Pagina 1 din 1
Ce ziceti voi de masinutza asta? genesis 4,6
Postat 10 October 2006 - 07:55 PM
Deci din specs e cea mai bestiala masina care am vazuto vreodata.
INSA: Dupa prelucrare mi se pare ca are FOARTE multe piese expuse.
La ce fac eu cu savy al meu asta sau rupe tot in ea. Motor bestial indiscutabil dar nush cat e de rapid....
Eu tot raman la Savage si zic ca e cel mai tare B)
INSA: Dupa prelucrare mi se pare ca are FOARTE multe piese expuse.
La ce fac eu cu savy al meu asta sau rupe tot in ea. Motor bestial indiscutabil dar nush cat e de rapid....
Eu tot raman la Savage si zic ca e cel mai tare B)
Postat 11 October 2006 - 08:58 AM
Pai ce mai serioasa problema: CUTIA DE VITEZE
Nu are cover nimic deci o piatra si....
Pe shock tower mai are inca un telescop. Daca o rastorni si lovesti ceva ala rapid se rupe
Nu vad sa aibe nici un fel de Roll Cage. Care e vital atat pentru motor cat si celelalte componente.
Carcasa nu rezista la prea mult abuz. Si sa iti tot cumperi alta devine scump si enervant parerea mea.
Nu esti de acord ?
Nu are cover nimic deci o piatra si....
Pe shock tower mai are inca un telescop. Daca o rastorni si lovesti ceva ala rapid se rupe
Nu vad sa aibe nici un fel de Roll Cage. Care e vital atat pentru motor cat si celelalte componente.
Carcasa nu rezista la prea mult abuz. Si sa iti tot cumperi alta devine scump si enervant parerea mea.
Nu esti de acord ?
Postat 11 October 2006 - 03:45 PM
Desi nu sunt auto modelist trebuie sa va zic ca am fost impresionat de ce am vazut in filmuletul din link.
Oare e facuta sa cada mereu pe roti sau sunt intamplari intamplatoare prinse cu camera?
Si Savage-urile sau Revo-urile celor de pe forum pot face bazdaganii de alea shucare??
Va rog sa bagati review-uri pe aici ca daca e sa iau ceva sa nu iau teapa...
Oare e facuta sa cada mereu pe roti sau sunt intamplari intamplatoare prinse cu camera?
Si Savage-urile sau Revo-urile celor de pe forum pot face bazdaganii de alea shucare??
Va rog sa bagati review-uri pe aici ca daca e sa iau ceva sa nu iau teapa...
Postat 11 October 2006 - 06:24 PM
Deci filmu e ok.
Nu vreau sa fiu rau dar am vazut mai faina.
Cat despre ce face cu ea.... sa fim seriosi.
Cu Savage-u meu miam construit o rapma de 1 metru din lazi de bere si scanduri. Sare de numa. Pica cum apuca http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Conteaza foarte multe de pilot aterizarile. Daca accelerezi in aer se da pe spate si daca pui frana pe fata. Asa o echilibrezi cand e Airborn...
Cat despre aterizare care cum... Uneori pica perfect pe roti... Alteori mai stramb da bine.... Si alte ori zboare in toate directile rasturnaduse cat cuprinde.
Recordu meu e la vreo 12-13 rostogoliri pe lateral care e un stres imens pt roti si brate dar nu are ABSOLUT nimic... Pana acuma e indistructibil Savage-u meu :)
Deci daca vreti un MT serios si rezistent Savage e cel mai tare (si anume Savage X SS)
Eu am doar Savage X simplu dar e super bun si sunt foarte multumit.
Ah si ce nu face asta si e bestial Whelly on Demand.... Cand dai blana din start se duce savy pe rotile din spate de numa :D (si mai face si Stopy)
Nu vreau sa fiu rau dar am vazut mai faina.
Cat despre ce face cu ea.... sa fim seriosi.
Cu Savage-u meu miam construit o rapma de 1 metru din lazi de bere si scanduri. Sare de numa. Pica cum apuca http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Conteaza foarte multe de pilot aterizarile. Daca accelerezi in aer se da pe spate si daca pui frana pe fata. Asa o echilibrezi cand e Airborn...
Cat despre aterizare care cum... Uneori pica perfect pe roti... Alteori mai stramb da bine.... Si alte ori zboare in toate directile rasturnaduse cat cuprinde.
Recordu meu e la vreo 12-13 rostogoliri pe lateral care e un stres imens pt roti si brate dar nu are ABSOLUT nimic... Pana acuma e indistructibil Savage-u meu :)
Deci daca vreti un MT serios si rezistent Savage e cel mai tare (si anume Savage X SS)
Eu am doar Savage X simplu dar e super bun si sunt foarte multumit.
Ah si ce nu face asta si e bestial Whelly on Demand.... Cand dai blana din start se duce savy pe rotile din spate de numa :D (si mai face si Stopy)
Postat 12 October 2006 - 05:32 PM
sal....eu am avut okazia si placerea de a ma da cu acest "monstru " de model GENESIS 46 este super ......sincer nu este ceva mai tare si mai rezistent ca asta.......... :D :D :D am si ceva filmulete cu ea
Arata acest topic
Pagina 1 din 1