Pagina 1 din 1
intrebare
Postat 19 July 2006 - 09:59 AM
salut la toti. Vreau sa va cer sfatul intr-o problema: credeti ca se pot vinde machete facute profi pe dincolo? Ati vandut careva? Eu mai am putin si termin remorcherul american care a iesit super. As vrea sa-l marit, cum se procedeaza?
Graupner MC-24, 40Mhz, canal 61
Postat 20 July 2006 - 04:05 PM
Normal ca trebuie cont pe ebay, dar nu te costa nimic sa-l faci si chiar merita, ca apar destule ocazii bune.
Sunt curios sa vad pozele.
Sunt curios sa vad pozele.
Aceasta postare a fost editata de Kaboom: 20 July 2006 - 04:08 PM
<a href="http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic=8657" target="_blank">Remorcher cu aburi</a>
Postat 30 July 2006 - 11:48 AM
Sunt incepator si nu cred ca sunt cel mai in masura sa ma pronunt dar cred ca trebuiesc ajutati cei care vor sa-si vanda lucrarile .Tinand cont de faptul ca unii au resurse financiare destul de reduse si pentru procurarea materialelor necesare si a diferitelor scule trebuie sa recurga la astfel de metode .
Postat 19 August 2006 - 01:36 PM
Asta da pret de macheta. :) ;)
Fisiere atasate
-
Baltimore_Clipper_Harvey.htm (7.35K)
Number of downloads: 185
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 19 August 2006 - 03:39 PM
as vrea si eu sa vad ce ai realizat...
A si scuze ca te dezamagesc cu ebay ... iti tre cont ... adica card ...:lol: adica paypal adica NO ROMANIA ... asa ca ... treaba cu ebay cade ... :rolleyes: si eu as fi interesat sa vand ceva ...
A si scuze ca te dezamagesc cu ebay ... iti tre cont ... adica card ...:lol: adica paypal adica NO ROMANIA ... asa ca ... treaba cu ebay cade ... :rolleyes: si eu as fi interesat sa vand ceva ...
Pasiunea conteaza ... !!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1