Remorcher cu aburi fost St. Canute
#429 Guest_Kaboom_*
Postat 16 March 2008 - 01:19 PM
Dupa un experiment nereusit am rezolvat si problema lipirii nervurilor de lemn pe coca data cu epoxi.
In poza vedeti baghetele de nuc, udate si apoi lasate la uscat prinse pe forma cocii ca sa se curbeze inainte de a fi lipite.
In poza vedeti baghetele de nuc, udate si apoi lasate la uscat prinse pe forma cocii ca sa se curbeze inainte de a fi lipite.
Imagini atasate
#430 Guest_Kaboom_*
Postat 16 March 2008 - 01:22 PM
Pima data am incercat sa lipesc, la sfatul cuiva, cu epoxi de 5 minute. Din pacate n-a tinut. Cum am scos carligele de prindere ,bagheta s-a desfacut singura.
Altcineva m-a sfatuit sa iau cianoacrilat (superglue) din cel mai gros. Cu el s-a lipit perfect.
Altcineva m-a sfatuit sa iau cianoacrilat (superglue) din cel mai gros. Cu el s-a lipit perfect.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Kaboom: 16 March 2008 - 01:35 PM
#444 Guest_Kaboom_*
Postat 06 April 2008 - 10:53 PM
Dupa o pauza cam lunga am reluat lucrul la carlig. Asa arata cateva piese componente. Toate sunt taiate din profile de alama. Placuta n-am mai folosit-o si nici cilindrul. Schimbare de plan pe parcurs :D
In locul placutei am folosit ca baza o bucata din bara din care am decupat si carligul.
In locul placutei am folosit ca baza o bucata din bara din care am decupat si carligul.
Imagini atasate
Postat 06 April 2008 - 11:12 PM
Impecabil!
Gaura in carlig este pentru siguranta de asigurare a cablului de remorca?
#449 Guest_Kaboom_*
Postat 06 April 2008 - 11:14 PM
LDH, la 6 Apr 2008, 23:12, a spus:
Impecabil!
Mersi!
Da asa ma gandeam. Desi n-am facut-o inca si nu stiu exact cum trebuie sa arate.
Aceasta postare a fost editata de Kaboom: 06 April 2008 - 11:28 PM

Ajutor

Raspuns nou
Citare Multipla