Aceasta postare a fost editata de Shumica: 24 March 2009 - 11:39 AM
Iesiri pe balti Bucurestene Locatii
Postat 24 March 2009 - 11:51 AM
1 O barca cu gaura ... sa se scufubde oare mai repede ? ;)
2, 3, 4, 5 - power play
6 Pitt stop
7 O barca care nu a avut chef sa se deplaseze
8 Cu nasu' pe sus
2, 3, 4, 5 - power play
6 Pitt stop
8 Cu nasu' pe sus
Aceasta postare a fost editata de Shumica: 24 March 2009 - 11:54 AM
Si ieri va fi o zi !
Postat 24 March 2009 - 12:34 PM
Din ciclul "Seconds from disaster"
1- Stiam ca exista vodka de pufoaica dar vad ca se poate si de li-po
2- Hai neamule la li-po care frige da' n-are gura sa strige asa ca fumega de suparare
3- Nu este poza voalata este barca care fumega
4- recuperarea
5- Asa a inceput ....
6- O chestie neidentificata parlita
7- vorba lu' scorpions "when the smoke is going down"
1- Stiam ca exista vodka de pufoaica dar vad ca se poate si de li-po
2- Hai neamule la li-po care frige da' n-are gura sa strige asa ca fumega de suparare
3- Nu este poza voalata este barca care fumega
4- recuperarea
5- Asa a inceput ....
6- O chestie neidentificata parlita
7- vorba lu' scorpions "when the smoke is going down"
Aceasta postare a fost editata de Shumica: 24 March 2009 - 12:43 PM
Si ieri va fi o zi !
Postat 24 March 2009 - 12:56 PM
Shumica, la Mar 24 2009, 11:51 AM, a spus:
1 O barca cu gaura ... sa se scufubde oare mai repede ? :)
2, 3, 4, 5 - power play
6 Pitt stop
8 Cu nasu' pe sus
2, 3, 4, 5 - power play
6 Pitt stop
8 Cu nasu' pe sus
frumoase pozele m-ati facut sami para rau ca nu am venit si eu
mi se pare mie sau prima barca aia cu 2 mot in sus asa
este luata din campina de la un mag de pescuit ?
:)
Postat 24 March 2009 - 10:22 PM
11, 12. hal de stapan, io daca fac pisu pe o roata ma cearta si el vrea sa muste din barca, cine sa-i mai inteleaga...
13. ghici ce e?!
14. "da, am plecat de ceva timp, deja suntem pe drum, da draga..." ehee asa pateam si noi, acum am devenit experti in scuze
15. mamaaa daca nu se imsca fleasca il fac, pacat ca nu e si dily cu trusa de scule
13. ghici ce e?!
14. "da, am plecat de ceva timp, deja suntem pe drum, da draga..." ehee asa pateam si noi, acum am devenit experti in scuze
15. mamaaa daca nu se imsca fleasca il fac, pacat ca nu e si dily cu trusa de scule
Postat 24 March 2009 - 10:27 PM
Postat 27 March 2009 - 12:16 AM
salut, sunt un new commer aici pe forum, si acum am terminat de citit toate paginile de la sectiunea "iesiri pe balti Bucurestene". Acest lucru s-a intamplat datorita faptului ca duminica am vazut acel mini galben pe apa, si mi`a placut foarte mult. Sper sa ma pot alatura si eu voua cat mai curand, si de aceea as dori niste sfaturi legate de achizitionarea unei barcute pentru incepatori. Ma gandeam chiar si la o chestie home made, din balsa sau mai stiu ce alt material, cu niste motorase mai mici pe care le am pe acasa, plus ca au si sistemul de radiocomanda "chinezarie adevarata" http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif, si ma gandesc ca un ax si niste chestii de etansare se pot achizitona la preturi rezonabile, pentru a nu investi foarte mult acum, pana ma dumiresc si vad la ce raman, viteza sau manevrabilitate.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile date, si mentionez ca as veni cu placere in acest weekend in IOR, dar sunt plecat din bucuresti.
Cu siguranta weekendul viitor nu voi mai lipsi, si as vrea sa am si o chestie cu care sa ma dau, chiar daca o sa fie din polistiren, cu un motor cu baterie de 9v, si cu o carma fixa care sa imprime o miscare de rotatie pentru a o putea recupera.
Sper in schimb sa pot face altceva cu ajutorul sfaturilor voastre. O sa deschid un subiect nou la sectiunea "coltul incepatorului navo"
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile date, si mentionez ca as veni cu placere in acest weekend in IOR, dar sunt plecat din bucuresti.
Cu siguranta weekendul viitor nu voi mai lipsi, si as vrea sa am si o chestie cu care sa ma dau, chiar daca o sa fie din polistiren, cu un motor cu baterie de 9v, si cu o carma fixa care sa imprime o miscare de rotatie pentru a o putea recupera.
Sper in schimb sa pot face altceva cu ajutorul sfaturilor voastre. O sa deschid un subiect nou la sectiunea "coltul incepatorului navo"