Modelism - RHC Forum: postari tehnice - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

postari tehnice solutii remedieri

#1 Useril este offline   Sir_Vaska 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1117
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Interests:RC - utilaje agricole, de constructii , camioane , trenulete si ... drone

Postat 19 May 2006 - 11:27 PM

Cred ca ar fi binevenita impunerea unei reguli la tehnice, cu referire la cereri de informatii sau solutii in cazul defectarii unor aparate , ca cei ce posteaza sa treaca in mod obligatoriu si de la bun inceput toate datele aparatului : tip , model si descrierea clara a simptomelor . Altfel apar in plus mesaje aiurea si culmea ca se nasc interpretari care risca sa genereze chiar polemica intre meseriasi.
0

#2 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 20 May 2006 - 08:16 AM

Da, @Sire, ai dreptate ! B)
Da' unii care intreaba, nu prea-s de meserie, si pun intrebarea prin prisma formatiei lor tehnice... uneori nu prea ... bogata si atunci subiectul prinde ... forma abia dupa ce se produce un dialog intre cei care intuiesc problema si pagubashu' care nu prea stie nici ce sa intrebe ... :mellow: El incearca sa-si ...rezolve problema si o face pe calea care-i este la-ndemana ! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif

Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#3 Useril este offline   Champ 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 08-June 05

Postat 20 May 2006 - 09:24 AM

@Sir_Vaska,ai perfecta dreptate.La fel si @domnu doctor.
Din pacate,o astfel de regula nu poate fi impusa decat prin autoimpunere http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
,iar asta depinde de capacitatea de intelegere a celui care posteaza.

Cu stima
Dan P
0

#4 Useril este offline   VALLYWALLY 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 30-May 04

Postat 20 May 2006 - 11:31 AM

Apropos, ma trezesc de dimineata si normal accesez situl, oarecare(bineinteles ca RHC; va rog nu stergeti) si incerc sa invat.Dimineata mintea prinde mai bine zice-se.Ma duc la vademecuum sa invat partile unui aeroplan, privesc imaginile miscatore sau ne(miscatore)Dau de voletii de hipersustentatie si de spoilere in text. Le caut pe imagini. Apoi imi iau plasele si plec la piata. Poate pe o taraba se vinde si un abecedar.
0

#5 Useril este offline   Sir_Vaska 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1117
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Interests:RC - utilaje agricole, de constructii , camioane , trenulete si ... drone

Postat 20 May 2006 - 04:22 PM

Champ, la 20 May 2006, 09:24, a spus:

.......
,iar asta depinde de capacitatea de intelegere a celui care posteaza.
.......

Daca cineva nu este in stare sa citeasca de pe capac sau partea frontala , modelul sau tipul aparatului , cred ca este inutil sa mai ceara sfaturi . In mod sigur nu ii vor fi de ajutor. Si nu trebuie neaparat sa foloseasca termeni tehnici , manifestarile pot fi descrise si cu termeni uzuali , nu ?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu