Pagina 1 din 1
finali regulator de turatie unde pot gasi ceva similar???
Postat 14 June 2006 - 09:50 AM
unde se pot gasi finali pt regulatoare de turatzie, sau ceva echivalent? au fost trei unul s-a ars l-am scos din circuit si acum functioneaza regulatorul dar foarte probabil se vor arde si ceilalti fiind suprasolicitatzi, oricum tre sa mai gasesc unul macar pt frana. Are cineva idee ce pot pune in loc si de unde pot lua?
Postat 14 June 2006 - 02:29 PM
poti utiliza si finali mai puternici, dar mai putini ca numar de ex IRL2203N sau Irfz48 dar doar daca cei vechi sunt asemanatori

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 14 June 2006 - 11:09 PM
Nu am cunostinte foarte multe despre finali MOS, dar la ambele regulatoare (GWS ICS600 si ROBBE 840 pe care le am sunt aceias finali. Capsula este tip circuit integrat cu 8 picioruse, sunt unite prin lipitura pe cablaj 4 picioare, (toate dupa o parte) iar pe cealalta parte doar 3 legate intre ele si unul separat probabil pt comanda. Cei recomandati mai sus par a fi in capsula de tranzistor cu 3 picioare, m-ar interesa sa gasesc ceva similar celor originali, sa pot mota radiatorul si sa incapa in avion.
Postat 01 July 2006 - 06:09 PM
xorg, la 1 Jul 2006, 11:07, a spus:
Daca ai ramas cu ei poate mii vinzi mie.
I-am lipit pe placa.
Cand o mai trece caldura (a se citi lenea :D ), poate mai bijuteresc un pic la el.
Inceraca totusi la Capodimonte. Poate acum au pe stoc
Aceasta postare a fost editata de znecula: 01 July 2006 - 06:09 PM
Postat 02 July 2006 - 08:59 AM
@xorg.
Ciudat. Ia da tu AICI si baga la cautare SI44 sau IRL, IRF. O sa apara o gramada, cu limita de stoc. Trebuiesc doar alese, N-channel, P-channel, curent, tensiune peste 36V. Si comandati. Daca nu ai cont la ei spune asa si se va gasi cineva care sa le ia pentru tine.
Cu aceia de 1A cred ca vrei sa faci bricheta, asta e singurul rezultat la montarea pe un regulator de turatie. Flacara.
Costel
Spre deosebire de alte locuri, la aplicatia asta CONTEAZA enorm modelul!
Ciudat. Ia da tu AICI si baga la cautare SI44 sau IRL, IRF. O sa apara o gramada, cu limita de stoc. Trebuiesc doar alese, N-channel, P-channel, curent, tensiune peste 36V. Si comandati. Daca nu ai cont la ei spune asa si se va gasi cineva care sa le ia pentru tine.
Cu aceia de 1A cred ca vrei sa faci bricheta, asta e singurul rezultat la montarea pe un regulator de turatie. Flacara.
Costel
Citeaza
imi pare inutil sa mai emit si pretenti asupra modelului,
Spre deosebire de alte locuri, la aplicatia asta CONTEAZA enorm modelul!
Aceasta postare a fost editata de pavcostel: 02 July 2006 - 09:05 AM
35 MHz, canal 60,62,78.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1