Va foarte multumesc!
Pagina 1 din 1
AquaCraft Hammer Electric Despre motor
Postat 28 July 2006 - 03:21 PM
Salut...Mi-am luat un AquaCraft Hammer electric cu motor de 550, zic ei pe site. In electric nu prea ma pricep...de abia am inceput sa mesteresc la termice cate ceva... Vreau si eu un sfat despre cum se poate, daca se poate, pune un motor mai mare pe aceasta barca si cu ce acumulatori ar merge.
Va foarte multumesc!
Va foarte multumesc!
Mitsubishi Lancer Evo7
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
Mugen MBX5T Prospec - axial .28 (Axe Rossi Mamba) ; radio Futaba 3PL ; servo HiTec
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
Mugen MBX5T Prospec - axial .28 (Axe Rossi Mamba) ; radio Futaba 3PL ; servo HiTec
Postat 28 July 2006 - 09:47 PM
Poti da mai multe detalii? Un site unde as putea vedea... Cred ca pe langa mine or mai fi si altii interesati... :)
Mitsubishi Lancer Evo7
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
Postat 29 July 2006 - 03:54 PM
Salut,
ideea cu motorul brushless este Ok, daca cauti mai mult pe forum, vei gasi un subiect despre navomodele electrice de viteza, acolo vei vedea ce motor a folosit Sorini la un Phantom, cat si rezultatele acestei modificari. Nu stiu daca am voie sa-ti pun adresa aici.
Bafta
ideea cu motorul brushless este Ok, daca cauti mai mult pe forum, vei gasi un subiect despre navomodele electrice de viteza, acolo vei vedea ce motor a folosit Sorini la un Phantom, cat si rezultatele acestei modificari. Nu stiu daca am voie sa-ti pun adresa aici.
Bafta
Arata acest topic
Pagina 1 din 1