Modelism - RHC Forum: off road, sarituri si alte distractii de genul - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

off road, sarituri si alte distractii de genul

#1 Useril este offline   tiulian 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 05-May 09

Postat 19 April 2011 - 07:32 PM

Salutare
Am tot cautat dar nuprea am gasit decat ceva ici ceva colo si am zis ca un topic de genul ar fi OK.

La capitolul RC am vreo 3 masinute dintre care 2 monster trucks pt off road si mi se pare super sa poti merge pe oriunde si sa SARI.
Problema este ca din cate am cautat eu, ce-i drept nu f mult din lipsa de timp, nuprea am gasit locuri unde sa te poti da si sa fie bine din toate punctele de vedere (sa nu deranjezi lumea ...). Am gasit niste trambuline pt biciclete si skate-uri prin parcuri, dar sunt nasoale ca sigur rupi ceva foarte repede (la a treia saritura am rupt toata suspensia pe partea dreapta la un E-Savage), mai este un circuit prin pipera dar e subtire si inghesuit iar imprejurimile pline de iarba mare. Am mai gasit, si e super OK, circuitul pt motociclism de la Ciolpani, unde daca nu se intampla nimic ne putem da si noi. In rest nimic interesant.
Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca in principiu am fost singur de fiecare data.

Prin urmare daca stie cineva un loc bun de sarit si mers off road poate ne impartaseste si noua locaita si poate ne strangem mai multi ca e mai distractiv la gramada.

Acuma daca e prea dur nu e nici o problema ca se mai rupe ceva ca asta e tot fun-ul.
HPI Savage XL
HPI E-Firestorm 10T - Mai tre vreo 300 de pack-uri si ma declar multumit de el :)
0

#2 Useril este offline   daniel_hnatec 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 698
  • Inregistrat: 09-August 09

Postat 19 April 2011 - 07:44 PM

Salut, la pista de off road de la Palat or sa fie si rampe, acolo poti sa sari...si in anumite conditii de siguranta. In plus in week-end se mai strang alti pasionati, deci nu ai sa fii singur
Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea

Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
0

#3 Useril este offline   tiulian 

• Incepator
  • PipPip

Postat 20 April 2011 - 03:36 PM

Merci.
Știam de pista de la Palat, dar ultima data când am trecut pe acolo (cam de mult ce-i drept) nu mi s-a părut f potrivită pt ce vroiam eu (mai ales cu Savage XL). O sa trec in weekend si poate vorbesc si cu cei care administrează sa vad cum Facem de niște rampe, funcție de loc.
HPI Savage XL
HPI E-Firestorm 10T - Mai tre vreo 300 de pack-uri si ma declar multumit de el :)
0

#4 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 706
  • Inregistrat: 03-November 06

Postat 20 April 2011 - 04:24 PM

Mai eu ma dau in IOR(Titan) unde sunt 2 munti de pamant, in copilarie eu ma dadeam cu sania acolo.Si acum sunt la fel de mari si de frumosi :blush:.Se construieste ceva pe unul din ei dar din cate am vazut la cum avanseaza ma voi da linistit pe acolo, cel putin unul din damburi ala mai mic nu i-au facut absolut nimic.Cel mare e ptr hill climb sau crawler pe partea cea mai abrupta, iar cel mic e perfect ptr sarituri.Mai exista inca un munte mare pe insula care si ala e fain.Ce este adevarat e bine sa vii ori intr-o zi din saptamana sau de dimineata sambata si duminica ptr ca e clar daca apari acolo cu masinile se strang toti pe langa tine si oricat le-ai explica parintiilor ca alea sunt periculoase si nu sunt jucarii din Auchan(am avut cazuri in care m-au intrebat daca in Auchan exista asa ceva :lol:))...lasa copii fara nici o problema sa alerge pe langa tine si mai bine esti precaut.
Favourite racing class:
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy

CSTA Bucuresti

“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
0

#5 Useril este offline   tiulian 

• Incepator
  • PipPip

Postat 20 April 2011 - 05:00 PM

Vezi postareaAlfa, la 20 April 2011 - 04:24 PM, a spus:

Mai eu ma dau in IOR(Titan) unde sunt 2 munti de pamant, in copilarie eu ma dadeam cu sania acolo.Si acum sunt la fel de mari si de frumosi :).Se construieste ceva pe unul din ei dar din cate am vazut la cum avanseaza ma voi da linistit pe acolo, cel putin unul din damburi ala mai mic nu i-au facut absolut nimic.Cel mare e ptr hill climb sau crawler pe partea cea mai abrupta, iar cel mic e perfect ptr sarituri.Mai exista inca un munte mare pe insula care si ala e fain.Ce este adevarat e bine sa vii ori intr-o zi din saptamana sau de dimineata sambata si duminica ptr ca e clar daca apari acolo cu masinile se strang toti pe langa tine si oricat le-ai explica parintiilor ca alea sunt periculoase si nu sunt jucarii din Auchan(am avut cazuri in care m-au intrebat daca in Auchan exista asa ceva :)))...lasa copii fara nici o problema sa alerge pe langa tine si mai bine esti precaut.

Multam

Hai ca usor usor se strang niste locsoare. Eu unul tre sa-mi fac timp sa vad ce e intr-o zona mare si goala "relattiv ingradita" de pe langa sediul central Mobexpert.
Daca nu-ti cer prea mult poti sa faci o poza de pe google-maps si sa incercuiesti locul ?
HPI Savage XL
0

#6 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 April 2011 - 05:19 PM

Uite aici! Bine sunt mai multe locuri prin IOR..dar asta imi place cel mai mult!

http://maps.google.c...e=UTF8&t=h&z=18

Mai e dealul de la politehnica-energetica unde ne mai strangem si ne dam acolo ...e si un topic!
Favourite racing class:

CSTA Bucuresti

― Mario Andretti
0

#7 Useril este offline   Lev 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 187
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 21 April 2011 - 08:39 AM

Apropo, "cat duce statia?", dar "cat prinde asta frate?", cat costa, de unde ai luat-o. Vino cu ea putin sa ma uit, stai sa-i fac o poza, ia uite frate are ventilator, e pe benzina? E pe baterii? Ia uite ce telecomanda, are si ecran, iti arata aici cat prinde? Dar ce fac toate butoanele astea? Dar ia da-i putin blana sa vad cum se duce...
Daca iti place sa fii in centrul atentiei du-te prin parcuri, eu nu mai merg ca imi vine sa imi bag masinuta in... ghiozdan B)
0

#8 Useril este offline   Florin1up 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 132
  • Inregistrat: 09-November 10
  • Interests:Automodelism, electronica

Postat 21 April 2011 - 08:45 AM

daca ai electrica: asta e pe benzina, nu?
daca ai nitro: asta e electrica? B))
Si in poli ar mai fi dealul de la automatica, sau o rampa in fata bisericii (Sf. cinci :D)
Traxxas Summit 1:10 & Stampede 1:10
0

#9 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 23 April 2011 - 04:02 PM

Vezi postareatiulian, la 19 April 2011 - 07:32 PM, a spus:

Salutare

Pai nici nu o sa primesti multe raspunsuri, intrucat 90% din cei care au un automodel de offroad, nu procedeaza ca tine... adica normal, ci pun autmodelele sa ruleze pe asfalt... si asta nu ar fi problema daca nu ar face-o cu rotile de offroad.
Asa ca sunt slabe sanse sa iesi in gasca la un destruction derby sau macar la un bashing de fun. Ca, de, trebuiesc piese dupa.

Bafta.
0

#10 Useril este offline   tiulian 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 April 2011 - 05:10 PM

Vezi postareaDiesel, la 23 April 2011 - 04:02 PM, a spus:

Pai nici nu o sa primesti multe raspunsuri, intrucat 90% din cei care au un automodel de offroad, nu procedeaza ca tine... adica normal, ci pun autmodelele sa ruleze pe asfalt... si asta nu ar fi problema daca nu ar face-o cu rotile de offroad.
Asa ca sunt slabe sanse sa iesi in gasca la un destruction derby sau macar la un bashing de fun. Ca, de, trebuiesc piese dupa.

Bafta.

Eu unul deasta am luat-o. Ca sa merg cu ea OFF-ROAD dupa cum ii spune si numele. Dupa ce am vazut ca mai si sare (functie de aptitudini destul de ....) mi s-a pus pata si mai si.

Eu unul mai caut. Si dupa cum au spus multuti acest "sport" implica si cheltuieli, asa ca cine vrea ...
HPI Savage XL
0

#11 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 23 April 2011 - 10:18 PM

Vezi postareatiulian, la 23 April 2011 - 05:10 PM, a spus:

Eu unul deasta am luat-o. Ca sa merg cu ea OFF-ROAD dupa cum ii spune si numele. Dupa ce am vazut ca mai si sare (functie de aptitudini destul de ....) mi s-a pus pata si mai si.

Eu unul mai caut. Si dupa cum au spus multuti acest "sport" implica si cheltuieli, asa ca cine vrea ...

Bravo... daca gandesti asa as iesi si eu la un bashing... sa imi aduc aminte de vremurile frumoase. Nu am cu ce, dar fac eu cumva.
0

#12 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 24 April 2011 - 09:38 AM

Hai bre sa ne luam cate un Savage electric :good:
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#13 Useril este offline   tiulian 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 April 2011 - 11:42 AM

Eu am :) , dar problema rămâne: unde ne dam Off-Road cu sarituri ?
HPI Savage XL
0

#14 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 April 2011 - 01:14 PM

Mai e o varianta ....la Branesti la padure acoio la intrare inspre partea padurii cu autostrada sunt niste movile mari, eu ma dadeam anul trecut acolo si sigur o sa revin si anul asta. Mai luam si un placaj de lemn care-l transformam in rampa.Ptr hillclimb e bun si dealul dintre apa si padure e mare si f lat.

http://maps.google.c...e=UTF8&t=h&z=17

Mai exista si o alta varianta: circuitul de motocross de la Moreni unde am inteles ca se mai ducea lumea pe acolo!
Favourite racing class:

CSTA Bucuresti

― Mario Andretti
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu