Modelism - RHC Forum: putin ajutor de la electronisti - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

putin ajutor de la electronisti

#1 Useril este offline   b38lea 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 408
  • Inregistrat: 29-June 05

Postat 29 August 2006 - 05:01 PM

Daca stie cineva despre microprocesorul ATTINY2313 sau unde sa caut
Cu stima
0

#2 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 29 August 2006 - 05:31 PM

ACUM au la Capodimonte 169 buc in capsula DIP20 si 1785 in capsula SOIC20 la preturile de 4,95 respectiv 4,34 ron - tva.
Trebuie sa comanzi minim 2 respectiv 3 bucati din astea, plus eventual si altceva astfel incit valoarea minima a comenzii sa fie de 20 ron.

Scuze, acum am vazut ca esti din Bucuresti (nu stiu de ce credeam ca esti de pe litoral <_< ), dar au si la Conex electronic pe str. Maica Domnului din ambele la pretul de 7,5 respectiv 7 ron. Iar pe strada aia sint multe magazine dintre care 2-3 cu preturi sigur mai mici ca excrocii de la Conex :huh:

Daca doar doreai un datashet, ti-as fi pus poza aia superba a lui Silviu66 (nu cu el! )

Aceasta postare a fost editata de navigator: 29 August 2006 - 05:39 PM

0

#3 Useril este offline   b38lea 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 29 August 2006 - 05:39 PM

pe cele de la Capodimonte le-am vazut dar au in coada 20SU respectiv 20PU si nu stiu ce inseamna schema pe care o am lucreaza cu un cristal de 16 Mhz
cu stima
0

#4 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 29 August 2006 - 05:41 PM

Pai n-ai vazut si pozele? PU e cel clasic in capsula DIP20 iar SU e cel SMD in capsula SOIC20.

Nu cred sa ai probleme sa pui cristal de 16MHz (am inteles la ce te gindeai cu acel 20).

Aceasta postare a fost editata de navigator: 29 August 2006 - 05:45 PM

0

#5 Useril este offline   b38lea 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 August 2006 - 11:07 AM

Si inca ceva acest procesor trebuie programat ? daca da cum se face ? si daca a mai lucrat cineva cu el /
Cu stima
0

#6 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 765
  • Inregistrat: 31-May 04

Postat 30 August 2006 - 12:21 PM

Pentru programarea lui iti trebuie un programator si un soft in care scrii programul, il verifici de erori, apoi generezi fisierul .hex pe care cu programatorul il pui in procesor. Nu stiu daca ATtiny asta al tau stie ISP (In System Programing) adica il programezi cu el lipit in montajul tau folosind niste pini anume prin care ii versi programul in el fara sa-l scoti efectiv din montaj si sa-l infigi in soclul programatorului pentru ca exista programatoare simple pentru procesoarele care stiu ISP.

Cam as sta treaba dar asta e 1% din ce trebuie facut ca sa mearga cu adevarat procesorul ala. Altfel nu valoreaza nimic.
0

#7 Useril este offline   wingless 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 14-November 04

Postat 30 August 2006 - 12:33 PM

Stie ISP am lucrat eu cu el.
Ce nu mi-a placut tensiunea maxima de iesire a pinilor I/O 4 volti la 10mA ... In rest e chiar ok Are o chestie misto: intrerupe daca unul din 8 pini isi schinba valoarea (portulB)
Yes there are two paths you can go by/But in the long run/There's still time to change the road you're on...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu