habar nu am, daca e bine unde vreau sa postez anuntul...nu ma pricep prea bine.pe scurt...sunt stabilita in germania de putina vremre si intamplator, am aflat de la niste romani stabiliti aici de multa vreme ,ca in germania se cauta 30 de ingineri, cu ,sau fara experienta care au terminat ,mai demult, sau doar ce au terminat ,in urmatoarele domenii:constructia de avioane.electronica si constructia de de automobile de mica dimensiune&masini mici&.acesti romani m-au rugat, sa postez un anunt pe site-urile facultatilor de profil poate se gasesc ceva doritori.conditiile ar fi: cunoscatori ai limbii engleze ,urmand apoi ,sa fac aici cursuri intensive de limba germana.salariul in primul, an am inteles ca este de 2500-3000 de euro, urmnad ca apo,i sa se ridice undeva la 5000 de euro.firmele la care se lucreaza sunt concerne.prea multe detalii nu stiu, in cazul in care sunt doritori se va lua legatura cu avocatul acestor firme.daca sunt oameni ineresati, adresa mea de email este sorina_amalia@.com/.dac aveti cunostinte care sunt interesate la fel.o sa mai incerc sa fac rost de numere de telefon de la facultatile de profil pt a da anuntul si acolo.e pacat sa nu ajutam romanii.ei nu au prea multi ingineri.
Pagina 1 din 1
pt cei interesati loc de munca in germania
Arata acest topic
Pagina 1 din 1