Stie cineva daca exista un club in Timisoara?
Nu neaparat oficial :mellow:
Merci :huh:
Pagina 1 din 1
Club in Timisoara
Postat 26 September 2006 - 11:58 AM
Am uitat sa precizez.
Club de aeromodelism ca navo am gasit dar nu am inca barcute :mellow:
Doar masini si un amarat de avion (si la masini stiu sigur ca nu exista deci sper ca macar aero sa fie ca altfel ..... :huh:)
Club de aeromodelism ca navo am gasit dar nu am inca barcute :mellow:
Doar masini si un amarat de avion (si la masini stiu sigur ca nu exista deci sper ca macar aero sa fie ca altfel ..... :huh:)
Aceasta postare a fost editata de Iceman575: 26 September 2006 - 11:59 AM
Postat 26 September 2006 - 12:49 PM
Salut.
Da, exista un club de modelism...e fratele mai mic al aluia de navo :mellow: Daca te intereseaza mai multe, da-mi un mesaj.
Da, exista un club de modelism...e fratele mai mic al aluia de navo :mellow: Daca te intereseaza mai multe, da-mi un mesaj.
Postat 26 September 2006 - 04:52 PM
decat sa tot intrebati si voi si altii ca voi care se vor inscrie,maine sau poimaine ,va recomand cu caldura sa folositi functia "cautare "
la cuvinte cheie sa introduceti cluburi,afiliere,cluburi afiliate ,sau orice combinatie....
uite eu ce subiect am gasit in 10 secunde
la cuvinte cheie sa introduceti cluburi,afiliere,cluburi afiliate ,sau orice combinatie....
uite eu ce subiect am gasit in 10 secunde
flying is my life...
Postat 26 September 2006 - 06:12 PM
crezi ca nu am cautat ?
fisieru respectiv nu ma ajuta la nimic. Am sunat la CSM Timisoara si au zis ca se ocupa doar de Navute deci pauza avioane.
De aia am apelat la modu acesta.
Dar e mai usor sa te iei de cineva presupunand ca nu stie ce face decat sa presupui ca poate am cautat.
fisieru respectiv nu ma ajuta la nimic. Am sunat la CSM Timisoara si au zis ca se ocupa doar de Navute deci pauza avioane.
De aia am apelat la modu acesta.
Dar e mai usor sa te iei de cineva presupunand ca nu stie ce face decat sa presupui ca poate am cautat.
Postat 26 September 2006 - 06:27 PM
ia legatura cu atty sau cu vivi de pe forum.
flying is my life...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1