Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 16 October 2006 - 01:58 PM
octombrie 2006 la greu...
Postat 16 October 2006 - 02:08 PM
SILVIU66, la 16 Oct 2006, 14:01, a spus:
Ba silviu.. dar tu cati cioldatei si surprize turbo ai ? Io am doi pitici si trei indieni....Mai am un abtipild cu o femeie goala pe care l-am luat de pe frigider si o sa mi-l pun pe avion si trei surprize turbo pe care le dau la schimb pe niste omuleti din lego ....
Postat 16 October 2006 - 02:23 PM
ZOD, la 16 Oct 2006, 15:08, a spus:
accepti doo mileuri de pe televizor? ca cand nu va zboara avioanele alea pline de fite, tre' sa le acoperiti cu ceva, sa nu le manance prafu', sau sa le roada invidia...
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 16 October 2006 - 02:38 PM
no offense dar totusi daca omul vrea sa isi puna soldatei si tatuaje de la gume TURBO ce ai cu el ??? zici ca nu iti place si gata ....
oricum revenidnd la subect , nu imi merge filmuletu ....
trebuie dat jos sau doar vizionat ????
Postat 16 October 2006 - 02:41 PM
RedBaron, la 16 Oct 2006, 15:38, a spus:
no offense dar totusi daca omul vrea sa isi puna soldatei si tatuaje de la gume TURBO ce ai cu el ??? zici ca nu iti place si gata ....
oricum revenidnd la subect , nu imi merge filmuletu ....
trebuie dat jos sau doar vizionat ????
trebuie dat jos si vizionat;
caterinca inca nu a ajuns unde merita sa ajunga!
CHIAR NU VREA NIMENI NISTE MILEURI???
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 16 October 2006 - 02:42 PM
Postat 16 October 2006 - 02:47 PM
la surprize m-ai luat...da dau o fuga acuma in bariera vergului ca e acolo tigancile alea de vinde ciunga si seminte si mai vorbim spre seara.
p.s. io nu dau nimica pe mileurile lu bogdan!
iote si pilotu doi
Fisiere atasate
-
pilotudoi.mpg (3.8MB)
Number of downloads: 222
Postat 16 October 2006 - 02:49 PM
BogdanStancu, la 16 Oct 2006, 14:41, a spus:
de mileuri am io nevoie sa le pun pe 3 avioane: un trainer home made, un P-40 Kittyhawk made Flying Styrokit si un Quiet Storm made Fliton....da' sa fie numai macrame!!!!! (ca altfel tushesc!!! -_- )
Postat 16 October 2006 - 02:52 PM
RedBaron, la 16 Oct 2006, 14:38, a spus:
Ce ma io am inceput... El a postat in aeromodelism.... facand caterica de noi. Cioldatei cu hamerhead si poze cu femei goale trebuia postat la Diverse /Debara sub denumirea "Imi place sa fiu chicios" ... n-are legatura cu aeromodelismul...
Oricum trebuie sa recunosti ca am apreciat indemanarea pilotului.
Postat 16 October 2006 - 03:14 PM
SILVIU66, la 16 Oct 2006, 16:03, a spus:
nu se poa te!!!! cand ti-a trimis noni poze cu noul lui acrobat?
Postat 16 October 2006 - 03:16 PM
pitts, la 16 Oct 2006, 16:09, a spus:
...da' ciunga unde se pune???? -_-
merge si pe extrados altfel nu se poa' ca cica nu zboara bine! (vezi poza)
ciunga nu se pune nicaieri ,ciunga are surprize cu fumei goale.....ai imbatranit si nu mai stii nimica!
B)
Imagini atasate
Postat 16 October 2006 - 03:21 PM
SILVIU66, la 16 Oct 2006, 15:16, a spus:
B)
de imbatranit am imbatranit, you're damned right!!!!!....da' un orgasm tot am simtzit privind la masterpiece-ul ala!......tre sa produc shi io asha ceva.......macar odata-n gand shi odata-n vant!!! -_-
Postat 16 October 2006 - 03:31 PM
pitts, la 16 Oct 2006, 15:21, a spus:
chiar ca ai imbatranit..e damn right stimabile
@bogdane....dai la schimb mileurile alea pe nite "tatuaje" cu Dragonball Z sau Pokemon?
Aceasta postare a fost editata de Dexter_Jr: 16 October 2006 - 03:31 PM
Postat 16 October 2006 - 03:36 PM
Dexter_Jr, la 16 Oct 2006, 16:31, a spus:
numai pokemon, ca d-alea imi lipseste de pe frigider!
tovarasi, faceti curat acilea, ca a innebunit publicu'!
Postat 16 October 2006 - 05:41 PM
Fisiere atasate
-
Fox_lights.mpg (685.98K)
Number of downloads: 196
Postat 16 October 2006 - 05:57 PM
BogdanStancu, la 16 Oct 2006, 14:23, a spus:
ZOD, la 16 Oct 2006, 15:08, a spus:
accepti doo mileuri de pe televizor? ca cand nu va zboara avioanele alea pline de fite, tre' sa le acoperiti cu ceva, sa nu le manance prafu', sau sa le roada invidia...
e-adevarat ca am acoperit mereu yak-ul, dar asta din cauza faptului ca se incinge tirlia aia de carlinga fumurie, de la soare, si se deformeaza, ca l-a mincat in CURsul saptaminii pe nebun sa-mi consume toate spray-urile de "afumat" parbrizele caroseriilor de masinute, sa-si faca el carlinga "trendy"...
cit despre copyright-ul de la "cioldacei", io zic sa va consultati si cu florian, ca sigur are pretentii si dumnealui...(la "caluci" sigur are acte...io am la "dino-dino"... :huh:
cam frig la cln, mai ales spre sfirsitul zilei de zbor; cred ca nu mai avem multe we-uri anul asta...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 16 October 2006 - 07:16 PM
SILVIU66, la 16 Oct 2006, 18:41, a spus:
Foarte frumos filmul...nu se vede nimic, da se aude perfect!
Pentru colectionarii din Poli...am si eu un peshte dinala de sticla de pus pe televizor...ii sta bine cu macrameul sub el, oleaca rasfrant peste ecran, langa vaza cu flori de plastic!...il vrea cineva pentru imperechere?
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 16 October 2006 - 07:21 PM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 16 October 2006 - 11:29 PM
In plus incercam pe bruma de lumina sa mai prin ceva. In relitate este mult mai intuneric si dupa ce sa dus lumina nu a mai fost chip sa filmez ceva. Ultimele secvente sunt luate imediat dupa aterizare. Oricum....TARE frumos mai clipea pe cerul partriei :D
Daca vremea e cu noi...Duminica viitoare...o filmare si mai tare ! La lucru cu mine...
Bafta