Modelism - RHC Forum: Next Generation - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Next Generation

#1 Useril este offline   Bufnila 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 128
  • Inregistrat: 21-June 04

Postat 22 September 2006 - 10:47 AM

A inceput sa se valureasca. Se insinueaza peste tot, pretutindeni. Schimba incadrarile. Schimba personajele, schimba geostrategiile. Marile Sisteme Informationale Prafuite se prabusesc. In valtoarea asta, personajele invechite nici nu mai sunt sunt importante. Nu au ce sa transmita acestei tulburatoare si aproximativ misterioase Next Generation. Importante sunt acum noile valori. Pentru unii, stranii, enigmatice, periculoase. In scena intra Fortele de Crestere. Inca timide, parca. Dar care intra in scena aducand un nou sistem de valori. Care e fundamentul acestui sistem? In ce fel va functiona sau va fiinta? In ce fel va schimba lumea Next Generation? O va schimba? Trebuie s-o schimbe? Trebuie sa fie insurgenta, ambitioasa, inovatoarea, libera si nemanipulabila? Vechile matrice de gandire o vor umbri aruncand-o in anonimat? Va face Next Generation o alta ISTORIE?
0

#2 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 22 September 2006 - 11:08 AM

Domnu', nu va suparati ca va intreb:
QUOTE=Bufnila,22 Sep 2006, 11:47 A inceput sa se valureasca.
CE?
Se insinueaza peste tot, pretutindeni. Schimba incadrarile.
CINE?

Schimba personajele, schimba geostrategiile.
Asta cu geostrategia e a lu' Base', nu copia cuvinte mari, ca te faci ca ei.

Marile Sisteme Informationale Prafuite se prabusesc.
Puteti sa-mi argumentati motivul pentru care folositi litere mari la inceputul acestor cuvinte?

In valtoarea asta, personajele invechite nici nu mai sunt sunt importante. Nu au ce sa transmita acestei tulburatoare si aproximativ misterioase Next Generation. Importante sunt acum noile valori. Pentru unii, stranii, enigmatice, periculoase.
In scena intra Fortele de Crestere.
Domnu' Bufnila, cu ce forte ne aburiti?

Inca timide, parca. Dar care intra in scena aducand un nou sistem de valori. Care e fundamentul acestui sistem? In ce fel va functiona sau va fiinta? In ce fel va schimba lumea Next Generation? O va schimba? Trebuie s-o schimbe? Trebuie sa fie insurgenta, ambitioasa, inovatoarea, libera si nemanipulabila?
asta cu 'insurgenta' o cam repetati; e rost de bataie?

Vechile matrice de gandire o vor umbri aruncand-o in anonimat? Va face Next Generation o alta ISTORIE?
Daca n-as fi suficient de plictisit de insinuarea posibilelor alternative la hrana cu OMG, as crede ca faceti reclama la JafOnline....pardon zapp.  Chiar, e vorba de partidu' lu Becali?
Tare as fi curios sa aflu cum arata visele Dumneavoastra!

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 22 September 2006 - 11:18 AM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu