Am gasit asa ceva: http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...?&I=LXAN64&P=ML
Vad ca este pt. aviatia. Cum functioenaza acest ulei ? Trebuie sa ajunga cumva pe Header/Manifold ? sau in alte conditii ? Poate stie cineva ;) Vreau sa folosesc pt. un automodel...
Pagina 1 din 1
Sa fie FUM :) Cum facem fum :P pt. spectacol...
Postat 14 August 2006 - 02:48 PM
Uleiul este trimis cu o pompa electrica in toba de esapament.
Se foloseste cu precadere la aeromodele!
La auto, in afara de faptul ca o sa faca o ceatza deasa si inecacioasa de nu o sa mai poti sa vezi modelul sau/si proprii bocanci, nu vad ce utilitate ar avea...
Se foloseste cu precadere la aeromodele!
La auto, in afara de faptul ca o sa faca o ceatza deasa si inecacioasa de nu o sa mai poti sa vezi modelul sau/si proprii bocanci, nu vad ce utilitate ar avea...
Orice pas inainte e un shut in fund!
Postat 15 August 2006 - 07:18 AM
Pe vremuri, unele cluburi n'aveau ricin, si bagau ulei de masina in carburant (se intimpla sa n'aiba aia, aia ...). Nu mergeau asa bine moroarele, da lasau o dira de fum...
Un adaos de ulei ieftin, care sa participe la ardere, rezolva elegant problema.
Postat 15 August 2006 - 07:47 AM
vlad1, la 15 Aug 2006, 08:18, a spus:
Pe vremuri, unele cluburi n'aveau ricin, si bagau ulei de masina in carburant (se intimpla sa n'aiba aia, aia ...). Nu mergeau asa bine moroarele, da lasau o dira de fum...
nu rezolva nimic...uleiul mineral nu se amesteca cu metanolul (scindeaza)...iar cel sintetic nu scoate fum!
Discutii aici
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 15 August 2006 - 07:50 AM
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 15 August 2006 - 08:29 AM
vlad1, la 15 Aug 2006, 07:18, a spus:
Daca vrei tromba de fum "profi" pt. aeromodel, musai tre instalat un "smoke system" cu rezervor de ulei separat si cu o pompa electrica ce alimenteaza esapamentul cu ulei.
Uleiul, este de fapt... mai multe. Sunt tot soiul de retzete de combinatii de uleiuri. Majoritatea pe baza de ulei de parafina.
Si uleiul de fum nu are nici o legatura cu ungerea motorului.
Daca dati un serci pe gugle dupe "smoke system", se gaseste o gramada de informatie.
Se gaseste sistem fumigen si fara ulei, pt. zburatoare electrice.
Se poate pune si pe masinute, etc...
Hai sictir!
Orice pas inainte e un shut in fund!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1