Intilnire elicoptere la Strejnic?
Postat 20 September 2006 - 08:47 AM
"Vineri, 21.10, este cineva interesat de o intilnire de elicoptere RC la Strejnic pentru a vedea daca in 2007 se va organiza un campionat de specialitate"
-- Nu mor caii cind vor cainii --
Postat 20 September 2006 - 01:27 PM
Red Sky, la 20 Sep 2006, 13:16, a spus:
Acolo puteam discuta pe linga multe altele, si acest detaliu.
mai sunt doua zile....nu e cam tarziu???.....
Vad ca pana acum nu a cuplat nimeni!.....in plus, care e scopul?.......daca e pentru zbor, care este regulamentul?....figuri?....punctaj?......arbitri?......plata indemnizatiilor de arbitraj?......deplasarea oficialilor (in caz ca sunt si oficiali?).....
Postat 20 September 2006 - 01:51 PM
pitts, la 20 Sep 2006, 13:27, a spus:
Vad ca pana acum nu a cuplat nimeni!.....in plus, care e scopul?.......daca e pentru zbor, care este regulamentul?....figuri?....punctaj?......arbitri?......plata indemnizatiilor de arbitraj?......deplasarea oficialilor (in caz ca sunt si oficiali?).....
Care e scopul unui concurs ? asta e o intrebare foarte tare ....
Si ce e mai tare e ca se doreste sa se stie cat e indemnizatia de arbitraj... si cine le plateste deplasarea . Nici nu stim cati vor sa participe .... Incredibil....
Daca tot e important cat costa nu ii intrebati pe baietii de la F3A cati bani au bagat in combustibil si avioane ? Pe ei cat i-a costat deplasarea si prezentarea la concurs ?
La fel si pe cei cu Heli...
Postat 20 September 2006 - 02:03 PM
ZOD, la 20 Sep 2006, 13:51, a spus:
pitts, la 20 Sep 2006, 13:27, a spus:
Care e scopul unui concurs ? asta e o intrebare foarte tare ....
Si ce e mai tare e ca se doreste sa se stie cat e indemnizatia de arbitraj... si cine le plateste deplasarea . Nici nu stim cati vor sa participe .... Incredibil....
Daca tot e important cat costa nu ii intrebati pe baietii de la F3A cati bani au bagat in combustibil si avioane ? Pe ei cat i-a costat deplasarea si prezentarea la concurs ?
La fel si pe cei cu Heli...
Costul organizarii CN F3A si F4C sunt acoperite de FRModelism, cu contributia financiara a RHC si TRODAT!
Ce este asa de incredibil daca intreb ?....Nu trebuie ca orice concurs sa aiba un scop?.....si un regulament, pentru a avea o unitate de masura pentru departajarea concurentilor?
Poate nu am inteles bine: acest concurs a fost "inserat" in ziua de calendar al FRModelism la ultima sedinta de comisie de aeromodele a FRMd, concurs pentru care nu exista acoperire bugetara.
Si daca tot e bagat in spatiul unui campionat national, nu gasesc adecvata denumirea de "concurs"....ci de campionat.
Sau, daca acest concurs se face PANA sa inceapa CN, in afara CN, foarte bine, inseamna ca intrebarile mele sunt intr-adevar fara rost.
Aceasta postare a fost editata de pitts: 20 September 2006 - 02:06 PM
Postat 20 September 2006 - 02:07 PM
pitts, la 20 Sep 2006, 14:03, a spus:
Si daca tot e bagat in spatiul unui campionat national, nu gasesc adecvata denumirea de "concurs"....ci de campionat.
Nu nu ai inteles bine :
Uite citez din nou din andrei "Vineri, 21.10, este cineva interesat de o intilnire de elicoptere RC la Strejnic pentru a vedea daca in 2007 se va organiza un campionat de specialitate" "
2007 e la anu.
Postat 20 September 2006 - 03:21 PM
Majoritate de piloti a elicopterelor care le stiu eu prin tara, ma rog, nu le stiu pe toti, nici nu sint membri unui club afiliat FRMD sau stiu mai mult de cit hovering si opturi....
Parerea mea este ca nivelul unui campionat in domeniu ar avea nivelui F3A de anul 2000 cu noroc.
Probabil 1-3 participanti care stiu sa faca o parte din probe si restul departe de nivelul primilor 3.
Rezultat de prezenta la Cluj am vazut cu tot ca era destul de vizibil afisat si aici.
Ca sa raspund la intrebare cheia pus la inceput. Da, eu asi veni.
rhc@born.ro
Postat 20 September 2006 - 03:32 PM
Daca este in Sept. este Joi !
Deci...cind este pina la urma?
Este DOAR o intalnire sau este concurs, pina la urma ?
Bafta
Postat 20 September 2006 - 05:13 PM
Propunerea nu a venit prea bine, in sensul ca organizarea CN a fost aprobata (nr.zile, buget) din noiembrie 2005!!!
In plus, propunerea a avut un caracter mai mult decat vag: nu stim cine vine daca vine(azi, cu doua zile inainte, nu se anunta nimeni!), nu stim CAND sa o facem (conform calendarului, CN se desfasoara astfel: 22.09, ora 18.oo-inscrierea, sedinta tehnica; 23-24, zile de campionat F3A si F4C...elicopterele CAND???), programul de zbor sa fie "cine face figura cea mai dragutza(!!!!!)", federatia sa faca si sa dreaga......
Nu credeti ca subiectul este abordat nu numai foarte tarziu, dar cam heirupist????
Eu va propun altceva: organizarea de acum intr-o luna a unei asemenea intalniri, in urmatoarele conditii:
1. Inscrerea cu cel putin 3 saptamani inainte a celor care ar vrea sa participe;
2. Stabilirea locului competitiei;
3. Anuntarea regulamentului(programului) de evolutie, NEAPARAT inspirat din programul FAI
4. desemnarea oranizatorului.
Atunci, FRMd poate trimite un delegat care sa constate dacasunt indeplinite conditiile pentru organizarea unui CN la anul.
NUMAI ASA se poate include in calendarul national pe 2007 a unui CN de elicoptere.
Iar pentru anul asta... :D
Postat 20 September 2006 - 09:57 PM
Roger, la 20 Sep 2006, 17:27, a spus:
pitts, la 20 Sep 2006, 17:13, a spus:
Naspa baieti.. nu va lasa federatia sa faceti concurs de heli anu asta... poate la anu dar cine stie.. daca nu-i diurna si indemnizatia cat trebuie poate nici la anu.
Ba federatia va lasa!....cate vreti, cand vreti si cum vreti!....in cheltuiala voastra, puteti face nenumarate concursuri.
Sper ca am fost clar.
Postat 20 September 2006 - 11:06 PM
pitts, la 20 Sep 2006, 21:57, a spus:
Roger, la 20 Sep 2006, 17:27, a spus:
Naspa baieti.. nu va lasa federatia sa faceti concurs de heli anu asta... poate la anu dar cine stie.. daca nu-i diurna si indemnizatia cat trebuie poate nici la anu.
Ba federatia va lasa!....cate vreti, cand vreti si cum vreti!....in cheltuiala voastra, puteti face nenumarate concursuri.
Sper ca am fost clar.
nu am vazut nicaieri in subiectul asta ca cineva sa ceara bani de la federatie....ori nu mai inteleg eu nimic :D
Postat 21 September 2006 - 04:57 AM
1. Inscrerea cu cel putin 3 saptamani inainte a celor care ar vrea sa participe;
2. Stabilirea locului competitiei;
3. Anuntarea regulamentului(programului) de evolutie, NEAPARAT inspirat din programul FAI
4. desemnarea oranizatorului.
Data 20-23.10 sau 27-29.10
Program de zbor: Orice de precisie fara figuri acrobatice 3D, adica doar figuri "scale".
FAI program si descriere
Participanti ? Din partea nord-vest ca 4-5, daca nu trebuie sa fie afiliat FRMD, daca trebuie, atuns zero din zona respectiv. Zona sud si este banuiesc cam tot atit fiecare, iar cu problema de affiliere.
Aceasta postare a fost editata de wabo1: 21 September 2006 - 05:05 AM
rhc@born.ro
Postat 21 September 2006 - 09:10 AM
victors, la 21 Sep 2006, 00:06, a spus:
Ai vazut bine! Cata dreptate ai....chiar nu ai inteles; e ca in bancul ala, repet, nu e Pobeda, e bicicleta;... si nu i-a dat-o, i-a furat-o.
Fratilor! Victor Stefan propunea O INTALNIRE! Nu concurs, nu intrecere, nu cheta pentru nici o federatie. Pur si simplu o sueta+zbor pe marginea Heli RC. Fiecare cum poate; daca va strangeti mai multi, poate va tineti de fusta onor FRMD sa organizeze la anul ceva; daca nu, nu.
Pitts, daca baietii tot se strang in timp ce lumea se inregisreaza la F3A, cred ca nu e o problema sa se joace si ei un pic...nu?
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.