vulcano2 de la alfa la omega
Postat 16 September 2006 - 08:09 PM
salut!
Felicitari pentru accesoriile cumparate!
Iti mai trebuie un regulator de turatie,un servo pentru carma,condesatori de deparazitare motor(in cazul in care nu are motorul).Motorul pe care l-ai cumparat are un ventilator incorporat pentru racire dar nu ar strica sa-i montezi o spirala in zona carbunilor pentru racire cu apa,avand in vedere ca il cuplezi pe direct!
Unele telecomenzi au in set si servomecanisme,in cazul asta nu trebuie sa mai cumperi alt servo.
Bafta!
Felicitari pentru accesoriile cumparate!
Iti mai trebuie un regulator de turatie,un servo pentru carma,condesatori de deparazitare motor(in cazul in care nu are motorul).Motorul pe care l-ai cumparat are un ventilator incorporat pentru racire dar nu ar strica sa-i montezi o spirala in zona carbunilor pentru racire cu apa,avand in vedere ca il cuplezi pe direct!
Unele telecomenzi au in set si servomecanisme,in cazul asta nu trebuie sa mai cumperi alt servo.
Bafta!
Postat 30 September 2006 - 10:25 PM
Ce tip de vopsea ai folosit totus? Si eu am imcepute niste navo din Forex, un material plastic cu elasticitate foarte buna si ma orientase-si spre o vopsea ce era dozata doar la tub despray.Fii amabil si raspunde-mi.Cu stima si iti multumesc anticipat.
Postat 01 October 2006 - 02:06 AM
in primul rand cabinele sunt facute din spuma poliuretanica, la ea am folosit vopsea spray in mai multe straturi. Din cate stiu pt plastic ai anumite vopseluri pe baza de alcool, singura problema cu plasticul este ca trebuie sa fie smirgheluit bine inainte de vopsire. In al doilea rand nu am nici cea mai mica idee de cum se comporta pe apa :D inca nu am pus-o pe apa, astept sa cumpar si celelalte piese si apoi am sa vad cum se comporta pe apa
Aceasta postare a fost editata de iulica_ff: 01 October 2006 - 02:08 AM