stiti vreo firma serioasa de unde pot cumpara suruburi certificate ca rezista la o anumita forta
m-ar interesa ceva in genu M6X20 sa aiba pragul de rupere la vreo 4450N pe portiunea filetata
vreo 100 de bucati cu posibilitatea de a mai lua
Pagina 1 din 1
suruburi ....
Postat 02 September 2006 - 09:02 PM
cand am zis 4450N ma refeream la forta de rupere longitudinala sau de forfecare(shear capability)
vreau ceva in genul asta 6-32NC "socket cap" screws. These alloy steel screws (black oxide coated) have a rated tensile strength of 180,000 lb/sq.in. The shear strength was conservatively taken to be 100,000 lb/sq.in. Actual testing confirmed the screw shear capability (at the threaded portion) exceeds 1000 lbs (4450 N) each.
vreau ceva in genul asta 6-32NC "socket cap" screws. These alloy steel screws (black oxide coated) have a rated tensile strength of 180,000 lb/sq.in. The shear strength was conservatively taken to be 100,000 lb/sq.in. Actual testing confirmed the screw shear capability (at the threaded portion) exceeds 1000 lbs (4450 N) each.
Postat 03 September 2006 - 09:56 AM
Skyspy, la 3 Sep 2006, 09:07, a spus:
Incearca la www.schachermayer.ro tre sa aiba.Se ocupa numai de asa ceva.
ca sa vad cataloagele tre sa imi fac un cont...ca sa imi fac un cont tre sa am/reprezint o firma :)
Postat 03 September 2006 - 10:31 AM
@Dexter -ca sa intri pe pagina de web si sa iei nr. de telefon nu-ti trebe nici o firma.Dupa care poti sa dai un telefon.Rezistenta surubului e trecuta de obicei pe capul
hexagonal.Incepe de pe la 6-8 si se termina pe la 14, daca nu ma insel.Dar sa nu te astepti sa fie ieftine.Am lucrat cu suruburi din alea negre calite de care zic americanii.Poa sa fie si 1-2€/buc. in functie de dimensiune.
hexagonal.Incepe de pe la 6-8 si se termina pe la 14, daca nu ma insel.Dar sa nu te astepti sa fie ieftine.Am lucrat cu suruburi din alea negre calite de care zic americanii.Poa sa fie si 1-2€/buc. in functie de dimensiune.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 10 September 2006 - 02:12 PM
Dexter-e, daca vrei iti pot pune la dispozitie o copie a catalogului Schachermayer. Il am din CEALALTA latura a activitatii mele si nu cred ca Fa. Schachermayer sa aibe ceva impotriva multiplicarii (trebuie sa ma uit pe el daca scrie ceva ce copyright). Daca il vrei sa-mi un MI
Salutare
Salutare
Arata acest topic
Pagina 1 din 1