov.
vreau sa il fac la scara pentru a imi stabili si verifica o procedura de calcul.
dureaza.... din pacate .... mai lucram si la alte proiecte....
oricum "ciudat" ca ti'ai amintit de discutia asta
pe curand!
frecventez
momentan vreau sa construiesc un model mai mic. pentru asta am investit ceva bani si in iarna asta am sa zbor un model din balsa cu EDF (kontronik). Am luat un kit pentru a vedea cum construiesc ei... putina reinginerie. Hm despre "Politehnica"... nu stiu prea multe.... eu am terminat in Brasov.
vreau sa il fac la scara pentru a imi stabili si verifica o procedura de calcul.
pe curand!
Postat 14 November 2005 - 07:56 PM
Neo, la 14 Nov 2005, 09:45, a spus:
Salut
frecventez
pe curand!
frecventez
pe curand!
pai am memorie buna :wub:
MIG-29
Postat 15 November 2005 - 01:14 PM
Salut Neo,
Scuze da am avut netul cazut :D
Ok, hai sa facem o intilnire. Ti-am trimis MI
Scuze da am avut netul cazut :D
Ok, hai sa facem o intilnire. Ti-am trimis MI
Cu rotor, viata-i mai frumoasa-n zbor !
Postat 15 November 2005 - 07:09 PM
Salutare!
Nu stiu cat te va ajuta constructia (modul de constructie) al unui kit pentru proiectul tau... la urma urmei tu vrei drona supersonica cu sageata inversa. Materialele de constructie si tehnologiile pentru a realiza acest lucru sunt "un pic" diferite fata de materialele si tehnologiile unui kit de balsa. Parerea mea...
In al doilea rand ma interesa cum ai rezolvat cu autonomia de zbor... 1.2 Mach si 12 ore autonomie (sau erau 8 ore?) reprezinta o autonomie si o viteza de zbor... considerabila! :D
MIG-29
Nu stiu cat te va ajuta constructia (modul de constructie) al unui kit pentru proiectul tau... la urma urmei tu vrei drona supersonica cu sageata inversa. Materialele de constructie si tehnologiile pentru a realiza acest lucru sunt "un pic" diferite fata de materialele si tehnologiile unui kit de balsa. Parerea mea...
In al doilea rand ma interesa cum ai rezolvat cu autonomia de zbor... 1.2 Mach si 12 ore autonomie (sau erau 8 ore?) reprezinta o autonomie si o viteza de zbor... considerabila! :D
MIG-29
Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 15 November 2005 - 07:09 PM