Modelism - RHC Forum: Incarcare acumulatori Ni-Cd - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Incarcare acumulatori Ni-Cd

#1 Useril este offline   elicris 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 20-March 06

Postat 16 July 2006 - 05:02 PM

Un acumulator de 1300ma se incarca standard cu 130ma timp de 14-16 ore si rapid cu 260ma timp de 7-8 ore.Si in cazul incarcarii rapide si cel standard,dupa finalizarea incarcarii acumulatorul nu se incalzeste.Care incarcare ofera autonomie mai mare?Cea rapida deterioreaza acumulatorul mai repede?Acumulatorul este Sanyo Cadnica de 7,2 v/1300ma.
0

#2 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 17 July 2006 - 10:20 AM

daca ai un incarcator controlat de un computer dupa ce ai folosit packul ii dai o descarcare urmata de o incarcare cu 2C sau si mai mult(am vazut astfel de cicluri si packu nu are nici pe dreq)
la packurile NiCd cel mai inportant este sa fie complet descarcate inainte de o noua incarcare pentru ca altfel apare efectul de memorie si packul nu se mai incarca cat trebuie
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#3 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 17 July 2006 - 11:06 AM

Io incarc pacul meu de 1200 sanyo (10 celule 2/3 sc) Ni-Cd cu 3C si se incalzeste un pic. Luci are la fel si incarca si la 6-7C fara probleme. E dezbatuta problema mult pe forum cauta si tu. Ideea e ca atata timp cat pacul nu se incalzeste foarte tare nu e nici o problema.
Vezi si la vademecum ca e o bucata numai despre acumulatori http://www.rhc.ro/vademecum/vademecum.php?r=12&n=3.2&
DT
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu