Iesiri pe balti Bucurestene Locatii
Postat 01 June 2008 - 08:06 PM
nici eu nu stiu cum s-a intamplat, era la vreo 150-200 metri de mine, era loc destul de manevra intre mal si dulap, dar la un moment dat s-a deplasat malul cu toata viteza si a intrat in lamaie.
uite cum arata inainte:
1. pe mal.
uite cum arata inainte:
1. pe mal.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de fulgerica: 01 June 2008 - 08:06 PM
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
Postat 01 June 2008 - 08:12 PM
Zue, la 31 May 2008, 21:29, a spus:
se anunta ceva recorduri de viteza.... :D
5. zue avea ganduri mari...
langa el, gun-ul de masurat viteza. din pacate singurul lucru care a functionat azi. pacat ca nu a avut ce...
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de fulgerica: 01 June 2008 - 08:13 PM
Laser frate!
Postat 01 June 2008 - 08:24 PM
saraca lamaie ...... imi pare rau pentru ea..... :( :( :(
apropos...de ce nu folositi niste bari de protectie cu amortizoare cu cursa lunga... eu la asta ma gandesc sa fac la barca ,avand in vedere ca va prinde ceva viteza... :D
daca se duce in bordura macar nu se sparge coca in halul ala :D
apropos...de ce nu folositi niste bari de protectie cu amortizoare cu cursa lunga... eu la asta ma gandesc sa fac la barca ,avand in vedere ca va prinde ceva viteza... :D
Postat 01 June 2008 - 08:25 PM
Postat 01 June 2008 - 08:31 PM
sonic xz, la 1 Jun 2008, 20:24, a spus:
saraca lamaie ...... imi pare rau pentru ea..... :( :( :(
n-a patit mare lucru. doar s-a dezlipit putin pe margine. daca era alta sunt sigur ca s-ar fi dezintegrat. a lovit malul in plin, cu toata viteza. dupa impact, pestii au sarit pe mal, ratele au zburat si eu a trebuit sa fac cca 2-3 km (20 minute) sa recuperez barca. nu s-a scufundat, chiar daca a fost pe jumatate plina cu apa.
Laser frate!
Postat 02 June 2008 - 09:44 AM
mariandmd, la 1 Jun 2008, 21:20, a spus:
am reusit sa remediez cuplajul
totusi nu inteleg cauza ruperi
totusi nu inteleg cauza ruperi
...din cauza frecarii cuplajul se incalzeste f puternic, cauciucul se inmoaie ,se torsioneaza si apoi se rupe;daca tot vrei sa folosesti cuplaje elastice , cauta furtun care rezista la temperatura ridicata, cel pe care il folosesti tu, de acvariu am inteles ,nu rezista , solutia cea mai eficace este axul cat mai scurt si cuplajul rigid din metal(bronz, alama, fier, otel,etc), ieftin si sigur!!!
...tabula crasa, mortua est!