Pagina 1 din 1
nationalele la machete statice clasele C1 - C7
Postat 31 May 2006 - 09:49 PM
Pe 5 Iunie incepe Campionatul National de navomodele statice
Are loc in Constanta la Muzeul de Arta situat la intersectia Bulevardului Tomis cu Ferdinand
Pe timpul Campionatului este deschisa si expozitie cu toate navele participante la competitie
Va asteptam
Are loc in Constanta la Muzeul de Arta situat la intersectia Bulevardului Tomis cu Ferdinand
Pe timpul Campionatului este deschisa si expozitie cu toate navele participante la competitie
Va asteptam
Postat 05 June 2006 - 07:06 PM
Cu parere de rau trebuie sa marturisesc ca am ajuns sa regret ca am vizitat muzeul de arta, unde sunt expuse navomodelele. In primul rand datorita biletului, iar in al doilea rand datorita faptului ca puteai sa numeri pe degetele de la o mana navomodelele expuse in premiera. In privinta biletului, poate vor exista destui care ma vor contrazice, dar 8 lei mi se pare destul de mult, mai ales in cazul acestei competitii; ce-ar fi daca la camp de veliere toti cei de pe malul baltii ar trebui sa plateasca bilet? sau la aero ?eu zic ca este o mare greseala din partea organizatorilor ( apropos, cine a organizat? federatia? ) pentru ca in mod sigur editia aceasta va stabili recordul negativ de vizitatori; care, de altfel, nici n-ar fi avut ce sa vada diferit fata de anii trecuti, in afara de 2-3 modele noi; daca pretul biletului a fost impus de cei de la muzeu, de ce nu s-a cautat alta locatie, avand in vedere ca in ultimii 2 ani, cand s-a organizat la Palatul Copiiilor si la Muzeul Marinei, nu s-a platit bilet ( un lucru f normal). Nu vreau ca prin aceste cuvinte sa jignesc participantii ( pe care ii respect pt munca depusa la modelele lor), dar taxa de intrare mi se pare nefireasca, in sensul ca acest tip de eveniment ar trebui sa atraga f multi vizitatori, in special tineri, care s-ar apuca probabil si de practicarea modelismului, dar care mai mult ca sigur vor fi descurajati de pretul biletului...
Tara te vrea prost! N-o dezamagi...
Postat 05 June 2006 - 09:24 PM
bine ca am auzit asta de la tine ca astazi am fost de 2 ori pe acolo. Mi sa parut curios de ce ma intreb daca sunt participant, dar lucrul care lam auzit de la tine chestia cu platitul vizitei chiar ma pus pe ganduri. Cum sa afle lumea sau sa viziteze locatia daca biletul este cat este . Dupa parearea mea este cam mult . Dar o sa ma interesez de cine este pos costul biletului. Da ai dreptate ca nu au venit multe nave dar avand in vedere ca este prima zi ed concurs au venit dabea 4 cluburi printre care sunt cei de la Farul dar cred cade naine o sasi faca aparitia si celelalte cluburi si sala se va umple. Locatia este destul de buna pentru prezentare dar asa cum spui si tu biletul sau costul biletului nu-si gaseste locul, daca o sa mai continue asa nu vom face nimia in legatura cu "bublicitatea"acestui sport. Si desi muzeul est ein centrul orasiului si trece o multime de oameni pe acolo nu o sa intre nimeni.
Asta este asa est ein romania. Toata lumea sa castige dupa spatele sportivilor.
:rolleyes: :D :( :D
Asta este asa est ein romania. Toata lumea sa castige dupa spatele sportivilor.
:rolleyes: :D :( :D
Postat 06 June 2006 - 08:17 PM
daca esti din cta merg eu cu tine
daca esti maine acolo la 16.30 intri cu mine fara sa platesti
ca eu nu platesc si intrii cuu mine
dar cada nu ai timp maine iti fac eu un cd cu campionatul eurolean de anul trecut
si sunt cam mai multe modele decat sunt anul asta la nationale
0729190394 asta este nr meu de tel
daca esti maine acolo la 16.30 intri cu mine fara sa platesti
ca eu nu platesc si intrii cuu mine
dar cada nu ai timp maine iti fac eu un cd cu campionatul eurolean de anul trecut
si sunt cam mai multe modele decat sunt anul asta la nationale
0729190394 asta este nr meu de tel
Postat 07 June 2006 - 06:16 PM
Evenimentul a fost destul de mediatizat pe plan local. Daca sunt amatori va pot face CD cu filmarile de la Neptun.
In privinta biletului, cred ca cei de la Consiliul Judetean au decis asta, ca doar locatia este a lor....ma rog directia cultura, in cazul muzeului, Doina Pauleanu...asta ca sa aveti pe cine injura:)
In privinta biletului, cred ca cei de la Consiliul Judetean au decis asta, ca doar locatia este a lor....ma rog directia cultura, in cazul muzeului, Doina Pauleanu...asta ca sa aveti pe cine injura:)
Postat 11 June 2006 - 08:28 PM
concursul sa terminat " iei au arbitrat si tot iei sau ccastigat " premiile cele mai mari http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/dry.gif :) :huh:
Postat 11 June 2006 - 08:32 PM
Adica,da ceva amanunte. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Cite nave au fost citi concurenti poate ne pui si ceva poze daca ai la indemina.
Cite nave au fost citi concurenti poate ne pui si ceva poze daca ai la indemina.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 12 June 2006 - 08:06 AM
nave au fost cam 80 nu am numarat toate navele dar cam atatea au fost
si despre aranjamente ce sa mai spun ca de esxemplu ca C1 Andrei Romeo are un Iaht destul de frumusel - la campionatele internationale care sau tinut in afara tarii nu au luat cu l nici macar bronzul dar aiceea a luat locul I ce sa mai zic sa la aceeasi clasa adica la C1 locul II si III tot de el au fost ocupate.
si multe multe alteleeu sunt multumit de ce am luat fiindca am o colectie de 3 nave dar nu are sculpturi ceea ce nu se puncteaza ff mult. dar pana la anu sper sa ii termin wappen von hamburg
va salut pe toti
bafta
si despre aranjamente ce sa mai spun ca de esxemplu ca C1 Andrei Romeo are un Iaht destul de frumusel - la campionatele internationale care sau tinut in afara tarii nu au luat cu l nici macar bronzul dar aiceea a luat locul I ce sa mai zic sa la aceeasi clasa adica la C1 locul II si III tot de el au fost ocupate.
si multe multe alteleeu sunt multumit de ce am luat fiindca am o colectie de 3 nave dar nu are sculpturi ceea ce nu se puncteaza ff mult. dar pana la anu sper sa ii termin wappen von hamburg
va salut pe toti
bafta
Postat 12 June 2006 - 09:22 AM
Destul de frustrant daca ceea ce spune barcuta este adevarat.
Mai ales daca ne gandim ca sportul asta are tot mai putin adepti si daca lucrurile se petrec asa, atunci nu este bine deloc pentru ca in acest caz unde mai este spiritul de competitie?
Mai ales daca ne gandim ca sportul asta are tot mai putin adepti si daca lucrurile se petrec asa, atunci nu este bine deloc pentru ca in acest caz unde mai este spiritul de competitie?
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
Postat 12 June 2006 - 09:39 PM
Dar acel exemplu nu este unul fericit fiindca Andrei Romeo este unul dintre "Monstrii" navomodelismulului roman dar lucrarea despre care vb este ceea mai reusita din cele prezente la nationalelel noastre dar in comparatie cu cele de peste granite .....nu..
Nu trebuie sa ne gandim ce se intampla pe la competitii fiindca daca esti bun iesi in evidenta de fiecare data chiar daca mai sunt unii [ ca in oricare sport ] care vor sa fie numai iei primii. Uite un exeplu f bun este Costiniuc care se bazeaza pe ceea ce stie si nu face pa plac la nimeni adica sa faca ceea cei spune cineva care este mai mare in functie pe la club.
Trebuie sa fim buni in ceea ce facem si sa fim cat mai originali si uniti ca numai asa, acei oameni pe care ii stim cu totii o sa dispara
Numai bine la toata lumea
Nu trebuie sa ne gandim ce se intampla pe la competitii fiindca daca esti bun iesi in evidenta de fiecare data chiar daca mai sunt unii [ ca in oricare sport ] care vor sa fie numai iei primii. Uite un exeplu f bun este Costiniuc care se bazeaza pe ceea ce stie si nu face pa plac la nimeni adica sa faca ceea cei spune cineva care este mai mare in functie pe la club.
Trebuie sa fim buni in ceea ce facem si sa fim cat mai originali si uniti ca numai asa, acei oameni pe care ii stim cu totii o sa dispara
Numai bine la toata lumea
Arata acest topic
Pagina 1 din 1