s-a anuntat acum vreo ora la stiri ca la clinceni a fost localizat un focar de gripa avira. toti modelistii sunt rugati sa nu mai dea pe acolo ca ramane Romania fara cativa modelisti, nu ca ar avea prea multi
cu stima,
florin
Pagina 1 din 1
aviara la clinceni am vazut la tv
Postat 05 June 2006 - 08:25 PM
Orice informatie falsa de acest gen poate avea repercusiuni penale. Poti spune pe ce post si la ce ora ai vazut?
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 05 June 2006 - 09:10 PM
Oricum, aerodromul e in satul Cornetu, nu Clinceni!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 05 June 2006 - 09:15 PM
Bai, s stiti ca duminica am vazut io la airomodelu meu ca avea niste muci la buza esapamentului...io fi stranutat ciorili in carburator.
Acuma mai ciobelix, crezi ce vrei sa sa sti ca aeromodelistii ser duc la Clincei sa zboare cu aeromodelele nu sa manince carne de pasare necorspunzator gatita sau maioneza...
Acuma mai ciobelix, crezi ce vrei sa sa sti ca aeromodelistii ser duc la Clincei sa zboare cu aeromodelele nu sa manince carne de pasare necorspunzator gatita sau maioneza...
Homo Nauticus
Postat 05 June 2006 - 09:20 PM
VIPER, la 5 Jun 2006, 20:25, a spus:
Orice informatie falsa de acest gen poate avea repercusiuni penale. Poti spune pe ce post si la ce ora ai vazut?
informatia este reala, a fost difuzata cel putin odata in buletinul de stiri la europa fm de la ora 14:00.
dar, precizarea este ca se refera la localitate, nu la cimpul galactic...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 06 June 2006 - 05:45 PM
stirea am vazuto in ziua cand am postat mesajul la pro tv la sangeroasele de la ora 8
ciobelicz neboonu trage cu tunu
Postat 06 June 2006 - 05:54 PM
acu am venit io de acolo.....nu erea decat niste berze amarate ,anedoiuri ,parasuti ,planoare mari si foarte mari ,funtane si alte prostii ....
nici urma de aviara ,eu am cautat-o special da n-am gasit-o.poze gasiti la jurnal de zbor.
nici urma de aviara ,eu am cautat-o special da n-am gasit-o.poze gasiti la jurnal de zbor.
flying is my life...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1