simbata am scos masinuta la joaca. cind sa incarc packurile, am observat ca o celula dintr-unul arata groaznic: folia de pe ea a plecat la plimbare, iar cilindrul de metal arata de parca ar fi fost topit pe o portiune.
pack-ul are 7 celule si am observat data trecuta ca s-a incalzit foarte tare la incarcare. e clar ca celula respectiva e praf, intrebarea e ce as mai putea salva de-acolo. m-am gindit sa il demontez de tot si sa testez (descarcat/incarcat) fiecare celula separat, e bine asa ? daca, sa zicem, o parte din celule mai sint bune, cit de proasta e ideea de a completa pack-ul cu alt tip de celule ? astea sint luate dintr-un magazin de modelism din germania, ma indoiesc ca am de unde sa mai iau exact acelasi tip :lol: avind in vedere ca masinuta foloseste simultan 2 packuri, ar trebui pur si simplu sa le arunc pe astea (sau sa le dau cuiva care merge cu 1 singur pack) si sa cumpar altele 2 de acelasi tip ?
multumesc
Pagina 1 din 1
problema cu o celula dintr-un pack
Postat 22 June 2006 - 11:19 AM
of... chiar n-a observat nimeni ca masinuta foloseste 2 packuri simultan, cite una pentru fiecare motor ? daca pun unpack de 6 si unul de 7 cred ca o sa iasa fum si din regulator si din pinioane si cu putin noroc si din motoare B)
packurile sint NiMh de 3300mAh
A physics truck just turned over outside! There’s physics everywhere!
Postat 22 June 2006 - 01:15 PM
jaffar, la 22 Jun 2006, 11:19, a spus:
of... chiar n-a observat nimeni ca masinuta foloseste 2 packuri simultan, cite una pentru fiecare motor ? daca pun unpack de 6 si unul de 7 cred ca o sa iasa fum si din regulator si din pinioane si cu putin noroc si din motoare :)
Of ... chiar nu am obsrvat :) :) :D
Chiar nu gasesti o celula de 3300???
Inceraca la:
http://www.gpbatteries.ro/pages/acumulator...ate_tehnice.php
GP330SCH poate??
Nu lasa pe maine ce poti strica astazi!
Postat 22 June 2006 - 02:56 PM
gasesc celule, nu e asta problema :)
ma gindeam ca daca am 6 celule de un fel si una de alt fel, in mod sigur ceva se va strica sau nu va merge bine. daca voi ziceti ca nu se strica... o sa incerc.
ma gindeam ca daca am 6 celule de un fel si una de alt fel, in mod sigur ceva se va strica sau nu va merge bine. daca voi ziceti ca nu se strica... o sa incerc.
Aceasta postare a fost editata de jaffar: 22 June 2006 - 02:58 PM
A physics truck just turned over outside! There’s physics everywhere!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1