Nu prea am obiceiul sa scriu pe acest forum cu exceptia bursei dar vreau sa aduc la cunostinta ca ieri 28-03-2006 am fost la Clinceni sa dau un zbor si am avut o discutie cu comandantul aerodromului de acolo (cel putin asa mi-a fost prezentat) care era foarte suparat pe noi cei care zburam acolo ca am distrus cu masinile accesul pe la bariere (sleaurile care s-au format) , ca trecem cu autoturismele pe langa cele 3 biplane si poate vreunul este neatent si sunt lovite......in fine, cert este ca a sugerat ca daca vrem sa mai trecem pe la ei pe la bariere in limita posibilitatilor sau relatiilor sa facem rost de o basculanta de balastru sa o aruncam acolo la intrare si este ok relatia dintre noi si ei.
Date fiind acestea incerc sa fac o propunere daca se poate sa gasim o forma cat mai convenabila de a face acest lucru ca sa ne putem bucura in continuare de acest loc destul de ok pentru zbor.
Sperca este ok locul in care am deschis aceasta discutie si sa incercam sa avem o discutie constructiva si serioasa pe aceasta tema.
Multa bafta tuturor!!!
P.S. ROG A NU SE ABERA IN CAZUL IN CARE NU AVETI CEVA CONCRET DE SCRIS!!!!!!!
Aceasta postare a fost editata de cosmindjc: 29 March 2006 - 03:49 PM