black-bird intrebare
Postat 16 June 2006 - 04:28 PM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 16 June 2006 - 04:49 PM
Daca esti ambitios,transformi planurile avionului real///am vazut ceva bunicel chiar in colectia Modelism
Bafta!
Graupner MC-19 powered by HOTT 2.4GHz
Fieseler Storch 2.4m powered by Magnum
Hyper Bipe Electric
Motto:"Don't take a toy to a scale competition and expect to have earned the respect of real modellers."
Postat 16 June 2006 - 04:54 PM
bafta si minuni!
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 16 June 2006 - 06:45 PM
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 16 June 2006 - 06:47 PM
eh acuma vin si io cu intrebarea intrebatoare
cu ce il propulsezi?
daca ii pui elice arata ca supararea.
2X DF papa combustibil si trag la cantar in prostie
2X Jet papa si combustibil si te rup al dreq la buzunar
Postat 16 June 2006 - 06:53 PM
si am si restul din imagine, da am modificat-o sa fie mai mica
Fisiere atasate
-
l.GIF (94.27K)
Number of downloads: 121
Aceasta postare a fost editata de olly: 16 June 2006 - 06:54 PM
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 16 June 2006 - 08:19 PM
Mai sint kituri pentru motoare cu turbina dar costa 2-3 mii de euro.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 16 June 2006 - 08:51 PM
black-bird e avionul lui preferat, insa cred totusi ca a-l face rc e, cel putin pentru mine, acum, un efort la care pentru moment nu ma pot inhama. poate intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat imi voi permite sa-i fac o surpriza de acest gen.
multumesc.
bafta si minuni!
Postat 16 June 2006 - 10:18 PM
daca are cineva poze si/sau planuri, sa mi le puna pe email: cezar.buruiana@gmail.com
Postat 18 June 2006 - 08:52 AM
Cand am spus asta ma luat in considerare ceea ce am vazut eu la baietii cu jeturi (cu turbina).
Si in al doilea rand e foarte costisitor intre 3000-5000USD.
Daca omului ii plac raritari ii poti executa si un Fieseler Fi156 Storch! :D
Mai sunt pana in 12 exemplare din cele originale. :D
Blue Raven
Postat 19 June 2006 - 08:49 AM
Cred ca am pe acasa si planuri pt DF. Verific si postez.
Nu sunt complet inutil cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.