Modelism - RHC Forum: caut vopsele spciale pt aerograf - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

caut vopsele spciale pt aerograf vopsele aerograf

#1 Useril este offline   tim 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 14-January 07

Postat 27 January 2007 - 10:35 AM

caot vopsele speciale pt aerograf (diluate sau nu) m-ar interesa daca aduce cineva si cat costa (candy colors, fosforescente, iridiscente)
0

#2 Useril este offline   CYCLER 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 54
  • Inregistrat: 18-August 05

Postat 27 January 2007 - 11:56 AM

Nu ti-e rusine sa intrebi asa ceva din Bucuresti ? :o Gasesti cu duiumul pe la magazinele de materiale pentru pictura.
Dar in principiu poti folosi orice vopsea suficient de fina, indiferent de solvent (atat timp cat cureti aerograful in mod adecvat, fireste)
Din cate stiu, efectele "candy" si iridescente le obtii din vopsirea in mai multe straturi si combinare de pigmenti (exemplu: baza - vopsea metalizata, apoi culoare rtansparenta, apoi lac... )
0

#3 Useril este offline   raisa 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 07-January 07

Postat 28 January 2007 - 11:55 AM

pe mine ma intereseaza pensule pentru linii subtiri (acele pensule care au parul lung ) ! de unde as putea lua sau gasi si CYCLER zi-ne si noua cateva magazine de pictura profesionala in bucucresti cu adresele lor (sau zonele unde sunt) sa le fac o vizita ! pls!
Nu tot ce zboara se mananca !
0

#4 Useril este offline   tim 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 14-January 07

Postat 01 February 2007 - 07:32 PM

CYCLER, la 27 Jan 2007, 11:56, a spus:

Nu ti-e rusine sa intrebi asa ceva din Bucuresti ? :o Gasesti cu duiumul pe la magazinele de materiale pentru pictura.
Dar in principiu poti folosi orice vopsea suficient de fina, indiferent de solvent (atat timp cat cureti aerograful in mod adecvat, fireste)
Din cate stiu, efectele "candy" si iridescente le obtii din vopsirea in mai multe straturi si combinare de pigmenti (exemplu: baza - vopsea metalizata, apoi culoare rtansparenta, apoi lac... )

multam de pont dar pe site-urile de afara culorile astea sunt separate(metalice cu metalice/candy cu candy/irid cu irid) asa stiam si yo stiam cum se pot obtine culorile iridiscente dar este altceva daca sunt facute dupa o reteta nu de mine
pt ca s-ar putea sa am probleme la nuanta altadata
oricum mercy
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu