Pagina 1 din 1
auto kyosho, sfatur, informatii, informatii teren
Postat 28 September 2006 - 11:40 AM
fratilo vreu si eu niste sfaturi, sa nu neaparat sfaturi cat informatii...am un auto kyosho rtr el se numeste alpha gt gx 15, motor kyosho gx 15, cap 2.5cc, 0.5cp, radiocomanda kyosho pe 2 canale shi cam att, vreau in primul rand sa aflu de unde pot cumpara piese kyosho, referindu-ma in primul rand la consumabile (cauciucuri, suspensii, etc.), pentru ca am intrat pe site-ul mama si nu scria nimik de comenzi....aveau acolo combustibil special pentru kyosho cu 30%nitro aveau de toate, da nimik despre comenzi....pacat, in rest daca mai avetzi inalniri pin buc sau alte treburi sunt si eu pe aici B) , si ar mai fi o problema apropo de teren, eu am mai incercat sa trm msg dar nu mi s-a raspuns, bunicii mei locuiesc la 80km de buc, acolo terenul este 30 milioane de lei vechi hectarul, daca vretzi sa va bagati B) B)
SA CURGA ZEAMA (cum zice ducati 999)
Postat 28 September 2006 - 12:53 PM
Nu vreau sa te descurajez dar este o mare problema cu piesele pentru Kyosho!
Pana mai cum ceva timp puteai sa gasesti pe Towerhobbies, acum am vazut ca nu mai vand nimic de la Kyosho.
Nu stiu ce sa zic, incearca pe internet poate gasesti vreu magazin on-line!
Succes!
Pana mai cum ceva timp puteai sa gasesti pe Towerhobbies, acum am vazut ca nu mai vand nimic de la Kyosho.
Nu stiu ce sa zic, incearca pe internet poate gasesti vreu magazin on-line!
Succes!
RHCForum - Webmaster
Postat 28 September 2006 - 07:04 PM
pai asa si trebuie !!!!!!!nu toata lumea stie sa-si vanda marfa!!!!!!!!!!
Postat 28 September 2006 - 08:16 PM
si apropo de intalniri, sa ma anuntati si pe mine cand va mai intalniti prin bucuresti, ca vin si eu
k, am 15 ani si n-am nik de pierdut:)), vin cu tatiku:)) in rest sa curga zeama:)), daca vreti date despre teren, cautatima pe mbadea@email.ro daca nu aici nu ezitati
k, am 15 ani si n-am nik de pierdut:)), vin cu tatiku:)) in rest sa curga zeama:)), daca vreti date despre teren, cautatima pe mbadea@email.ro daca nu aici nu ezitati
Postat 04 October 2006 - 08:45 PM
revin cine are aoto kyosho, piese sau orice, sunt dispus sa cumpar, chiar si fara motor, sasie, servomotoare, rezervoare, ambreiaj, cutie de viteze, orice, caroserii
raspunde-ti-mi si mie ca am nevoie urgenta de chestii de-astea
:D
raspunde-ti-mi si mie ca am nevoie urgenta de chestii de-astea
:D
Postat 05 October 2006 - 07:56 AM
misulik_4u, la 28 Sep 2006, 20:16, a spus:
... am 15 ani si n-am nik de pierdut:)), vin cu tatiku:)) ...
Poate-l ... pishca si pe el microbu' ... !!! :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif :D Si atunci faceti echipa ! :D :D
Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 05 October 2006 - 10:08 AM
pai pe taticu la piscat microbu ca de-aia mia cumparat auto:)), el a ramas cu imaginea aia intiparita a moatoarelor care se gaseau lalibrarie... si in prezent vrea sa una bucata masina de teren (model fireste) :rolleyes:
cred ca e si el pasionat.... da mai mult cu off roadu....eu sunt cu on road si viteza:))
cred ca e si el pasionat.... da mai mult cu off roadu....eu sunt cu on road si viteza:))
Postat 05 October 2006 - 02:17 PM
-In toata lumea automodelistica (la alte ramuri nu ma bag, nu stiu) se intampla ca aprox. 50-60% din pilotii tineri (si nu numai), sunt insotiti, ajutati, sfatuiti, certati, comentati, dar sprijiniti oricum de tati, in marea majoritate fosti alergatori sau oameni care au avut tangenta cu sportul asta. Nu este nici o rusine, este un adevar si trebuie spus!
faue senior
faue senior
Hobbyland Racing Team Arad
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
Postat 05 October 2006 - 07:27 PM
asta era si faza...nu mi-e rusine,si u ar avea de ca imi fie rusine pentru ca elecu banu..:huh:... in rest nimik...ce sa zic vrea sa isi ia un off roader mare.... adica un fel de monster truck...cva de genu si vreau si eu niste sfaturi... ms frumos... si rupetzi cauciucele:)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1