Modelism - RHC Forum: Navo. pescuit din Auto. el. va rog sfaturi - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Navo. pescuit din Auto. el. va rog sfaturi

#1 Useril este offline   Dangry 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 17-September 06

Postat 17 September 2006 - 05:42 PM

Am un automodel Carisma F14 (http://rctechonline....4_f2002_450.jpg ) cu motor electric de pe care vreau sa iau piesele( radiocomanda, receptor, motor, servo) si sa fac un navomodel pentru pescuit .
Pentru ca nu prea dispun de $ as vrea sa fac o varianta ieftina de navomodel disponibil la : http://www.carpweb.nl/portal/index.php?opt...task=view&id=78

Intrebari:
1.Cum as putea gasi o modalitate sa mai adaug o comanda la radiocomanda existenta (2 canale presupun)pentru un servo care sa basculeze cuva
2.Unde gasesc o schema de reducator de tensiune : 12V-7.2V (Masinuta se alimenteaza la 7.2 V iar eu vreau sa folosesc la navomodel un Acc. Pb. de 12V )
3.Unde gasesc o schema de incarcare pentru un Acc. Pb. 12V / 7A (Priza 220v respectiv auto 12v)

Multumesc anticipat pentru timpul acordat. :)
0

#2 Useril este offline   cez 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 18-July 05

Postat 17 September 2006 - 08:05 PM

am si eu o masina ca a ta si raza de actiune a telecomenzii este de maxim 35-40 m, cam putin pt nadit
0

#3 Useril este offline   Dangry 

• Nou venit
  • Pip

Postat 17 September 2006 - 08:10 PM

Multumesc de informatie . Eu nu prea am umblat cu ea.Dar am sa verific si eu sa aflu exact distanta de reactie.
Poate nu este aceeasi marca .Asta a mea este Carisma
0

#4 Useril este offline   cez 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 18-July 05

Postat 17 September 2006 - 08:13 PM

este la fel.

pentru 12v - 7.2v: sursa
0

#5 Useril este offline   elicris 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 20-March 06

Postat 17 September 2006 - 08:41 PM

Salut!!

Cauta-l pe Florin 100% ca el a facut o barca pt pescuit!!
Bafta!
0

#6 Useril este offline   Dangry 

• Nou venit
  • Pip

Postat 17 September 2006 - 08:44 PM

Multumesc pentru promptitudine.
Daca este chiar asa cu raza de actiune nu-mi ramane altceva decat sa-mi achizitionez o radiocomanda cu minim 3 canale si cu raza mare de actiune.
Proiectul am sa-l duc pana la capat.Pana in primavara viitoare am sa termin eu .
0

#7 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 18 September 2006 - 07:25 PM

salut dangry
mersi elicris ca ma recomanzi.Sa incepem cu inceputul e mai complicat dar am rabdare si tu tre sa ai la fal de multa rabdare ca la barcilea astea e multa treaba migaloasa.EU zic sa renunti la masinuta, fa cum am facut eu:cumparati o barcuta de jucarie cum se gasesc peste tot la magazine de jucarii,angrouri etc.dupa ce o cumperi te sfatuiesc sa nu schimb motoarele caci alea din dotare sunt foarte bune si sunt bine pozitionate.Trebuie sati cumperi asa:carma potrivita marimii barcii(iti va trebui caci nu vei mai avea motoare independente),regulator de turatie,radiocomanda cu patru canale sau cu trei dar e mult mai bine cu patru,un accu nimh la 2200mah si 2 servouri.Motoarele le legi in serie.Pana acum nimic complicat.Dupa ce ai luat ce ti-zm zis le pozitionezi pe barca care pluteste pe apa(IN CADA) si incerci sa o echilibrezi cat mai bine.am sati pun poze cu barca mea sa vezi cam cum iese.eu mi-am facut la barca mea doua flotoare din polistiren ca sa aiba stabilitate in caz de valuri.am uitat sati spun ca mai trebuie sa cumperi o basculanta de jucarie de la care vei lua bascula.ridicarea basculei se va face cu unul dintre servouri(ai sa vezi in poze)
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#8 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2006 - 07:47 PM

acum pozeleeee...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-4-1158601644.jpg

"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#9 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2006 - 07:59 PM

acum pozeleeee...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-4-1158602353.jpg

Team Aeropower

0

#10 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2006 - 08:00 PM

alta...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-4-1158602408.jpg

Team Aeropower

0

#11 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2006 - 08:02 PM

...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-4-1158602535.jpg

Team Aeropower

0

#12 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2006 - 08:05 PM

...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-4-1158602733.jpg

Team Aeropower

0

#13 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2006 - 08:07 PM

sper ca ai inteles ceva daca nu ai inteles ceva sami spui.
salut

Team Aeropower

0

#14 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2006 - 08:08 PM

alta...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-4-1158602910.jpg

Team Aeropower

0

#15 Useril este offline   Dangry 

• Nou venit
  • Pip

Postat 18 September 2006 - 08:47 PM

Salutare Florine 100%.Multumesc mult pentru sfaturi si poze cu barcuta ta faina.
Am sa fac in mare asa cum imi recomanzi tu.Am sa merg prin Iasi si am sa vad ce oferte de barcute gasesc.

Totusi eu as vrea sa fac proiectul pentru de pe aceasta pagina:
http://www.carpweb.nl/portal/index.php?opt...task=view&id=78

Ce zici?Eu zic ca are stabilitate buna pe orice vreme si pot sa incarc cuva cu mai multa nada.
Am sa caut o radiocomanda cu raza mare de actiune si cu 4 canale cum mi-ai recomandat tu si am sa caut motor si regulator pe 12 V ca vreau sa-i pun un acc. pe Pb. de 12v /7A (sa nu ma lase la greu).
carma ,ax, elice,spirala aluminiu de racire a motorului.

Intrebari pt. Florin 100%
Radiocomada ta E-fly cate canale are si pana la ce distata bate?Cam unde gasesc si cam cat costa?
De ce antena de la barcuta ta are un fir spiralat?

Poate anumite intrebari ti se par stupide dar din generala cand eram la Clubul Copiilor la Automodelism nu am mai avut contact cu hobbyul asta( si au cam trecut vreo 14 ani de atunci)

Multumesc pentru timpul acordat.Numai bine.
0

#16 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2006 - 06:50 PM

salut
ma bucur ca ai inteles
radiocomanda ca a mea o poti lua de la marele rival( nu pot sa dau nume dar daca nu sti uite idul meu si iti spun acolo: florinmodelist@yahoo.com), are raza de actiune de aproximativ un kilometru si ceva si costa cam 180lei.firul ala spiralat pe antena este antena de la receptor pe care am infasurato pe vechea antena a barcutei.e o alegere foarte buna pe pbacid.in rest ce sati mai zic:SUCCES!!!
Florin

ps. intra mai bine pe messenger sa iti pot da adresa si toate alea

Team Aeropower

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu