Modelism - RHC Forum: cantar electronic - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

cantar electronic

#1 Useril este offline   nos 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 22-December 06

Postat 06 September 2007 - 11:23 AM

as vrea si eu sa cumpar un cantar electronic am vzt pe youtube sunt foarte mici eu asa ceva as vrea dar sa fie precis....si pentru bp am incercat astazi sa fac..am fost la farmacie sa caut carbune medicinal...dar aveti idee unde gasesc sulf?in bucuresti ma refer......si fara sa se ia pe firma sau chestii dastea....poate vinde cineva.....si aveti idee cum sa macin kno3 si cu carbunele foarte fine....va rog.....id-ul meu este preda_nos pentru cei care vand sulf......
0

#2 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 06 September 2007 - 11:42 AM

Gasesti cantare la multe magazine prin Bucuresti, pe la produsele electrocasnice cel mai des. Se folosesc in bucatarie si sunt pana in 3 sau 5 kg cu precizie de 1gram. Ca pret intre 600.000 si 1.000.000 cam peste tot. Mai scumpe gasesti usor.

Cauta sulf muiabil prinpiete ca gasesti uneori. In cel mai nefericit caz cumperi fitile de sulf pentru afumat butoaie si recuperezi sulful de pe ele. Varianta a doua o poti aplica in Bucur-Obor, la magazinul de chimicale de la parter.

De macinat s-a mai vorbit pe aici, sunt multe variante. Ori faci o moara, ori dai cuiva care are sa-ti macine, ori freci la mana pana se face praf...
Vezi niste subiecte mai vechi pe forum.
Sau vezi unde au filmat aia reclama la Rompetrol, ca la a treia secventa dupa acel "click pe mouse" urmeaza un excavator cu o cupa imensa plina de sulf, langa un adevarat munte de sulf.
Adica gasesti sulf in orice rafinarie sau pe orice cale ferata ce duce spre acea rafinarie... Chiar si pe jos. :)

Aceasta postare a fost editata de bitex: 06 September 2007 - 11:48 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#3 Useril este offline   nos 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 22-December 06

Postat 06 September 2007 - 10:22 PM

un adevarat moderator multumesc bitex pentru raspuns
0

#4 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 06 September 2007 - 10:59 PM

Multumesc! O sa-ti dau o steluta in plus pentru amabilitate.
N-ai observat ca a fost cam in doi peri raspunsul?
Hai sa revin, ceva mai serios. Doar putin mai serios...
Gasesti pe forum discutii despre cantare electronice folosite de modeilsti. Parca cineva si vindea. Sigur gasesti adrese sau magazine in care gasesti cantare. De la magazine ceva mai mari, gen Carrefour, la ultimul SRL din Bucur-Obor gasesti cantare electronice. Problema e de pret si performante.
Cel mai des gasesti pana in 3 kg cu precizie de 1 gram. La 1 milion sau cam pe acolo poti gasi pana la 5 kg cu aceeasi precizie. Cam toate au aceleasi facilitati (kg sau lb, auto OFF, tara, etc.).
Revenind la macinare, poti merge de la presarea pulberii intre un cilindru prin rulare pe un plan, (operatie manuala), sau folosirea unui mojar de laborator, pana la a folosi o moara dedicata. E de evitat folosirea unui mixer electric de cafea deoarece pulberea rezultata nu se impaca totdeauna bine cu scanteile produse de periile motorului. In functie de model, poate ajunge la motor. Pana si faina poate exploda, asa ca nu poti avea mai multe pretentii de la carbune, sulf sau azotat. Plus ca o sa fii tentat sa folosesti acelasi mixer de cafea la toate componentele. Raman resturi pe unde nu te astepti si posibil sa mergi la risc. Cu atat mai putin nu e indicat sa amesteci cu mixerul componentele, pentru a obtine produsul final. Am mai citit eu cu cativa ani in urma printr-un ziar din Suceava de unul care a facut o operatie asemanatoare cu compozitia pentru petarde si am impresia ca si-a schimbat putin fizionomia fetei, coafura si acum incheie nasturii cu o singura mana. Nu mai stiu exact, dar nu ti-as indica sa repeti experienta.
Despre sulf s-a mai scris mult, se gaseste greu dar se gaseste. Cel mai mult gasesti in rafinarii, daca ai unde. Apoi gasesti prin pietele mai rasarite daca umbli des (e folosit ba pe la vinuri, vie, butoaie sau similare) sau in magazinele de profil (faimoasele foste fero-metal, chimicale... :( ). In cel mai rau caz gasesti batoane de sulf la pungi din care poti scoate un sulf bun, desi deseori e cristalizat. Se macina bine. Si nu-i foarte scump. Tot in Bucur-Obor am vazut foarte des, dar repet, aproape orice magazin are asa ceva. Presupun ca mai greu o sa te descurci cu azotatul dar acolo nu te pot ajuta nici macar cu un sfat, ca nu prea vreau. Cum ti-o fi norocul, descurca-te singur, nu vreau sa te am pe constiinta. Carbune fa-ti singur daca vrei bun sau cumpara ce apuci daca nu te deranjeaza clasicul "merge si asa". Matrita si scule pentru motor vorbeste cu un strungar sa iti faca, material refractar pentru ajutaj gasesti la firme dupa ce le cauti pe net si in loc de ciocan cumpara si tu o presa hidraulica de 20tf ca e cativa euro. Teorie despre motoare si formulare de testament gasesti pe net. Spor la treaba!
Bafta!

Aceasta postare a fost editata de bitex: 06 September 2007 - 11:04 PM

0

#5 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 07 September 2007 - 08:53 AM

da si tu o cautare pe google dupa numele pasarii aleia de renaste din cenusa si cuvantul modelism si pune ca filtru pagini din romania.
eu de acolo mi-am luat cu 75 de lei cantar cu precizie de 0,1grame. pacat ca stie doar 600 de grame.
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#6 Useril este offline   detonate 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 05-August 07

Postat 10 November 2007 - 10:55 PM

Salut! parca era aici o adresa de site in care se gasea cantar la 30 si ceva de lei, cel care a pus adresa poate sa-mi trimita un MI cu adresa sau sa o posteze aici ? va rog mult. iar daca este in alta parte pe forum sa-mi zica pagina? M-am uitat (dar daca este in alta parte adresa inseamna ca nu am fost atent) si nu am gasit. Multumesc!
0

#7 Useril este offline   detonate 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 22 November 2007 - 06:41 PM

Poate cineva sa ma ajute cu cateva linkuri de unde sa pot sa-mi comand un cantar electronic va rog?
0

#8 Useril este offline   Pisic 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 08-August 07

Postat 22 November 2007 - 08:09 PM

De ce va faceti ca ploua???A postat mesaju' despre cantar acu' doua saptamani si de atunci nu i-a raspuns nimeni.Si altora ( mie ) le trebuie saitu' acela.
0

#9 Useril este offline   kele 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 13-March 06

Postat 22 November 2007 - 08:51 PM

pphhooeenniixxmmooddeellss..rroo
Da aripi viselor tale!
0

#10 Useril este offline   Pisic 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 08-August 07

Postat 22 November 2007 - 08:55 PM

ms
0

#11 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 23 November 2007 - 09:57 AM

gasesti cantar AICI
ai acolo toate caracteristicile
Stima.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#12 Useril este offline   detonate 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 23 November 2007 - 12:35 PM

va multumesc, ma ajutati dar eu nu vreau un cantar de 70+ lei eu vreau cantar cum sia luat tza roket de pe siteul care a fost postat aici acum o luna park . eu nu aveam bani si nu am putut sa imi cumpar atunci iar acum am bani da nu mai este siteul intelegeti. parca se numeste cantar de buzunar nu stiu sigur. multumesc de intelegere
0

#13 Useril este offline   Tza rocket 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 257
  • Inregistrat: 11-December 06

Postat 23 November 2007 - 09:15 PM

http://www.tehnoelectric.ro/component/page...mart/Itemid,34/

Merge pagina,cauta pe pagina si o sa gasesti contact un nr de tel,suni pe el si iti faci comanda prin telefon

Uite ca sa vezi ca is baiat de treaba iti pu eu aici:
office@tehnoelectric.ro
Telefon fix: Tel. 0259.406.763
Fax: Fax 0259.406.766
Mobil:0723.320.828

AP 1015 - cantar electronic

Pret: 38,000 RON

cantar electronic de precizie, care se poate folosi in industria chimica, farmaceutica si in orice alt domeniu unde este necesara o cantarire de precizie

- alimentare: 2 baterii de tip CR2032;

- eroare de masura: +- 0.05% + LSD;

- domeniul de masurare este de la 0 la 500 grame;

- afisaj LCD de 12 mm;

- dimensiuni: 152x80x15;

- oprire automata dupa un minut;

- greutatea instrumentului: 17g;

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-5-1195845324.jpg

Fiber glass is the best!!!!
0

#14 Useril este offline   detonate 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 24 November 2007 - 11:26 AM

multumesc mult tza. asta era ce ma interesa. esti un domn si iti multumesc foarte mult
0

#15 Useril este offline   HESS 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 955
  • Inregistrat: 08-October 07

Postat 24 November 2007 - 08:44 PM

Cine ma ajuta si pe mine cu un dinamometru? Electronic sau nu; nu conteaza....
Nu pot folosi cantarul :D Imi trebuie pt teste pe ``orizontala``. (nu pt rachetomodele)
GAZ PE APA- sentiment de nedescris!
0

#16 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 24 November 2007 - 11:15 PM

Daca nu e ceva cu precizie deosebita poti transforma orizontala in verticala, cum era prezentat si in poze intr-un mesaj mai vechi. Valterasu' a postat tot ce e necesar. Sper sa gasesti subiectul si sa iti foloseasca la ceva :D .
Nu e rau nici un dinamometru, sper sa ai noroc. Pana la urma un arc cu caracteristica cunoscuta, aranjat intr-o cutie frumoasa...
Bafta!

Aceasta postare a fost editata de bitex: 24 November 2007 - 11:16 PM

0

#17 Useril este offline   HESS 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 November 2007 - 02:14 PM

Hmmm, nu prea as mai avea timp de adaptari sau de construit un dinamometru... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif
Erau unele tip laborator, cu arc... Daca stiam cand eram elev ca voi avea nevoie, poate ``copiam`` unul, dar ....
Totusi poate cineva gaseste ceva uitat pe undeva! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
Am dat la ``cumparari`` poate gasesc ceva. Merci oricum de sfat.
0

#18 Useril este offline   HESS 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 November 2007 - 02:17 PM

Bitex, ce bandit esti! Cam tarziu m-am prins! ``sa-ti foloseasca la ceva``???? Te referi la ``navo gas turbine`` http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif Ce rau esti!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Daca am interpretat gresit, scuze! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu