Salutare.Am gasit si eu un motor seria 400.E de ceva timp.Si din greseala sa rupt pisele alea doua mici care erau lipite la urechiusele motorului de unde trebuie sa fie prinse firele.Imi poate spune si mie cineva daca este ceva rau daca sau rupt.La ce folosesc?
Pagina 1 din 1
intrebare disperata ajutor
Postat 13 May 2006 - 09:38 PM
pisele??? piesele sau ce vrei vrei sa spui?
probabil ai rupt condensatorii de deparazitare.
nu e mare problema ca se gasesc mai pe la toate magazinele de electronice. daca bine tin eu mine sunt de 100nF
probabil ai rupt condensatorii de deparazitare.
nu e mare problema ca se gasesc mai pe la toate magazinele de electronice. daca bine tin eu mine sunt de 100nF
Postat 13 May 2006 - 10:18 PM
condensatori de deparazitare cum zicea si @dex.
nu-ibai. se gasesc. merge si fara daca e pana acolo. eu unu nu-i folosesc, desi e bine sa fie acolo.
nu te speria.nu-i grav.
nu-ibai. se gasesc. merge si fara daca e pana acolo. eu unu nu-i folosesc, desi e bine sa fie acolo.
nu te speria.nu-i grav.
I feel the need, the neeed for speeed.....
Postat 16 May 2006 - 12:05 AM
iti pot spune ce ai pe un 480
1. una bucata dioda skoty
2. 2 condensatori cu inscriptia 102
3. 1 condensator cu inscripta 104
Condensatorii 102 ii legi unul la un pol si altul la celalalt iar capetele libere pe carcasa motorasului
condensatorul de 104 il legi la cei 2 poli ai motorului
IZOLEAZA CU VARNISH ADECVAT PARTILE BARELOR DE LA SKOTY SI CONDESATOARE SA NU FACA MSA INTRE EI
de fapt trebuie sa incepi cu dioda skoty ca sa dai sensul motorului
la skoty indoaie cu grija cele doua bare metalice si fa un test inainte de a le suda/ cositorii pe bornele motorasului; masoara piciorusele condensatorilor si scurteaza lasand oarecare rezerva; pe carcasa motorului smirghel frate la greu unde vor veni cositoriti condensatorii de 102 ca altfel nem priza si nem cositor pe motoras; cu 104 e simplu rau de tot
Nu te speri a de inghesuiala, locul stramt si se bat multi la el, nu uita sa cositoresti si niste fire pt contactele electrice, ca la ce e pe c...r motorului nu o sa mai ai loc sio de alte artificii
for help contact:0722.824859
Succes
1. una bucata dioda skoty
2. 2 condensatori cu inscriptia 102
3. 1 condensator cu inscripta 104
Condensatorii 102 ii legi unul la un pol si altul la celalalt iar capetele libere pe carcasa motorasului
condensatorul de 104 il legi la cei 2 poli ai motorului
IZOLEAZA CU VARNISH ADECVAT PARTILE BARELOR DE LA SKOTY SI CONDESATOARE SA NU FACA MSA INTRE EI
de fapt trebuie sa incepi cu dioda skoty ca sa dai sensul motorului
la skoty indoaie cu grija cele doua bare metalice si fa un test inainte de a le suda/ cositorii pe bornele motorasului; masoara piciorusele condensatorilor si scurteaza lasand oarecare rezerva; pe carcasa motorului smirghel frate la greu unde vor veni cositoriti condensatorii de 102 ca altfel nem priza si nem cositor pe motoras; cu 104 e simplu rau de tot
Nu te speri a de inghesuiala, locul stramt si se bat multi la el, nu uita sa cositoresti si niste fire pt contactele electrice, ca la ce e pe c...r motorului nu o sa mai ai loc sio de alte artificii
for help contact:0722.824859
Succes
Postat 16 May 2006 - 12:07 AM
pt iester: s-ar zice ca nu egrav dar sa vezi ce misto e cand intra parazitutzii in receptor si faci poc si au mama, alti banutzi la arat; mai ales daca ai un rx cu sinteza ca mine(ma dau si eu mare ce sa ii faci)!
Postat 16 May 2006 - 07:17 AM
@protech,degeaba ai tu rx cu sinteza,ca dioda "SKOTY" n-o sa gasesti nicaieri pe planeta asta.
Mi bine il sfatuiai pe @racketistu sa puna o dioda SCHOTTKY.
Iar la magazin,s-ar putea sa nu gaseasca condensatori de "102 si 104",ci de 1nF si 100nF.
:D
Cu stima
Dan P
Mi bine il sfatuiai pe @racketistu sa puna o dioda SCHOTTKY.
Iar la magazin,s-ar putea sa nu gaseasca condensatori de "102 si 104",ci de 1nF si 100nF.
:D
Cu stima
Dan P
Postat 16 May 2006 - 03:31 PM
daca ai receptor bun nu iti trebuie neaprat deparazitare...dar nu strica.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1