Pagina 1 din 1
Vrie
Postat 27 July 2006 - 10:05 PM
Salut. Am si eu un model Fuego echipat cu un motor de 2.5cc. Problema este ca acesta intra in vrie dupa ce il las in picaj 10 metri si apoi dau comanda profundorului in zero. Modelul se da peste cap si parca se intoarce din carma intr-o parte fara ca eu sa dau aceasta comanda.
Coboara in vrie vreo 20-25 de metri dupa ce ii dau motorul in relanti, celelalte comenzi in zero si numai astfel pot sa il redresez. Ultima data nu am mai putut sa il redresez si s-a lovit la ampenajul orizontal si la aripa. Ce verificare ar trebui sa fac incat sa nu mai intre asa usor in vrie?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Coboara in vrie vreo 20-25 de metri dupa ce ii dau motorul in relanti, celelalte comenzi in zero si numai astfel pot sa il redresez. Ultima data nu am mai putut sa il redresez si s-a lovit la ampenajul orizontal si la aripa. Ce verificare ar trebui sa fac incat sa nu mai intre asa usor in vrie?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
in dotare: Funtana X50
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
Postat 27 July 2006 - 10:37 PM
pgl_aero, la 27 Jul 2006, 22:05, a spus:
Salut. Am si eu un model Fuego echipat cu un motor de 2.5cc. Problema este ca acesta intra in vrie dupa ce il las in picaj 10 metri si apoi dau comanda profundorului in zero.
dar de ce faci picaje cu el? e trainer nu acrobat...
Postat 27 July 2006 - 10:40 PM
Nu fac picaje. Atunci eu vreau sa il cobor si las mansa in jos unpic.
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
Postat 28 July 2006 - 07:41 AM
CG prea in spate, fuselaj prea scurt, unghiu de attac prea mare la aripa, model prea greu, profil prea rapid. Cele Fuego care am vazut zburind nu sint trainere ci rachete...si sint bine pentru avansati. Varianta lui mai mare zboare de 10 ori mai bine.
Aceasta postare a fost editata de wabo1: 28 July 2006 - 09:07 AM
Walter Born
rhc@born.ro
rhc@born.ro
Postat 28 July 2006 - 08:55 AM
wabo1, la 28 Jul 2006, 07:41, a spus:
Cd prea in spate, fuselaj prea scurt, unghiu de attac prea mare la aripa, model prea greu, profil prea rapid. Cele Fuego care am vazut zburind nu sint trainere ci rachete...si sint bine pentru avansati. Varianta lui mai mare zboare de 10 ori mai bine.
Nu l-ai vazut pe al meu... Mi s-a parut cam subtire cu 2.5 si am pus 4.2 combat cu rezonator... ala era racheta.
CG prea in spate asa la prima vedere... dar daca zica ca incepe sa se insurubeze cand impingi de mansa trebuie vazut ce se intampla acolo. Poate e comanda prea mare pe impins.. ... si poate si pe tras , ai zis ca atunci cand il redresezi... se da peste cap.. Trebuie sa il vada cineva ca nu inteleg prea mult.
Al meu era docil venea la aterizare incet incet si facea cam tot ce poate sa faca un trainer.
DT
Postat 28 July 2006 - 10:58 AM
Da ZOD, dar totusi e trainer...nu tre sa faci picaj cu el!!!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 28 July 2006 - 11:49 AM
Eu nu fac picaje cu el, numai il inclinam oleaca ca sa il mai cobor la aterizare.
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
Arata acest topic