cantar electronic
Postat 06 September 2007 - 11:23 AM
Postat 06 September 2007 - 11:42 AM
Cauta sulf muiabil prinpiete ca gasesti uneori. In cel mai nefericit caz cumperi fitile de sulf pentru afumat butoaie si recuperezi sulful de pe ele. Varianta a doua o poti aplica in Bucur-Obor, la magazinul de chimicale de la parter.
De macinat s-a mai vorbit pe aici, sunt multe variante. Ori faci o moara, ori dai cuiva care are sa-ti macine, ori freci la mana pana se face praf...
Vezi niste subiecte mai vechi pe forum.
Sau vezi unde au filmat aia reclama la Rompetrol, ca la a treia secventa dupa acel "click pe mouse" urmeaza un excavator cu o cupa imensa plina de sulf, langa un adevarat munte de sulf.
Adica gasesti sulf in orice rafinarie sau pe orice cale ferata ce duce spre acea rafinarie... Chiar si pe jos. :)
Aceasta postare a fost editata de bitex: 06 September 2007 - 11:48 AM
Telefon: 0721 385365
Postat 06 September 2007 - 10:59 PM
N-ai observat ca a fost cam in doi peri raspunsul?
Hai sa revin, ceva mai serios. Doar putin mai serios...
Gasesti pe forum discutii despre cantare electronice folosite de modeilsti. Parca cineva si vindea. Sigur gasesti adrese sau magazine in care gasesti cantare. De la magazine ceva mai mari, gen Carrefour, la ultimul SRL din Bucur-Obor gasesti cantare electronice. Problema e de pret si performante.
Cel mai des gasesti pana in 3 kg cu precizie de 1 gram. La 1 milion sau cam pe acolo poti gasi pana la 5 kg cu aceeasi precizie. Cam toate au aceleasi facilitati (kg sau lb, auto OFF, tara, etc.).
Revenind la macinare, poti merge de la presarea pulberii intre un cilindru prin rulare pe un plan, (operatie manuala), sau folosirea unui mojar de laborator, pana la a folosi o moara dedicata. E de evitat folosirea unui mixer electric de cafea deoarece pulberea rezultata nu se impaca totdeauna bine cu scanteile produse de periile motorului. In functie de model, poate ajunge la motor. Pana si faina poate exploda, asa ca nu poti avea mai multe pretentii de la carbune, sulf sau azotat. Plus ca o sa fii tentat sa folosesti acelasi mixer de cafea la toate componentele. Raman resturi pe unde nu te astepti si posibil sa mergi la risc. Cu atat mai putin nu e indicat sa amesteci cu mixerul componentele, pentru a obtine produsul final. Am mai citit eu cu cativa ani in urma printr-un ziar din Suceava de unul care a facut o operatie asemanatoare cu compozitia pentru petarde si am impresia ca si-a schimbat putin fizionomia fetei, coafura si acum incheie nasturii cu o singura mana. Nu mai stiu exact, dar nu ti-as indica sa repeti experienta.
Despre sulf s-a mai scris mult, se gaseste greu dar se gaseste. Cel mai mult gasesti in rafinarii, daca ai unde. Apoi gasesti prin pietele mai rasarite daca umbli des (e folosit ba pe la vinuri, vie, butoaie sau similare) sau in magazinele de profil (faimoasele foste fero-metal, chimicale... :( ). In cel mai rau caz gasesti batoane de sulf la pungi din care poti scoate un sulf bun, desi deseori e cristalizat. Se macina bine. Si nu-i foarte scump. Tot in Bucur-Obor am vazut foarte des, dar repet, aproape orice magazin are asa ceva. Presupun ca mai greu o sa te descurci cu azotatul dar acolo nu te pot ajuta nici macar cu un sfat, ca nu prea vreau. Cum ti-o fi norocul, descurca-te singur, nu vreau sa te am pe constiinta. Carbune fa-ti singur daca vrei bun sau cumpara ce apuci daca nu te deranjeaza clasicul "merge si asa". Matrita si scule pentru motor vorbeste cu un strungar sa iti faca, material refractar pentru ajutaj gasesti la firme dupa ce le cauti pe net si in loc de ciocan cumpara si tu o presa hidraulica de 20tf ca e cativa euro. Teorie despre motoare si formulare de testament gasesti pe net. Spor la treaba!
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 06 September 2007 - 11:04 PM
Postat 07 September 2007 - 08:53 AM
eu de acolo mi-am luat cu 75 de lei cantar cu precizie de 0,1grame. pacat ca stie doar 600 de grame.
Postat 10 November 2007 - 10:55 PM
Postat 22 November 2007 - 06:41 PM
Postat 23 November 2007 - 12:35 PM
Postat 23 November 2007 - 09:15 PM
Merge pagina,cauta pe pagina si o sa gasesti contact un nr de tel,suni pe el si iti faci comanda prin telefon
Uite ca sa vezi ca is baiat de treaba iti pu eu aici:
office@tehnoelectric.ro
Telefon fix: Tel. 0259.406.763
Fax: Fax 0259.406.766
Mobil:0723.320.828
AP 1015 - cantar electronic
Pret: 38,000 RON
cantar electronic de precizie, care se poate folosi in industria chimica, farmaceutica si in orice alt domeniu unde este necesara o cantarire de precizie
- alimentare: 2 baterii de tip CR2032;
- eroare de masura: +- 0.05% + LSD;
- domeniul de masurare este de la 0 la 500 grame;
- afisaj LCD de 12 mm;
- dimensiuni: 152x80x15;
- oprire automata dupa un minut;
- greutatea instrumentului: 17g;
Imagini atasate
Postat 24 November 2007 - 11:26 AM
Postat 24 November 2007 - 11:15 PM
Nu e rau nici un dinamometru, sper sa ai noroc. Pana la urma un arc cu caracteristica cunoscuta, aranjat intr-o cutie frumoasa...
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 24 November 2007 - 11:16 PM
Postat 25 November 2007 - 02:14 PM
Erau unele tip laborator, cu arc... Daca stiam cand eram elev ca voi avea nevoie, poate ``copiam`` unul, dar ....
Totusi poate cineva gaseste ceva uitat pe undeva! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
Am dat la ``cumparari`` poate gasesc ceva. Merci oricum de sfat.
Postat 25 November 2007 - 02:17 PM
Daca am interpretat gresit, scuze! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif