Campionatul National 1/8 & 1/10 IC Pucioasa 17 - 18 iunie 2006!
Postat 12 June 2006 - 10:30 AM
In perioada 17 - 18 iunie 2006 se va desfasura CN de automodele RC, clasele 1/8 Track 4 si 2 WD si 1/10 IC 200 & 235 mm.
Concursul se va tine in incinta PC Pucioasa.
Din Bucuresti se anunta gasca mare: ######, Ionut, Paul, Alex, Bogdanut, Florin Miu, Lucian Hirth (cred), eu.......
Cine mai doreste sa participe sa ma anunte si eventual sa-i fac rezervare la hotel!
Postat 15 June 2006 - 04:53 PM
Postat 15 June 2006 - 09:23 PM
Savage4fun, la 15 Jun 2006, 21:08, a spus:
Bine ca recunosti. :D
Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 15 June 2006 - 09:24 PM
Postat 16 June 2006 - 06:09 AM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 18 June 2006 - 08:03 PM
mizzone, la 16 Jun 2006, 06:09, a spus:
bafta si minuni!
pai bine mai Mizzone, ma pusesi sa-mi umplu borbagajul cu cauciucuri de ploaie si cand colo nu fu decat soare fara nori! Ce dracu fac io cu atata marfa? :rolleyes: Toate economiile mele si a rudelor au fost investite in "cauciucuri de ploaie"( urmand sfatul tau )si cand colo..............m-am prins ;) tu vrei sa scapi de concurenta!
semnat
.
Gica FALIMENTATU :D
Aceasta postare a fost editata de gica viteza: 18 June 2006 - 09:33 PM
Postat 19 June 2006 - 11:30 AM
Postat 19 June 2006 - 06:07 PM
Dupa cum ati observat (din poze), Campionatul National de 1/10 IC si 1/8 Track tocmai s-a incheiat!
Din pacate la 1/10 IC nu s-a put tine concursul din lipsa de participanti!
In rest pot sa spun ca a fost un concurs reusit, nivelul competitional a crescut, au aparut sportivi noi si au lipsit (din pacate) o parte din sportivii cu state vechi.
Personal sunt multumit de rezultatul obtinut, este loc de mai bine si sper ca la anul sa obtin un rezultat mai bun http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Ii felicit si pe aceasta cale pe toti cei care au participat si ii indemn pe cei care au luat decizia sa se retraga (sper pentru o perioada scurta de timp) sa revina.
Maine o sa postez si rezultatele oficiale.
Postat 20 June 2006 - 07:25 AM

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 21 June 2006 - 06:17 PM
multumesc fanilor mei si sponsorilor pt sprijinul acordat (gica J&B ) B)
pt autografe vb cu Tzeee!
Aceasta postare a fost editata de pp@ul: 21 June 2006 - 06:18 PM
Postat 21 June 2006 - 07:42 PM
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
Mugen MBX5T Prospec - axial .28 (Axe Rossi Mamba) ; radio Futaba 3PL ; servo HiTec
Postat 21 June 2006 - 09:35 PM
Nea Costica a fost ca de fiecare data prezent, fara sacosa, insa la fel de energic ca de obicei, Cristi a fost o gazda onorabila, iar directoarea, cea pupacioasa, a fost delicioasa.
Salutam si colegii de la Arad, a caror impresie, desi mioritica in cazul de fata, o asteptam, ce zici Cristi adaugam la anul inca 1-2 etape?
Anunt Clubul RHC ca a obtinut locul 3, prin prezenta mea si cea a lui Flop, nu au fost mai multe cluburi prezente ca altfel nu-l obtineam, zic preventiv pt carcotasi, stiu ei care sunt, ca e doar una. B)
Pacat ca totul a fost restras doar la o singura etapa, buna si asta, de-acum mergem pe la altii.
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
Postat 22 June 2006 - 07:59 AM
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!