Pagina 1 din 1
Campionatul National al Bulgariei! 1/10 IC & 1/8 IC Track!
Postat 31 July 2006 - 10:42 AM
In perioada 29 - 30 iulie 2006 a avut loc Campionatul National de Automodele al Bulgariei, la clasele 1/10 IC si 1/8 IC Track!
Concursul s-a desfasurat in orasul Mezdra la aproximativ 450 Km de Bucuresti.
Din Romania au participat 3 piloti la 1/8 IC Track: Mutu Gabriel, Parloaga Ionut si Apostol Mihai.
Concursul s-a desfasurat in conditii excelente si in conformitate cu regulamentul EFRA. Si de aceasta data Vlado a demonstrat ca se poate!
La 1/8 au participat 18 piloti, 15 din Bulgaria si 3 din Romania.
Echipa noastra a reusit si de aceasta data sa obtina rezultate foarte bune, avand un pilot calificat in "pole position" (Gabriel MUTU) si inca un pilot pe pozitia a treia in calificari (Ionut PARLOAGA).
Astfel, finala a avut la start 2 piloti romani!
Din pacate strategia pe care am aplicat-o s-a dovedit nu tocmai buna, in sensul ca, datorita faptului ca finala a avut 45 de minute am decis sa schimbam cauciucurile in timpul cursei. Este extrem de dificil sa faci aceasta operatiune in conditii de concurs!
Dupa 20 de minute de concurs ocupam prima pozitie cu 3 tururi fata pilotul situat pe a doua pozitie. Dupa schimbul de cauciucuri am reintrat in cursa cu un handicap de 6 tururi fata de el, adica am piedut mai bine de 1 minut cu aceasta operatiune.
Pana la finalul cursei am reusit sa recuperez un singur tur, in final clasandu-ma pe pozitia secunda la 2 tururi diferenta de acesta.
Din pacate Ionut a fost obligat sa abandoneze cursa dupa aprox. 20 de minute datorita unei defectiuni tehnice clasandu-se in final pe pozitia a sasea.
Mihai Apostol, care, atentie, este la primul concurs international la care participa, a reusit sa obtina locul 4 din semifinala A!
Mihaita felicitari! Ai pilotat excelent, ai potential si cu siguranta vei otine rezultate din ce in ce mai bune.
Iata si rezultatele finale:
1. Damian PETROV - 195 Laps
2. Gabriel MUTU - 193 Laps
3. Jani ZHELYAZKOV - 177 Laps
4. Markar OVANEZOV - 158 Laps
5. Borislav TRANCHEV - 120 Laps
6. Ionut Parloaga - 102 Laps
7. Emil KOSTADINOV - 81 Laps
8. Petar GERGOV - DNS
.....cat de curand si poze
;)
Concursul s-a desfasurat in orasul Mezdra la aproximativ 450 Km de Bucuresti.
Din Romania au participat 3 piloti la 1/8 IC Track: Mutu Gabriel, Parloaga Ionut si Apostol Mihai.
Concursul s-a desfasurat in conditii excelente si in conformitate cu regulamentul EFRA. Si de aceasta data Vlado a demonstrat ca se poate!
La 1/8 au participat 18 piloti, 15 din Bulgaria si 3 din Romania.
Echipa noastra a reusit si de aceasta data sa obtina rezultate foarte bune, avand un pilot calificat in "pole position" (Gabriel MUTU) si inca un pilot pe pozitia a treia in calificari (Ionut PARLOAGA).
Astfel, finala a avut la start 2 piloti romani!
Din pacate strategia pe care am aplicat-o s-a dovedit nu tocmai buna, in sensul ca, datorita faptului ca finala a avut 45 de minute am decis sa schimbam cauciucurile in timpul cursei. Este extrem de dificil sa faci aceasta operatiune in conditii de concurs!
Dupa 20 de minute de concurs ocupam prima pozitie cu 3 tururi fata pilotul situat pe a doua pozitie. Dupa schimbul de cauciucuri am reintrat in cursa cu un handicap de 6 tururi fata de el, adica am piedut mai bine de 1 minut cu aceasta operatiune.
Pana la finalul cursei am reusit sa recuperez un singur tur, in final clasandu-ma pe pozitia secunda la 2 tururi diferenta de acesta.
Din pacate Ionut a fost obligat sa abandoneze cursa dupa aprox. 20 de minute datorita unei defectiuni tehnice clasandu-se in final pe pozitia a sasea.
Mihai Apostol, care, atentie, este la primul concurs international la care participa, a reusit sa obtina locul 4 din semifinala A!
Mihaita felicitari! Ai pilotat excelent, ai potential si cu siguranta vei otine rezultate din ce in ce mai bune.
Iata si rezultatele finale:
1. Damian PETROV - 195 Laps
2. Gabriel MUTU - 193 Laps
3. Jani ZHELYAZKOV - 177 Laps
4. Markar OVANEZOV - 158 Laps
5. Borislav TRANCHEV - 120 Laps
6. Ionut Parloaga - 102 Laps
7. Emil KOSTADINOV - 81 Laps
8. Petar GERGOV - DNS
.....cat de curand si poze
;)
RHCForum - Webmaster
Postat 31 July 2006 - 11:31 AM
1. Gabriel MUTU - SERPENT 960, motor RB CONCEPT C5 Car 7 Ports, servo SANWA ERG-VRX 0.07 sec., RC FUTABA 3PK - PCM;
2. Ionut PARLOAGA - SERPENT Veteq, motor RB CONCEPT C5 Car 7 Ports, servo ?, RC Graupner - PCM;
3. Mihai APOSTOL - SERPENT 960, motor MEGA ZX-21 RACE, serrvo SANWA ERG-VRX 0.07 sec., RC Graupner - PPM.
2. Ionut PARLOAGA - SERPENT Veteq, motor RB CONCEPT C5 Car 7 Ports, servo ?, RC Graupner - PCM;
3. Mihai APOSTOL - SERPENT 960, motor MEGA ZX-21 RACE, serrvo SANWA ERG-VRX 0.07 sec., RC Graupner - PPM.
RHCForum - Webmaster
Postat 02 August 2006 - 12:45 AM
Hi to all racers visit our event here is the race results http://www.hobbydick.com/Eventsc.htm
And some more pic. http://www.modelisti...opic.php?t=1086
Gabi I hope C U @ the Off Road race on 12-13 August
And some more pic. http://www.modelisti...opic.php?t=1086
Gabi I hope C U @ the Off Road race on 12-13 August
Aceasta postare a fost editata de mmario777: 02 August 2006 - 12:53 AM
Postat 02 August 2006 - 10:11 AM
Hi mmario77 and welcome to our virtual community!
I am glad to see you again and thanks for the information.
CU on 12 august
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
I am glad to see you again and thanks for the information.
CU on 12 august
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
RHCForum - Webmaster
Arata acest topic
Pagina 1 din 1