Modelism - RHC Forum: VADEMECUM - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

VADEMECUM termeni specifici: descriere,explicatii

#1 Useril este offline   Cataero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 325
  • Inregistrat: 14-September 06

Postat 16 September 2006 - 09:08 AM

Salut tuturor! Avansatilor si incepatorilor deopotriva. Eu fac parte din a doua categorie ( deocamdata). Primele impresii rezultate din contactul ( incipient ) cu acest subiect, m-au condus la urmatoarele concluzii:
a. Numarul pasionatilor de elicoptere este relativ redus ( in Romania )
b. Lipsa acuta de documentatii si indrumare
c. Interesul in crestere fata de aeromodelism, in general, si elicoptere in special.
De aceea ar trebui sa fim uniti si atenti la nevoile celorlati. De fapt acesta este si rolul principal al acestui forum: acordarea de suport. Ca incepator simt nevoia acuta de explicatii si comentarii a diferitor termeni, sisteme sau caracteristici. De aceea initiez acest subiect unde se face apel in primul rand la experienta si bunavointa avansatilor de a raspunde la rugamintile si cererilor de ajutor formulate de incepatori. Haideti sa facem un efort de memorie si sa ne amintim cum a fost inceputul fiecaruia !
Voi incepe cu a pune in discutie doua caracteristici pe care nu le-am gasit explicate foarte clar:

1?. ref. ESC : with Governor mode
2?. ref. Gyro : Head-Lock, Dual Rate

Nota: Va rog ca pe parcursul delurarii acestui subiect sa tineti cont de urmatoarele reguli:
a) termenii pusi in discutie sa fie numerotati cu continuitate avind in vedere intotdeauna numarul termenului anterior. Intrebarea va fi numerotata cu " urmat de semnul intrebarii"( ex: 5? ) iar explicatia sau comentariul venit sa faca referire strict la acel "numar urmat de semnul exclamarii"( ex: 5!).
:wub: se va incepe cu la ce sistem face referire intrebarea/raspunsul ( ex: 9? ref. pas colectiv: .......... ). Acest lucru va face facila cautarea unui termen si a raspunsurilor aferente acestuia.
Va multumesc anticipat!
0

#2 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 16 September 2006 - 10:28 AM

@CatalinB
Tu fiind in Bucuresti ai un mare avantaj.... il ai pe charly linga tine iar omul e doxa in heli, si in plus mai e dispus sa si ajute ....
Gasesti pe undeva numarul lui de telefon! Foloseste-l si apeleaza la el cu cea mai mare incredere!
Teoria e una dar practica in heli e CU TOTUL ALTCEVA!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu