Sal at all
Am gasit o pagina de web unde un tip converteste planuri de modele de pe hirtie sau digitalizate in date DXF compatibile cu o freza CNC.Si cere pentru fiecare piesa
din plan convertita cam 1€.Avind in vedere ca un plan de aeromodel construit clasic are in jur de 30-40 de piese convertirea ar costa cam tot atit in euro.Vreau sa stiu daca merita banii sau se poate face de exemplu in Romania mai ieftin.
Tipu`a iesit la pensie si se pare ca vrea sa mai rotunjeasca ceva la ea.Foloseste un soft industrial de convertire cica care nu s-ar mai gasi de cumparat dar el a salvat
unul (citeste l-a piraterizat :D ) si pentru care are o licenta.
Convertirea are loc in urmatoarele etape: scanare,digitalizare,vectorizare conturului digitalizat si convertirea in format DXF sau DIN ISO.
Pagina 1 din 1
Intrebare
Postat 10 August 2006 - 08:50 PM
Sigur se poate mai ieftin... :(
Singura conditie ar fi ca planurile sa nu fie totusi pe ozalit, si sa aiba un contrast cit de cit acceptabil.
Singura conditie ar fi ca planurile sa nu fie totusi pe ozalit, si sa aiba un contrast cit de cit acceptabil.
Postat 10 August 2006 - 09:58 PM
Atunci e bine.Va am in vedere pe viitor.
Stima
@Dragut -ce inseamna ozalit blue printu cum zic americanii sau heliograf cum zicem noi?
Stima
@Dragut -ce inseamna ozalit blue printu cum zic americanii sau heliograf cum zicem noi?
Aceasta postare a fost editata de Skyspy: 10 August 2006 - 10:00 PM
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 13 August 2006 - 08:41 AM
Skyspy, la 10 Aug 2006, 21:58, a spus:
Atunci e bine.Va am in vedere pe viitor.
Stima
Stima
bunicul copiatorului de azi! B)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1