Pista automodele on-road VRATA! Bulgaria!
Postat 11 September 2006 - 06:51 PM
Diesel power, la 11 Sep 2006, 12:40, a spus:
Buggy-man, la 11 Sep 2006, 12:01, a spus:
Cateva date tehnice: Lungime - 266 m; Latime - max. 4.5 m; 5 viraje pe dreapta; 2 viraje pe stanga; este un circuit de viteza.
Deci se poate.
Pai....
Cu spatiu si circutitul care ar trebui construit si la noi ce se mai aude....iar a intrat in "coma" cautarea?!?!?!
Felicitari pt Bulgaria, dar la Romania cum ramane???
bravo lor!
bun, vlado asta, si foarte bine orientat!
deci ne putem lua termice on-road, ca mergem la vrata, sa ne dam?
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 11 September 2006 - 07:20 PM
Inca odata scuze daca te-am ofensat nu asta mi-era intentia, sper doar sa fii si tu (probabil din nou sau a nu stiu cata oara) alaturi de noi si sa ne sprijini......
Cu respect Mircea.
Postat 11 September 2006 - 07:38 PM
Postat 11 September 2006 - 08:17 PM
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
Postat 11 September 2006 - 09:30 PM
Flickr - pozele mele
Postat 11 September 2006 - 09:34 PM
Savage4fun, la 11 Sep 2006, 20:17, a spus:
ba! chiar am vorbit/scris serios cind mi-am afirmat felicitarea pentru vlado! si chiar cred ca acum cea mai apropiata pista de on-road, la standard ridicat, e vrata, nu? deci, care e problema?
bafta si minuni!
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 11 September 2006 - 09:34 PM
Faur senior
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
Postat 11 September 2006 - 09:38 PM
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 11 September 2006 - 09:39 PM
Postat 12 September 2006 - 03:18 AM
Postat 12 September 2006 - 08:56 AM
Ca vrei sa stii anumite lucruri sau vrei sa-ti faci cunoscut punctul de vedere, daca ar conta, e una dar sa tot indesi cretinitati in subiecte clare si simple precum cel de fata e aberant. Pe toate le stii si nimic nu-ti scapa, asta doar la capitolul vorba, practic nu esti implicat in nimic, nu esti inscris la nici un club, nu participi la etape de campionat sau simple antrenamente, dar totusi critici si te roade pe tine ce face si ce nu face federatia sau un club sau o persoana. Sunt subiecte deschise pe tema pistei sau altele in legatura cu federatia, si totusi tu postezi aici...
@Pitts presupun ca de Federatia Bulgara de Modelism.
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
Postat 12 September 2006 - 10:19 AM
Pista a fost facuta de Federatia Bulgara de Automodelism, inclusiv un sediu nou cu ateliere si tot ce trebuie. Cred ca se vede si din poze, constructia din spatele pistei este dedicata acestor sporturi!
Deci, investitia a fost realizata din bani publici.
Din pacate nu Federatia Romana de Modelism este cea care vrea sa nu vrea sa faca, este vorba de ANS!
O asemenea investitie nu se poate face la nivel de federatie!
Domnu' Faur, noi umblam sa facem o pista privata pentru ca, se pare, este singura solutie viabila.
Mai mult, am facut tot ce am putut sa misc ceva la nivel de ANS pentru o investitie de genul asta.
Avem depus si un memoriu in acest sens la ANS si sper sa aiba oarece ecou!
Postat 12 September 2006 - 01:21 PM
Chiar ma intrebam cum suporta "locatarii" cladirilor din fundal zgomotele asociate activitatii pe pista........
Acum e crystal clear......
Iar faptul ca au federatie PE RAMURA DE SPORT, e si mai crystal clear......
Postat 13 September 2006 - 04:55 AM
-Daca federatia nu doreste sa se implice, demersurile se pot face in numele unei fundatii sau asociatii nonprofit. Vine 2007 si lucrurile se vor misca tot mai greu.
faur senior
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!